نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Search به وسیله ی ComboBox .

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    Question Search به وسیله ی ComboBox .

    با سلام خدمت اساتید محترم.
    من میخوام وقتی توی ComboBox مثلا حرف "م" رو میزنم هرچی توی بانکم با "م" شروع میشه برام لیستش بیاره...
    با توجه به این که مشخصات Auto Complete Mode = Suggest و Auto Complete Source = List Item در کمبو باکسم رو درست کردم. و بانکم هم SQL هست.

    توی TextChange کمبو باکسم چی بنویسم.

    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: Search به وسیله ی ComboBox .

    اول کل آیتم ها رو به Combo بایند کن بعد:



    Combo.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.Suggestappend;
    Combo.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.Listitems;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: Search به وسیله ی ComboBox .

    ممنون ; اما اگه مثلا مقدار ستون نام برنامه ی خودمو به Combo بایند کنم ، وقتی 3 یا 4 تا یا بیشتر مقادیر تکراری وارد فیلد نامِ جدولم بشه ، اون وقت لیست کمبو باکسم رو تصور کنید !!!!! پر از مقدار تکراری میشه !!!

    توی TextChange کمبو باکسم چی بنویسم?

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hosseinenayati_2009
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    165

    Thumbs down نقل قول: Search به وسیله ی ComboBox .

    سلام دوست عزیز
    شما باید دستور را زمانی که می نویسید که می خواهید به کامبو بایند کنید دستور Distinct را توی select تون بنویسید.
    دستور distinct را تو این فایل توضیح داده.
    اگه باز نتونستید.دستور sql تون را بذارید تا من درستش کنم.فقط پیغام خصوصی بذارید
    مثالش اینه.
    در ضمن شما نباید تو textchange کامبو چیزی بنویسید که شما باید تو قمست فرم لود این دستور را بنویسد.فقط بانک من اکسس هست خودت مشابه اونا بنویس

     cmd.Connection = login.con;
    cmd.CommandText = "select DISTINCT namek from tariya ";
    dr = cmd.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    namek.Items.Add(dr["namek"].ToString());

    dr.Close();

    نطر و تشکر یادتون نره چون (تشکر از بنده خدا ، تشکر از خداوند یکتا است.)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Sql.rar‏ (73.4 کیلوبایت, 22 دیدار)

تاپیک های مشابه

  1. کامپیوتر شما یه وسیله مدیا پلایر هک خواهد شد اگر...
    نوشته شده توسط Afshinpour در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1382, 02:08 صبح
  2. COMBOBOX
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 تیر 1382, 08:55 صبح
  3. search engine فارسی
    نوشته شده توسط ParWin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 خرداد 1382, 13:15 عصر
  4. Search and Replace
    نوشته شده توسط رحمانیان در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 فروردین 1382, 21:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •