نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خطا syntax near 'valuse'. هنگام وردو اطلاعات در جدول؟

  1. #1

    خطا syntax near 'valuse'. هنگام وردو اطلاعات در جدول؟

    سلام
    یه فرم دارم که دو تا تکس داره میخوام مقدار وارد شده رو در دیتا بیس ذخیره کنه اما موقع اجرا این خطا رو میده
    syntax near 'valuse'.

    اینم کدم

    SqlConnection con1 = new SqlConnection();
    con1.ConnectionString = "server=localhost;database=book;integrated security=true";
    con1.Open();
    SqlCommand com1 = new SqlCommand();
    com1.Connection = con1;
    com1.Parameters.AddWithValue("@id", textBox1.Text);
    com1.Parameters.AddWithValue("@bookname", textBox2.Text);
    com1.CommandText = "insert into tbl_book (id,bookname) valuse (@id,@bookname)";
    com1.ExecuteNonQuery();

  2. #2

    نقل قول: خطا syntax near 'valuse'. هنگام وردو اطلاعات در جدول؟

    دوستان پیرو مشکل بالا من امدم به صورت دستی اطلاعات وارد کنم طبق قوانین sql برای وارد کردن مقدار از این دستور استفاده میکنیم


    insert into a (id,name) valuse ("1","text")


    اما وقتی دارم وارد میکنم کادری باز میشه که در عکس مشاهده میکنید....و نمیشه مقدار وارد کرد ممون میشم کمک کنید..شاید دستورات بالا هم به همین خاطر اجرا نمیشن
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg eee.jpg‏ (45.2 کیلوبایت, 19 دیدار)

  3. #3

    نقل قول: خطا syntax near 'valuse'. هنگام وردو اطلاعات در جدول؟

    اگر مقدار id در تیبل int باشه باید مقدار textbaox1 را به int تبدیل کنین

  4. #4

    نقل قول: خطا syntax near 'valuse'. هنگام وردو اطلاعات در جدول؟

    ارش جان منظور شما در پست اول من هست یا دوم؟؟ بله متغیرم int هست ... من تو سی شارپ به این صورت تبدیل میکنم
    B = Int32.Parse(textBox1.Text);


    اما برای استفاده در SQL متاسفانه بلد نیستم میشه کمک کنید...

  5. #5

    نقل قول: خطا syntax near 'valuse'. هنگام وردو اطلاعات در جدول؟

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    اگر مقدار id در تیبل int باشه باید مقدار textbaox1 را به int تبدیل کنین
    برای اولی

    و برای دومی

    INSERT INTO table_name
    VALUES (value1, value2, value3,...)



    INSERT INTO table_name (column1, column2, column3,...)
    VALUES (value1, value2, value3,...)

  6. #6

    نقل قول: خطا syntax near 'valuse'. هنگام وردو اطلاعات در جدول؟

    ارش جان تا مشکل دوم حل نشه مشکل اول حل نمیشه
    من یه جدول به نام a ساختم که یه ستون ایدی داره ازنوع numric و یه ستون نام داره از نوع nchar
    دستوری که وارد کردم اینه


    insert into a (id,name) valuse (1,'aaa')


    طبق جدول بالا این دستور هیچ ایرادی نداره اما خطا

    Msg 102, Level 15, State 1, Line 1
    Incorrect syntax near 'valuse'.

    میده واقعا گیج شدم

    مثلا دستور
    select id from a

    کار میکنه و ستون ایدی رو نمایش میده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: خطا syntax near 'valuse'. هنگام وردو اطلاعات در جدول؟

    VALUES <>valuse

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: خطا syntax near 'valuse'. هنگام وردو اطلاعات در جدول؟

    خوب خودش داره میگه دیگه "valuse" اشتباهه، باید بنویسی "values"

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hosseinenayati_2009
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    165

    Thumbs down نقل قول: خطا syntax near 'valuse'. هنگام وردو اطلاعات در جدول؟

    سلام vB.N3T
    شما چون فیلد آیدی از نوع int است به این مشکل خوردید.باید



    insert into a (id,name) values (10001,'hossien')

    را بنویسی.
    اگه بخواهی تو برنامه بنویسی باید اینجور تبدیل کنی.


    cmd.Parameters.AddWithValue("@ds", Convert.ToInt32(txtaddres.Text));

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hosseinenayati_2009
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    165

    Thumbs down نقل قول: خطا syntax near 'valuse'. هنگام وردو اطلاعات در جدول؟

    سلام vB.N3T
    شما چون فیلد آیدی از نوع int است به این مشکل خوردید.باید



    insert into a (id,name) values (10001,'hossien')

    را بنویسی. مشکلت بخاطر غلط نوشتن values است.

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا هنگام نمایش اطلاعات
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 12:36 عصر
  2. سوال: پیغام خطا هنگام ذخیره اطلاعات توی دیتابیس
    نوشته شده توسط irantkd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 16:46 عصر
  3. خطا incorrect syntax near ')'
    نوشته شده توسط mona_z در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1387, 20:29 عصر
  4. خطا هنگام ورود اطلاعات در صفحه aspx
    نوشته شده توسط chaalesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 23 آذر 1386, 18:41 عصر
  5. کمک فوری : خطا در هنگام ورود اطلاعات به بانک با دستور insert
    نوشته شده توسط mohsen_borzooei در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 09:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •