نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جایگزین Iframe برای تغییر فقط قسمتی از صفحه چیه ؟

  1. #1

    جایگزین Iframe برای تغییر فقط قسمتی از صفحه چیه ؟

    با سلام
    همه میدونیم استفاده از Iframe پیشنهاد نمیشه. منم میخوام فقط قسمتی از صفحه تغییر کنه دقیقا مثل اینه درون یک iframe باشه.
    حالا از چه روشی باید استفاده کرد؟ یعنی مثلا میشه یک div مشخص کرد و گفت که تغییرات داخل اون انجام بشه تا صفحه دوباره بارگذاری نشه؟

    با دستورات code_behind میخوام انجام بشه. چون دستور بارگذاری مجدد Gridview رو من در داخل code_behind دادم و نمیخوام کل صفحه از اول بارگذاری بشه. همون جا هم باید بگم که به جای کل صفحه فقط Gridview بارگذاری بشه

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله elham1611 : سه شنبه 26 اردیبهشت 1391 در 10:37 صبح

  2. #2

    نقل قول: جایگزین Iframe برای تغییر فقط قسمتی از صفحه چیه ؟

    مثلا این xmlhttpRiquest چی کار میکنه؟ میشه باهاش مثل Iftame کار کرد ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    49

    نقل قول: جایگزین Iframe برای تغییر فقط قسمتی از صفحه چیه ؟

    فکر کنم میشه از طریق ajax اینکار رو انجام داد.

  4. #4

    نقل قول: جایگزین Iframe برای تغییر فقط قسمتی از صفحه چیه ؟

    به جای iframe میتونید از object استفاده کنید :


    <object data="example.html" width="100%" height="300px" type="text/html" border="1px">
    Alternative Content
    </object>


    درضمن اگر صفحات رو با php می نویسید شاید دستور include به دردتون بخوره .
    ajax هم که گفتن نیز می تواند جایگزین iframe باشد .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,021

    نقل قول: جایگزین Iframe برای تغییر فقط قسمتی از صفحه چیه ؟

    document.getElementById('f1').contentDocument.loca  tion.reload(true);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایده برای پرینت گرفتن از قسمتی از صفحه
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 11:06 صبح
  2. دکمه refresh برای تغییر تصویر امنیتی بدون لود شدن صفحه
    نوشته شده توسط hlikehamed در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 02:10 صبح
  3. تغییر id در html صفحه برای جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط jasadeghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1387, 09:49 صبح
  4. مشکا فقط در یک صفحه(در شرایط یکسان برای صفحات) پس از upload
    نوشته شده توسط ali_yousefian19 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 20:47 عصر
  5. تغییر رنگ زمینه قسمتی از صفحه
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 20:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •