نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارتباط لیبل با بانک یا دیتا تیبل.

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار vahid.kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    52

    Post ارتباط لیبل با بانک یا دیتا تیبل.

    می خواهم جمع مبلغ ماهانه رو در lable نشون بده.
    کد sql در نرم افزار sql که اجرا میکنم جمع رو میده.ولی در .net هیچی بر نمیگردونه.datatable خالی بر میگرده.اصلا باید از دیتا تیبل استفاده بشه یا نه؟


    mydbdll.mydb db= new mydbdll.mydb();
    Admission adm = new Admission ();

    switch (Class1.month_shamsi)
    بر اساس یکی از این ما هها
    {
    case 1:
    m_n =" 1"; break;
    case 2:
    m_n = " 5 "; break;
    case 3:
    m_n = " 6 "; break;
    case 4:
    m_n = " 7 "; break;
    case 5:
    m_n = " 8 "; break;
    case 6:
    m_n = " 9 "; break;
    case 7:
    m_n = " 10 "; break;
    case 8:
    m_n = " 11 "; break;
    case 9:
    m_n = " 12 "; break;
    case 10:
    m_n = " 13 "; break;
    case 11:
    m_n = " 14 "; break;
    case 12:
    m_n = " 15 "; break;
    }
    string thismount;
    thismount = m_n;
    در لایه admission در متغیر mount مقدار یکی از ماهها ی بالا قرار میگیرد.
    adm.mount =Int32.Parse (thismount) ;
    DataTable dt=new DataTable ();
    صدا زدن لایه adm که کدش رو پایین آوردم.
    dt=adm.Totalinmont();
    که این لیبل بعد از اجرای مراحل زیر جمع رو نشون بده
    LblTotalIncomeInMont.Text = dt.ToString();


    لایه admission

    public int mount;
    public DataTable Totalinmont()
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    string sql="select sum (amount ) from dbo.TblAdmission inner join dbo.TblMount on dbo.TblAdmission.Mid =dbo.TblMount.Mid where dbo.TblMount.Mid ={0}";
    sql=string .Format (sql ,this .mount );
    صدا زدن لایه دیتا بیس برای اجرای دستورات.در پایین این مجموعه کد.
    db.connect ();
    if(db.lasterror =="")
    {
    db.select (sql);
    if(db .lasterror =="")
    {
    db.disconnect ();
    }
    }
    lasterror =db.lasterror ;
    return dt;
    }

    سپس این لایه مربوط به کلاس mydb که دیتا تیبل رو پر کنه و برگردونه به لایه بالا.

    public DataTable select(string sql)
    {
    DataTable dt=new DataTable ();
    try {
    cmd.CommandText = sql;
    da.Fill(dt);
    }
    catch(Exception ex)
    {
    if(!showfriendlymessage )
    lasterror =ex.Message ;
    else
    lasterror +="خطا در خواندن اطلاعات .";
    }
    return dt;
    }

    می خواهم جمع مبلغ ماهانه رو در lable نشون بده.
    کد sql در نرم افزار sql که اجرا میکنم جمع رو میده.ولی در .net هیچی بر نمیگردونه.datatable خالی بر میگرده.اصلا باید از دیتا تیبل استفاده بشه یا نه؟

  2. #2

    نقل قول: ارتباط لیبل با بانک یا دیتا تیبل.

    به این صورت مقدار رو نشان بدید:
    LblTotalIncomeInMont.Text = Convert.ToString(dt.Rows[0][0]);

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار vahid.kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    52

    نقل قول: ارتباط لیبل با بانک یا دیتا تیبل.

    با این هم جواب نمیده
    جلوی لیبل خالی میمونه دوباره.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hosseinenayati_2009
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    165

    Thumbs down نقل قول: ارتباط لیبل با بانک یا دیتا تیبل.

    سلام این خط کد مقدار که از اجرای دستور cnn برمیگردونه را میده.

     saliestefade.Text = cnn.ExecuteScalar().ToString();

  5. #5

    نقل قول: ارتباط لیبل با بانک یا دیتا تیبل.

    توی جدول amount از چه نوعی هست؟ باید از نوع عددی باشه.

    تو لایه یک تابع بنویسید که مقدار عددی برگردونه و به جای دیتاآداپتر و دیتاتیبل از cmd.ExecuteScalar()و یک متغیر استفاده کنید و این متغیر رو return کنید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار vahid.kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    52

    نقل قول: ارتباط لیبل با بانک یا دیتا تیبل.

    از نوع bigint هستش.به این صورت نوشتم نشد.

    public long select1(string sql)
    {
    string a;
    // int b;
    long b;
    cmd.CommandText = sql;
    a=cmd.ExecuteScalar().ToString ();
    b = Int32.Parse(a);
    return b;

    }


    public Long Totalinmont()
    {
    long aa;
    DataTable dt = new DataTable();
    // string sql="select sum (amount ) from dbo.TblAdmission inner join dbo.TblMount on dbo.TblAdmission.Mid =dbo.TblMount.Mid where dbo.TblMount.Mid ={0}";
    string sql = "select sum (cast(amount AS DECIMAL(20,2))) AS SumAmount from dbo.TblAdmission inner join dbo.TblMount on dbo.TblAdmission.Mid =dbo.TblMount.Mid where dbo.TblMount.Mid ={0}";
    sql=string .Format (sql ,this .mount );
    db.connect ();
    if(db.lasterror =="")
    {
    db.select1(sql);
    // db.select(sql);

    if(db .lasterror =="")
    {
    db.disconnect ();
    }
    }
    lasterror =db.lasterror ;

    return aa ;
    }


    long aaa;
    aaa=adm.Totalinmont();
    LblTotalIncomeInMont.Text = aaa.ToString ();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارتباط بین کریستال ریپورت و دیتا تیبل
    نوشته شده توسط ramin1000 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1390, 09:56 صبح
  2. اتصال یک دیتا تیبل دستی به بانک
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آبان 1389, 20:12 عصر
  3. ارتباط بین 2 بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط asdfghjkl در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1383, 00:36 صبح
  4. مشکل تاریخ شمسی و ارتباط آن با بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط spenans در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1383, 09:19 صبح
  5. مشکل تاریخ شمسی و ارتباط آن با بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط spenans در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آذر 1383, 02:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •