نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره کردن اطلاعات کلمه رمز ماژول پرداخت آنلاین، اس ام اس و... توی دیتابیس

  1. #1

    ذخیره کردن اطلاعات کلمه رمز ماژول پرداخت آنلاین، اس ام اس و... توی دیتابیس

    ذخیره کردن اطلاعات کلمه رمز ماژول پرداخت آنلاین، اس ام اس و... توی دیتابیس

    من بغیر از کلمه رمزی که کاربر برای لاگین به وب سایت استفاده می کنه برای کارهایی مثل ارسال اس ام اس، ماژول پرداخت آنلاین و.... هم باید از کاربر کلمه رمز دریافت کنم تا بتونم از وب سرویس ها استفاده کنم.

    چطور می تونم برای این کلمات عبور امنیت ایجاد کنم؟

  2. #2

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات کلمه رمز ماژول پرداخت آنلاین، اس ام اس و... توی دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط arjmand67 مشاهده تاپیک
    ذخیره کردن اطلاعات کلمه رمز ماژول پرداخت آنلاین، اس ام اس و... توی دیتابیس

    من بغیر از کلمه رمزی که کاربر برای لاگین به وب سایت استفاده می کنه برای کارهایی مثل ارسال اس ام اس، ماژول پرداخت آنلاین و.... هم باید از کاربر کلمه رمز دریافت کنم تا بتونم از وب سرویس ها استفاده کنم.

    چطور می تونم برای این کلمات عبور امنیت ایجاد کنم؟
    سلام

    برای پرداخت آنلاین و اس ام اس معمولا نام کاربری و رمز عبور داخل کد ست می شه که از دیتابیس یا از web.config خونده می شه و به وب سرویس می رن . مگر اینکه شرایطی باشه که برنامه نویس بخواد به شکل دیگه ای عمل کنه

    دو مسئله وجود دارد اول اینکه اگر شما می خواهید دربرابر حملاتی مثل sniffing امن باشید بهتره که از ssl استفاده کنید هر چند که حملاتی برای این مورد مثل ssl strip هم وجود داره اما ضریب خیلی پایینی داره و پیشرفته است .

    برای مورد دوم هم شما از رمزنگاری های استفاده کنید مثل sha256 و یا اینکه تریکیبی از دو رمزنگاری در کنار هم که امنیت خوبی رو براتون به همراه داره

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات کلمه رمز ماژول پرداخت آنلاین، اس ام اس و... توی دیتابیس

    ممنونم از راهنماییتون می خواستم روش کد کردن و دیکد کردن با هر دو تابع که نام هاشون رو نمی دونم رو اگه ممکنه برام توضیح بدید بازم ممنون

  4. #4

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات کلمه رمز ماژول پرداخت آنلاین، اس ام اس و... توی دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط arjmand67 مشاهده تاپیک
    ممنونم از راهنماییتون می خواستم روش کد کردن و دیکد کردن با هر دو تابع که نام هاشون رو نمی دونم رو اگه ممکنه برام توضیح بدید بازم ممنون
    سلام

    ما دو نوع الگوریتم داریم یکی برگشت پذیر مثل base64 و یکی مثل sha1 برگشت ناپذیر و هر کدام کارایی خاصی برای جاهای مختلف دارند به طور مثال sha1 برای نگه داری رمز عبور کاربران است که به شکل زیر در فضای نام System.Web.Security است :

               string hash = FormsAuthentication.HashPasswordForStoringInConfig  File(txtPassword.Text, "SHA1");


    برای انواع مختلف رمزنگاری هم داخل انجمن و هم داخل گوگل می تونید جستجو کنید

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1391, 11:34 صبح
  2. ذخیره کردن اطلاعات در پایگاه داده سرور
    نوشته شده توسط alirezador در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1385, 04:58 صبح
  3. نحوه ذخیره کردن اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط prog_2005 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 21:36 عصر
  4. ذخیره کردن اطلاعات در کنترل Datagrid
    نوشته شده توسط Hamid-Piri در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 17:24 عصر
  5. مشکل ذخیره کردن اطلاعات در اکسس
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1383, 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •