نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بستن Connection پس از دانلود از سرور

  1. #1

    بستن Connection پس از دانلود از سرور

    سلام
    من بعد از اینکه یه فایل را از سرور دانلود می کنم، نمیتونم کانکشنش را ببندم:


    ...
    FtpWebResponse1.Close();
    Stream1.Dispose();
    Stream1.Flush();
    Stream1.Close();

    FileStream1.Flush();
    FileStream1.Close();
    FileStream1.Dispose();


    تو فایل سرورم:

    (001799)5/16/2012 14:09:32 PM - myserverUser (127.0.0.1)> RETR 0.F128
    (001799)5/16/2012 14:09:32 PM - myserverUser (127.0.0.1)> 150 Connection accepted
    (001799)5/16/2012 14:09:36 PM - myserverUser (127.0.0.1)> 226 Transfer OK

    و تا وقتی برنامه را نبندم:
    (001799)5/16/2012 14:10:21 PM - myserverUser (127.0.0.1)> disconnected.

    نمیشه!
    چه کار کنم تا برای disconnected شدن لازم نباشه برنامه رو ببندم؟

  2. #2

    نقل قول: بستن Connection پس از دانلود از سرور

    کسی در این رابطه اطلاعی ندارد؟!!!

  3. #3

    نقل قول: بستن Connection پس از دانلود از سرور

    با این تکه کدی که گذاشتید، ظاهرا شما دارید stream ها رو برعکس می بندید.
    اگه اول FileStream1 و بعد Stream1 رو close کنید درست می شه.

    بهتره از using استفاده کنید و استریم ها رو توی اون تعریف کنید تا نیازی به بستن نداشته باشه و این کار خودکار انجام بشه.

    موفق باشی.

  4. #4

    نقل قول: بستن Connection پس از دانلود از سرور

    پیدا کردم، خیلی ساده بود:

                    // By default KeepAlive is true, where the control connection is not closed
    // after a command is executed.
    ftpWebReq.KeepAlive = false;

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: بستن Connection و خالی شدن ResultSet
    نوشته شده توسط L u k e در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1390, 16:48 عصر
  2. محدود کردن حجم و فرمت فایل ها در دانلود روی سرور 2008
    نوشته شده توسط SHARIFI.MSTM در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 00:41 صبح
  3. سوال: محدود کردن حجم و فرمت فایل ها در دانلود روی سرور 2008
    نوشته شده توسط SHARIFI.MSTM در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 09:49 صبح
  4. دانلود برروی سرور
    نوشته شده توسط abasfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 شهریور 1389, 20:15 عصر
  5. بستن Connection
    نوشته شده توسط Neda_Bagheri در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 14:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •