نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فراخوانی event ها به صورت دستی

  1. #1

    فراخوانی event ها به صورت دستی

    سلام دوستان
    من یه دکمه به صورت دستی و توسط کد زیر به برنامم اضافه کردم حالا اگه بخوام وقتی روی این دکمه کلیک شد مثلا یه messagebox بهم نشون بده.
    Button button1 = new Button();
    button1.Location = new Point(20,10);
    button1.Text = "Click Me";
    groupBox1.Controls.Add(button1);

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی event ها به صورت دستی

    در ادامه همین کدها بنویسید
    button2.Click +=
    بعد بهتون میگه کلید تب رو بزنید که با زیدنش میتونید نام رویداد رو اگر خواستید تغییر بدید و دوباره تب بزنید تا رویداد ساخته بشه و کدهاتون رو درش بنویسید.

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی event ها به صورت دستی

    آقا خیلی کارت درسته
    کاش میدونستی چقدر کارمو راه انداختی.
    ممنونم از لطفت.

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی event ها به صورت دستی

    ببخشید یه مشکل دیگه برام پیش اومده
    کد من قراره یه تسک بار درست کنه به ازای تمام فرمهای باز. اونوقت وقتی روی دکمه هایی که داینامبک ایحاد شده کلیک شد فرم مورد نظر فوکوس شه ولی نمی دونم چه جوری اسم دکمه ها رو با این Event که خودش ساخته باهاش ارسال کنم که بشه روش فوکوس کرد.
    اینم کدش لازم ممنون

    DevComponents.DotNetBar.

    BubbleBar BBar = new DevComponents.DotNetBar.BubbleBar();

    BBar.Dock =

    DockStyle.Bottom;

    DevComponents.DotNetBar.

    BubbleBarTab Btab = new DevComponents.DotNetBar.BubbleBarTab();

    Btab.Text =

    "لیست فرمهای باز";

    Btab.PredefinedColor = DevComponents.DotNetBar.

    eTabItemColor.Blue;

    BBar.Tabs.Add(Btab);



    foreach (Form frm inApplication.OpenForms)

    {

    DevComponents.DotNetBar.

    BubbleButton Bitem = new DevComponents.DotNetBar.BubbleButton();

    Bitem.TooltipText = frm.Text;

    Bitem.Name =

    "btn_" + frm.Name;

    Bitem.TagString = frm.Text;

    Bitem.Image = frm.Icon.ToBitmap();

    Btab.Buttons.Add(Bitem);

    Bitem.Click +=

    new DevComponents.DotNetBar.ClickEventHandler(Bitem_Click,Bitem);



    }

    BBar.Size =

    newSize(200, 200);

    grp_bubble.Controls.Add(BBar);

  5. #5

    نقل قول: فراخوانی event ها به صورت دستی

    بهتره سوالمو یه جور دیکه مطرح کنم توی یه حلقه foreach به ازای تمام فرمهای بازم یه دکمه ساخته میشه. حالا اگه بخوام روی دکمه های ایجاد شده اگه کلیک شد( که با راهنمایی آقای mafaman2003 این مشکل حل شد) اسم دکمه توی یه مسیج باکس نشون داده بشه چه کار باید کرد.
    کدمم که کد بالاست
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: فراخوانی event ها به صورت دستی

    مشکل اینه که چون توی حلقه داره می چرخه اسم دکمه هر دفعه داره عوض میشه به خاطر همین نمی تونم تو متغیر بریزمش. فکر کنم به محض اینکه کلیک شد باید اسمو از یه جایی در بیاره که نمی دونم کجاس.
    بازم ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: فراخوانی event ها به صورت دستی

    سلام
    دوست عزیز این کد رو تست کنید

            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e) 
    {
    foreach (Form frm in Application.OpenForms)
    {
    Button TaskBarBtn = new Button();
    TaskBarBtn.Text = frm.Text;
    TaskBarBtn.Tag=frm ;
    TaskBarBtn.Click+=button1_Click;
    this.flowLayoutPanel1.Controls.Add(TaskBarBtn);
    }
    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (((Button)sender).Tag is Form)
    {
    Form frm = (Form)((Button)sender).Tag;
    frm.Select();
    frm.Activate();
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: فراخوانی event ها به صورت دستی

    آقا من فدای مرام شما بشم. مشکلم حل شد.
    دست شما درد نکنه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فراخوانی event ها به صورت تو در تو
    نوشته شده توسط smaill در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 15:38 عصر
  2. مینیمایز کردن فرم به صورت دستی
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1385, 02:04 صبح
  3. کار با DBGrid به صورت دستی.
    نوشته شده توسط Ali-Far در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 09:05 صبح
  4. اجرای رویداد OnKeyPress درون فرم دیگر به صورت دستی
    نوشته شده توسط Delphi KDE در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 05:03 صبح
  5. باز کردن Hint به صورت دستی
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1383, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •