نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه ی گزارش گیری با کریستال ریپورت و نمایش رکوردهای خاص

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    زیر سقف آسمون
    پست
    13

    Question نحوه ی گزارش گیری با کریستال ریپورت و نمایش رکوردهای خاص

    با سلام به تمامی دوستان
    من یک گزارش میخوام بگیرم و قطعه کد زیر را نوشتم اما بجای نمایش فقط رکوردهایی که من در گزارش اعمال شرط کردم کل رکوردهای جدول نمایش داده میشه و نمیفهمم مشکل از کجاست؟

    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    cmd.Connection = cn;
    cmd.CommandType =
    CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.Add(
    "@Room_Number",SqlDbType.NVarChar).Value=strRoom_Number;
    cmd.CommandText =
    "SP_NodRoomNumber";
    SqlDataAdapter da = newSqlDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = newDataTable();
    da.Fill(dt);
    rpt_Nod rpt = newrpt_Nod();
    rpt.SetDataSource(dt);
    frmReport frm = newfrmReport();


    frm.crystalReport_ItHardware.ReportSource = rpt;
    frm.Show();


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hosseinenayati_2009
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    165

    Thumbs down نقل قول: نحوه ی گزارش گیری با کریستال ریپورت و نمایش رکوردهای خاص

    سلام
    حقیقتا من خیلی وقته با بخش sql کار نکردم . ولی یه مثال گذاشتم براتون . اگه مشکلتون حل نشد. شما ابتدا اطلاعاتی که میخواهید که میخواهید تو کریستال ریپورت باشه را داخل یه تیبلی به نام temp بریزید و بعد اول تیبل را تو کریستال ریپورت فرخوانی کنید.

    lib.constr();

    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter("select * from teacher", lib.con);
    sda.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;

    // DataSet ds = new DataSet();
    sda.Fill(ds, "teacher");



    البته lib یه کلاس هست که توش اینا نوشتم
    class lib
    {
    public static SqlConnection con;
    public static void constr()
    {
    con = new SqlConnection();

    con.ConnectionString = "data source =HOSSEIN-PC\\SQLEXPRESS;initial catalog=TOSIFI;integrated security=true";

    con.Open();

    }


    مثال یا دستور insert

    lib.constr();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(@"insert into tuser(name,username,password,code) values (@ns,@un,@pa,@cs)", lib.con);
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@ns", this.txtnames.Text);

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی اساسی در مورد گزارش گیری با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1388, 03:39 صبح
  2. گزارش گیری با کریستال ریپورت در VB
    نوشته شده توسط روستا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 15:31 عصر
  3. گزارش گیری توسط کریستال ریپورت در " VB .Net 2005 "
    نوشته شده توسط uliya110 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 مهر 1386, 21:49 عصر
  4. سوال در باره گزارش گیری با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط *unos* در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 11:52 صبح
  5. گزارش گیری بدون کریستال ریپورت!
    نوشته شده توسط navidal در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1385, 11:46 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •