نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    با سلام خدمت دوستان خوب در مورد اتصال به درگاه بانک ملت سوالی برام پیش اومده که امیدوارم در مکان مناسبی مطرح کرده باشم اول اینکه کسی از دوستان جدیدترین مستندات اتصال رو که بانک داده داره شامل مثال کامل اتصال و اینکه من خوندم که بانک بعد از تائید سایت توابع رو میده خب ما وقتی توابع رو هنوز نداریم چطوری باید پیاده سازیش کنیم که اونا چک کنن ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    مستندات را همراه با sample خود بانک گذاشتم
    اگه دوستان مشکلی داشت بگه چون من پیاده سازیش کردم

    لینک دانلود:
    http://uplod.ir/i7t02wsaliof/BPDotNetSample-CS.rar.htm

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    kerman
    پست
    18

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    نقل قول نوشته شده توسط crazy_1892 مشاهده تاپیک
    مستندات را همراه با sample خود بانک گذاشتم
    اگه دوستان مشکلی داشت بگه چون من پیاده سازیش کردم

    لینک دانلود:
    http://uplod.ir/i7t02wsaliof/BPDotNetSample-CS.rar.htm
    با سلام بنده اگر میشه راهنمایی کنید بنده نمی توانم از طریق post وصل بشوم صفحه را ریسپانس کنم
    09138359181
    با من تماس بگیر ید

  4. #4

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    دوست عزیز خطایی که رخ داده را اینحا بذار تا راهنماییت کنم

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    kerman
    پست
    18

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت



    Randomrandom1 = new Random();

    BankMellat.PaymentGatewayImplService obj = newBankMellat.PaymentGatewayImplService();

    obj.AllowAutoRedirect = true;

    longterminalId = 123;

    Session["terminalId"]=terminalId ;

    stringuserName = "phj";

    Session["userName"]= userName;

    stringuserPassword="p";

    Session["userPassword"]= userPassword;

    longorderId=random1.Next(10,10000000);

    Session["orderId"]=orderId;

    longamount = 50000;

    Session["amount"]= amount;

    stringlocalDate="20120609";

    Session["localDate"]=localDate;

    stringlocalTime="082732";

    Session["localTime"]=localTime;

    stringadditionalData = "پردازشهوشمندجهانی";

    Session["additionalData"]= additionalData;

    stringcallBackUrl = "http://phj.ir/Epayment/pardakht/request.aspx";

    Session["callBackUrl"]= callBackUrl;

    longpayerId = 0;

    Session["payerId"]= payerId;

    // long subServiceId = 0;

    //Session["subServiceId"] = subServiceId;

    string s1=

    obj.bpPayRequest(terminalId, userName,userPassword, orderId, amount, localDate, localTime,

    additionalData,

    callBackUrl, payerId);

    // Response.Redirect("https://pgw.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat");

    TextBoxName.Text = s1;

    char[] sep = {','};

    string[] refrences = s1.Split(sep);

    Session["RefId"] =refrences[1];



    HttpWebRequest request =




    (HttpWebRequest)WebRequest.Create("https://pgw.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat");

    string text = "?"+"RefId=" + refrences[1]; //string text = "?RefId=" + refrences[1];

    byte[] textArray = Encoding.UTF8.GetBytes(text);

    request.Method = "POST";

    request.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";

    request.ContentLength = textArray.Length;


    request.GetRequestStream().Write(textArray, 0, textArray.Length);

    HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();

    StreamReader reader = new StreamReader(response.GetResponseStream());



    stringresult = reader.ReadToEnd();
    این تمام سورس بنده برای اتصال به بانک است فقط نمی توانم صفحه را ارجاع کنم وقتی ارجاع می کنم خطا در وردی اطلاعات لطف کنید برای بنده اصلاح کنید و اگر نمونه کد هم دارید بهم ایمیل بزنید
    iiprocessco@gmail.com

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار battak
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    38
    پست
    136

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    سلام، خسته نباشید.
    من فایل ها رو دان کردم و از صفحه Default.aspx خود نمونه تونستم هش کد و کد 0 رو دریافت کنم. ولی نمیدونم چه جوری باید اطلاعات صورتحساب خودمم رو به بانک رفرنس بدم و جواب بگیریم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

    ممنون

  7. #7

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    هش کد دریافتی را با querystring باید بفرستی سمت بانک

    تو sample هست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار battak
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    38
    پست
    136

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    حل کردم ممنون

  9. #9

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    سلام.
    ببخشید من تازه کار هستم.اگه میشه بهم بگید این کدهای اتصال رو باید کجابنویسم.من دارم با وردپرس کار میکنم.همه توابعش رو بررسی کردم اما نمیدونم چطوری پیادش کنم.ممنون میشم اگه کسی باشه که بهم کمک کنه.
    sana_1014_love@yahoo.com

  10. #10

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    سلام دوستان
    لينك بالا دانلود نميشه
    من پروژه اي واسه درگاه بانك ملي دارم لطفا راهنمايي كنيد چطور بايد پياده سازي كنم

  11. #11

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    سلام به همه دوستان
    من نیاز به نمونه کد اتصال و پرداخت در درگاه بانک ملت دارم لطفا اگه میشه نمونه کد رو به زبانphp و همراه با اموزش قرار بدید ممنون

  12. #12

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    من تو سایتم باید به درگاه بانک ملت وصل شم.دقیقا مثل نمونه ای که بانک داده کار کردم.بعد از پابلیش متوجه شدم وب سرویس های بانک در فایل پابلیش نیست.خودم به صورت دستی وب سرویس ها رو تو پوشه bin آپلود کردم ولی بازم نمیتونم به درگاه وصل شم.میتونید راهنمایی کنید؟

  13. #13

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    سللم من کد رو پیاده سازی کردم با متد Pay به درگاه وصل میشه از حساب هم کم میکنه اما پارامتری از بانک دریافت نمی کنم تا بتونم Verify کنم یعنی صفحه CallBack هیچ پارامتری دریافت نمیکنه ممنون میشم کمکم کنید

  14. #14

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    سلام میشه این نمونه کدکه برای اتصال استفاده می کنی را بفرستی . من هنوز گیر اینم .

  15. #15

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    سلام دوستان

    اگه دنبال یک آموزش کامل به همراه مستندات هستید فایل زیر رو مشاهده کنید


    آموزش راه انداری درگاه پرداخت ملت به زبان asp.net

    http://www.efshop.ir/FileDetails/67/...85%D9%84%D8%AA

  16. #16

    نقل قول: جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت

    سلام دوستان عزیز جدیدترین کلاس ها و کدهای اتصال به درگاه بانک ملت (با سیستم شاپرک) در تاپیک زیر دنبال کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D9%84%D8%AA

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی بانک اقتصاد نوین
    نوشته شده توسط jmajid در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 07 خرداد 1399, 15:01 عصر
  2. مشکل در اتصال به درگاه پرداخت آنلاین بانک ملی با ASP.Net
    نوشته شده توسط j.noruzi@gmail.com در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1397, 16:16 عصر
  3. سوال: اتصال به درگاه پرداخت بانک ملت با استفاده از ASP
    نوشته شده توسط farzadyazdan در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1393, 16:38 عصر
  4. پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 20 اسفند 1391, 10:34 صبح
  5. سوال: مشکل در اتصال به درگاه بانک پارسیان
    نوشته شده توسط zibaaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 10:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •