نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه تشخیص آیتم کلیک شده توسط کاربر در یک Context menu strip پویا

  1. #1

    Question نحوه تشخیص آیتم کلیک شده توسط کاربر در یک Context menu strip پویا

    سلام
    من یه Context menu strip دارم که در حین اجرای برنامه، آیتم های اون اضافه و کم میشه.

    حالا در حین اجرا چجوری باید بفهمم که کاربر روی چه آیتمی از این منو کلیک کرده؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    نقل قول: نحوه تشخیص آیتم کلیک شده توسط کاربر در یک Context menu strip پویا

    سلام
    روش اول:
    در رویداد کلیکی که به آیتم های پویا نسبت داده اید، بنویسید:

            private void mnuMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ToolStripMenuItem mnuItem = sender as ToolStripMenuItem;

    //
    // do some stuff on mnuItem..
    //
    }

    در کد فوق mnuItem همان آیتم کلیک شده است.

    روش دوم:
    با استفاده از رویداد ItemClicked خود ContextMenuStrip داریم:

            private void cntxtmnuMyMenu_ItemClicked(object sender, ToolStripItemClickedEventArgs e)
    {
    //
    // do some stuff on e.ClickedItem..
    //
    }

    که e.ClickedItem آیتم کلیک شده است.
    آخرین ویرایش به وسیله رافعی مهدی : یک شنبه 24 اردیبهشت 1391 در 19:30 عصر دلیل: اضافه کردن روش دوم

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تشخیص نحوه ی اجرا شدن برنامه (توسط کاربر یا از طریق Startup)
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 18 دی 1392, 21:09 عصر
  2. نحوه کنترل اطلاعات وارد شده توسط کاربر
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مرداد 1389, 15:12 عصر
  3. تشخیص فایل دابل کلیک شده توسط موس در محیط ویندوز
    نوشته شده توسط roomezonline در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 02:46 صبح
  4. تشخیص کلید ها فشرده شده توسط کاربر
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1386, 14:45 عصر
  5. چگونه می توانم متن select شده توسط کاربر را داشته باشم؟
    نوشته شده توسط m.movahedy در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 21:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •