نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با Sqlconnection

  1. #1

    مشکل با Sqlconnection

    سلام روز بخیر
    دوستان عزیز من تا به حال پروژه انجام دادم و تا حالا با این مشکل مواجه نشدم و هر بار درست کار کرده
    شی sqlconnection من openنمی شه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
    خطا میده ؟؟!!!
    دستوراتusing system.data
    using system.data.sqlclientهم نوشتم
    با شی sqldatasourceدرست اتصال برقرار میشه اما از طریق کد نه ؟؟؟

    Stringconnectionstring = “Data Source =(local ) ; Initial Catalog = myDataBase ; Integrated Security=SSPI;”;
    Sqlconnection conobj = new sqlconnection (connectionsting);

    String commandtext= “select * from mytb1”;

    Sqlcommand cmdobj = new SqlCommand ( commandText , conObj);

    conObj.Open();

    Response.Write(cmdObj.ExecuteScalar().ToString());

    conObj.Close();

    لطفا راهنمایی کنید ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: مشکل با Sqlconnection

    چه خطایی می ده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: مشکل با Sqlconnection

    سلام
    شما باید پیغام خطا رو می ذاشتید فعلا تنها راهنمایی که می تونم بکنم اینکه رشته اتصال خودتون رو دقیقا به این صورت بنویسید و تست کنید
    @"Data Source =(local) ; Initial Catalog = myDataBase ; Integrated Security=True"

تاپیک های مشابه

  1. مشکل دز serializable کردن کلاس sqlconnection و sqlcommand
    نوشته شده توسط ..zeus.. در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1389, 16:23 عصر
  2. سوال: مشکل در PropertyBinding شیء sqlConnection
    نوشته شده توسط panjereh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 12:02 عصر
  3. مشکل :بسته شدن sqlconnection به صورت اتوماتیک
    نوشته شده توسط ir_ali_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 17:31 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •