نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: حذف پوشه و مقدار داخل آن با سی شارپ

  1. #1

    Smile حذف پوشه و مقدار داخل آن با سی شارپ

    سلام دوستان با استفاده از سی شارپ یک پوشه ایجاد می کنم
    و درون ان فایل می ریزم
    وقتی می خواهم پوشه را حذف کنم خطا می گیره
    می خواهم پوشه و تمام محتوای داخل اون را حذف کنم
    باید چی کار کنم؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار b.saminjad
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    230

    نقل قول: حذف پوشه و مقدار داخل آن با سی شارپ

    سلام

    استریم ایجاد فایل رو ببند بعد با یه استریم دیگه محتویاتشو حذف کن

  3. #3

    نقل قول: حذف پوشه و مقدار داخل آن با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط b.saminjad مشاهده تاپیک
    سلام

    استریم ایجاد فایل رو ببند بعد با یه استریم دیگه محتویاتشو حذف کن
    دوست عزیز از جوابتون خیلی ممنونم
    من توسط این کد تونستم پوشه و محتوایات داخل اون را حذف کنم
    حالا مشکل اینجاست که اگر اون پوشه در حال اجرا باشه ارور می ده
    این هم کد
    Directory.Delete(@"d:/mahdi", true);

    اگر می شه راه نمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار b.saminjad
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    230

    نقل قول: حذف پوشه و مقدار داخل آن با سی شارپ

    سلام

    درصورتی خطا رخ میده که فایل توسط یه جریان دیگه در حال استفاده باشه ولی اگه تو سیستم عامل باز شده باشه ایجاد مشکل نمیکنه و پوشه پاک میشه

    این یعنی اینکه باید اون جریانی که با فایل در ارتباط هست رو باید ببندی برای این کار میتونی اونو در یک استریم قرار بدی بعد استریم رو ببندی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: حذف پوشه و مقدار داخل آن با سی شارپ

    سلام دوست عزیز شرمنده جواب ندادم وقت نکردم بیام اینجا سر بزنم شما برای حذف این پوشه ابتدا محتویات اونو حذف کنید و اگر اقدام به حذف پوشه پر بکنید با خطا مواجه میشوید برای حذف اون فایلها ابتدا با فکر کنم GetFiles باشه و اگرنه دوستان تصحیح کنن جزو توابع directory هست سپس با استفاده از یک حلقه foreach فایلها رو شمارش کنید و با استفاده از تابع file.delete اونا رو حذف کنید سوالی بود در خدمتم

  6. #6

    نقل قول: حذف پوشه و مقدار داخل آن با سی شارپ

    سلام دوستان عزیز
    از پاسختون خیلی ممنونم
    اما مثل این که متوجه مشکل من نشدید
    من با کد زیر می تونم اطلاعات داخل پوشه و خود پوشه را به طور یک جا پاک کنم.
    Directory.Delete(@"d:/mahdi", true);


    و نیازی به شمردن فایل های داخل پوشه نیست.
    حال اگر اون پوشه بسته باشه به راحتی پاک می شه
    اما اگر ما این پوشه را باز نگهداریم و از کد بالا استفاده کنیم خطا می گیره و نمی تونه پوشه را حذف کنه
    دوستان من سی شارپ را از طریق کتاب یاد گرفتم و با اصطلاحات اون زیاد اشنا نیستم اگر کسی می تونه توضیح بده که "استریم" یعنی چی عالی می شه اگر مثال هم که داشته باشه چه بهتر.
    -----------------------------------------------------------------------------
    این یعنی اینکه باید اون جریانی که با فایل در ارتباط هست رو باید ببندی برای این کار میتونی اونو در یک استریم قرار بدی بعد استریم رو ببندی
    دوست من از کجا باید بفهمم که چه جریانی با فایل در ارتباط هست و چطوری اون را ببندم
    ------------------------------------
    پیشاپیش از پاسخ های خوبتون متشکرم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: حذف پوشه و مقدار داخل آن با سی شارپ

    بی زحمت اگه میشه اون خطا رو اینجا بذارین اخه تا جایی که من میدونم امکان حذف پوشه ای که توش فایل هست نیست مگر با خط فرمان

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: حذف پوشه و مقدار داخل آن با سی شارپ

    دوست عزیز اینم پیدا کردم ببین کارت راه میفته
    stackoverflow.com/questions/329355/cannot-delete-directory-with-directory-deletepath-true

  9. #9

    نقل قول: حذف پوشه و مقدار داخل آن با سی شارپ

    شلام دوست من
    با این کد ترد پوشه را می ببنده و بعد پوشه را پاک می کنه
    try
    {
    Directory.Delete( path, false );
    }
    catch ( IOException )
    {
    Thread.Sleep( 0 );
    Directory.Delete( path, false );
    }

    تشکر می کنم از جواب های گرمتون
    تشکر می کنم تا من را یاری کردید تا امروز نیز یک چیز جدید یاد بگیرم

تاپیک های مشابه

  1. حذف پوشه
    نوشته شده توسط مصطفی61 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 20:16 عصر
  2. دسترسي به پوشه فقط از داخل برنامه
    نوشته شده توسط *unos* در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1387, 22:50 عصر
  3. نحوه حذف پوشه با محتویاتش
    نوشته شده توسط babak_delphi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1387, 11:26 صبح
  4. گفتگو: چطور میشه مقدار داخل آدرس بار رو گرفت ؟؟؟
    نوشته شده توسط my_blithe در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 12:28 عصر
  5. حذف پوشه همراه با زیر شاخه هاش
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 10:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •