نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)

  1. #1

    Question لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)

    سلام


    SqlConnection objConnection = newSqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=student;Integrated Security=True");
    objConnection.Open();
    SqlCommand objCommand = newSqlCommand();
    objCommand.CommandText =
    "INSERT INTO student " + "(id, name, family) ";
    objCommand.Parameters.AddWithValue(
    "id", textBox1.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue(
    "@name", textBox2.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue(
    "@family", textBox3.Text);
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    objConnection.Close();


    مشکل این کانکشن کجاست؟

  2. #2

    نقل قول: لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)

    یه قسمتی رو جا انداختی.اینو آخر خط 4 اضافه کن
    VALUES(@id,@name,@family)

    توی خط 5 هم قبل از id علامت @ بذار.

  3. #3

    Arrow نقل قول: لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)


    VALUES(@id,@name,@family)

    نه چیزی رو جا ننداختم مقدار ها رو با textbox ها پر کردم نیازی به کد بالا نبود.


    SqlConnection objConnection = newSqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=student;Integrated Security=True");
    objConnection.Open();
    SqlCommand objCommand = newSqlCommand();
    objCommand.CommandText = "INSERT INTO student (id, name,family) VALUES(6, 'samad', 'blaj')";
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@id", textBox1.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@name", textBox2.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@family", textBox3.Text);
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    objConnection.Close();


    با این حال این کار رو هم کردم بازم این خطا رو میده؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)

    سلام
    باید کامند رو به کانکشن وصل کنی:
     
    objCommand.Connection=objConnection;

  5. #5

    نقل قول: لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)

    نه چیزی رو جا ننداختم...
    توی کد اول که نوشته بودی اصلا از Values ااستفاده نکرده بودی.
    با این حال این کار رو هم کردم بازم این خطا رو میده؟
    متن خطا رو نفهمیدم ولی باید عدد 6 رو بین ' ' قرار بدی مثل بقیه پارامتر ها.

    دوست عزیز میشه یه خواهشی کنم؟میشه توی اکسس هم بانکتو بسازی با اون هم امتحان کنی ببینی جواب میده؟
    به لینک زیر برو
    https://barnamenevis.org/showthread.p...F%D8%B1-access

  6. #6

    نقل قول: لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)

    این سه خط پس اضافه است

    objCommand.Parameters.AddWithValue("@id", textBox1.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@name", textBox2.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@family", textBox3.Text);


    کانکشن objCommand رو برابر objConnection قرار بدید.

  7. #7

    نقل قول: لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)

    ببخشید این خطا رو هم اضاف کردم الان خطا نمیده ، فقط نمیدونم چرا اطلاعات وارد جدول نمیشه؟

    اینم کدم :


    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection objConnection = newSqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=test;Integrated Security=True");
    objConnection.Open();
    SqlCommand objCommand = newSqlCommand();
    objCommand.Connection = objConnection;
    objCommand.CommandText =
    "INSERT INTO student (id,name,family) VALUES(6, 'hhsamad', 'hhblaj')";
    objCommand.Parameters.AddWithValue(
    "@id", textBox1.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue(
    "@name", textBox2.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue(
    "@family", textBox3.Text);
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    objConnection.Close();
    }

  8. #8

    نقل قول: لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)

    اون سه خطی رو که گفتم اضافه است حذف کنید چون ممکنه بعدا خطا بگیره.
    از کجا مطمئن هستید اطلاعات اضافه نمیشه؟ آیا دیتابیس از طریق data<<add new datasource اضافه کردید یا نه؟

  9. #9

    نقل قول: لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)

    الان اضاف کرد فقط پارمتر زیر رو اضف میکنه.

    objCommand.CommandText =
    "INSERT INTO student (id,name,family) VALUES(66, 'hhsamad', 'hhblaj')";


    چرا مقادیر text ها رو اضاف نمیکنه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)

    سلام
    دوست عزیز به صورت زیر تست کردید؟

                SqlConnection objConnection = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=student;Integrated Security=True");
    objConnection.Open();
    SqlCommand objCommand = new SqlCommand();
    objCommand.Connection = objConnection;
    objCommand.CommandText = "INSERT INTO student " + "(id, name, family) VALUES(@id,@name,@family)";
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@id", textBox1.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@name", textBox2.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@family", textBox3.Text);
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    objConnection.Close();

  11. #11

    نقل قول: لطفا این کانکشن را برام اصلاح کنید (مقدماتی)


    آره خیلی زحمت کشیدی کارم درست شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لطفا این کد رو اصلاح کنید
    نوشته شده توسط ma.andishe در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 13:16 عصر
  2. کمک ارور این برنامه رو برام حل کنید
    نوشته شده توسط delta_qi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 23:04 عصر
  3. لطفا این برداشت مرا تایید یا اصلاح کنید
    نوشته شده توسط ice007 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 12:58 عصر
  4. لطفا این برنامه رو برام exe کنید
    نوشته شده توسط sargazi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 11:26 صبح
  5. مسئولین عزیز لطفا این مشکل کوچیک رو برطرف کنید.
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 16:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •