نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برنامه نویسی شبکه !

  1. #1

    Exclamation برنامه نویسی شبکه !

    با سلام . چی جوری میشه تو سی شارپ دو مدل بایت را در یک برنامه فرستاد ؟
    مثلا برنامه ای که از طریق آن چت میکنیم . استرینگ ها تبدیل به بایت میشن و فرستاده میشن . در همون برنامه بتونیم یه سری اعداد بفرستیم که عملیات محاسبه آنها در سرور صورت بگیرد .
    نکته اینجاس که سرور موقع رسیو داده ها بتونه تشخیص بده این داده از نوع چت هست یا از نوع داده های محاسباتی : یعنی این داده را به عنوان استرینگ چاپ کنه یا روش عملیاته محاسباتی انجام بده !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: برنامه نویسی شبکه !

    سلام
    دوست عزیز شما باید نحوه کارتون رو بگید یعنی با چه روشی با شبکه کالر می کنید و ...
    اگه هنوز شروع نکردید برای برنامه ای مثل چت در شبکه محلی Remoting رو استفاده کنید راحت هست
    البته مخصوصا در سطح اینترنت وب سرویس ها رو استفاده کنید و بهتر از اون WCF هست که در مقابل قدرت زیادش یکم پیچیده تر هست

  3. #3

    نقل قول: برنامه نویسی شبکه !

    سلام
    با TCP

    Socket ClientSocket = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);

    IPAddress Ip_Ad;
    static int ServerPort = 666;
    IPEndPoint Ip_End;
    IPHostEntry ipHostInfo = Dns.Resolve(Dns.GetHostName());
    Thread th1;
    byte[] msg=new byte[100];



    و توابع send و receive !

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نویسی شبکه
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش Foxpro
    پاسخ: 87
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 19:04 عصر
  2. کار با سوکت در JBuilder++یا Visual j++ 6(برنامه نویسی شبکه)
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 07 شهریور 1383, 07:42 صبح
  3. لزومات برنامه نویسی شبکه اینترانت
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1383, 18:32 عصر
  4. برنامه نویسی شبکه و ویرایش همزمان
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 21:45 عصر
  5. برنامه نویسی شبکه
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 آذر 1382, 21:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •