نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بدست آوردن نام درایو ها و نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    Question بدست آوردن نام درایو ها و نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در آن

    سلام دوستان ، وقتتان بخیر
    در برنامه ای می خواهم نام تمام درایو ها موجود در سیستم به همراه نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در اون ها را به تفکیک هر درایو بدست آورده و در یک فایل متنی (txt) ذخیره کنم .
    دوستان در صورت امکان راهنمایی بفرمایید به چه شکلی باید این کار را انجام بدهم .
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن نام درایو ها و نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در آن

    این کد رو الان نوشتم و تست نکردم ولی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ، کتابخانه IOUtils رو هم به Uses اضافه کنید :

    var
    Drive, Dir, Filename: string;
    StrList: TStringList;
    List: TFileStream;
    begin
    for Drive in TDirectory.GetLogicalDrives do
    if (GetDriveType(PWideChar(Drive)) <> DRIVE_CDROM) then
    begin
    StrList := TStringList.Create;
    try
    StrList.Add(Drive);
    for Dir in TDirectory.GetDirectories(Drive, '*', TSearchOption.soAllDirectories) do
    begin
    StrList.Add(Dir);
    for Filename in TDirectory.GetFiles(Dir, '*.*') do
    StrList.Add(Filename);
    StrList.Add('---------------------------------------------------');
    end;
    StrList.SaveToFile(system.SysUtils.ExtractFilePath (Application.ExeName) + 'FileList.txt');
    finally
    StrList.Free;
    end;
    end;
    end;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: بدست آوردن نام درایو ها و نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در آن

    من برای دلفی 7 دارم می نویسم اما مثل اینکه کتابخانه IOUtils برای دلفی 7 وجود نداره . به نظر شما با دلفی 7 میشه از این کد نتیجه گرفت ؟
    آخرین ویرایش به وسیله بهروز عباسی : سه شنبه 29 مرداد 1392 در 14:10 عصر

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن نام درایو ها و نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در آن

    من برای دلفی 7 دارم می نویسم اما مثل اینکه کتابخانه IOUtils برای دلفی 7 وجود نداره . به نظر شما با دلفی 7 میشه از این کد نتیجه گرفت ؟
    خیر، کدی که آقا ماهان نوشته اند بر روی دلفی 2010 و نسخه های بعد از اون اجرا میشه.

    برای دلفی 7 بهتره که از مثالی که ضمیمه کرده ام استفاده کنید. (منبع این مثال کتاب Mastering Delphi 7 هست)
    در هر صورت اگر سرعت جستجو برای شما خیلی مهمه می تونید از SDK مربوط به نرم افزار EveryThing استفاده کنید که در کسری از ثانیه میتونه به جستجوی کل اطلاعات هارد دیسک شما بپردازه. اگر با این نرم افزار تا بحال کار نکرده اید پیشنهاد می کنم که دانلودش کنید تا دقیقاً متوجه بشین که چه سرعت حیرت آوری در جستجوی فایلها داره!
    این هم آدرس سایتش هستش:
    http://www.voidtools.com/
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 03.rar‏ (3.8 کیلوبایت, 41 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله بهروز عباسی : سه شنبه 29 مرداد 1392 در 14:10 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: بدست آوردن نام درایو ها و نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در آن

    سلام
    بهتره اول متغیری از نوع TStrings داشته باشیم و با Add آدرسها رو یکی یکی به اون اضافه کنیم بعد Strings.Text این متغیر رو یکباره به لیست باکس بدیم که سرعت بالا بره.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: بدست آوردن نام درایو ها و نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در آن

    در هر صورت اگر سرعت جستجو برای شما خیلی مهمه می تونید از SDK مربوط به نرم افزار EveryThing استفاده کنید که در کسری از ثانیه میتونه به جستجوی کل اطلاعات هارد دیسک شما بپردازه.
    آقای عشایری عزیز خیلی ممنون از راهنمایی و محبتتون
    این برنامه که معرفی کردید فوق العاده سرعت خوبی داره !!! از سایتش sdk را دانلود کردم به چه نحوی باید بکاربرد در دلفی ؟؟

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن نام درایو ها و نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در آن

    این کد تو دلفی 7 جواب میده


    تابع جستجو به صورت بازگشتی
    procedure findfile(a,s:string);
    var
    f:tsearchrec;
    begin
    if findfirst(a+s,faanyfile,f)=0 then
    repeat
    if f.Attr<>fadirectory then
    form1.ListBox1.Items.Add(a+f.Name);
    until findnext(f)<>0;
    findclose(f);
    if findfirst(a+'*',fadirectory,f)=0 then
    repeat
    if (f.Attr and fadirectory=fadirectory)and(f.Name<>'.')and(f.Name <>'..')then
    findfile(a+f.Name+'\',s);
    until findnext(f)<>0;
    findclose(f);
    end;
    جستجو در یک درایو یا همه درایوها
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    b,m:integer;
    n:string;
    begin
    b:=combobox1.ItemIndex;
    n:=combobox1.Items.Strings[b];
    if b>-1 then
    findfile(n,edit2.Text)
    else
    for m:=0 to combobox1.Items.Count-1 do
    findfile(combobox1.Items.Strings[m],edit2.Text);
    end;
    گرفتن لیست درایوهای کامپیوتر
    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    var
    x:char;
    v:string;
    begin
    combobox1.Text:='alldrive';
    for x:='a' to 'z' do
    begin
    v:=x+':\';
    if getdrivetype(pchar(v))=DRIVE_FIXED then
    combobox1.Items.Add(v);
    end;
    end;

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: بدست آوردن نام درایو ها و نام پوشه ها و نام زیر پوشه ها و نام فایل های موجود در آن

    ممنون cayberfox عزیز
    ولی همچنان سرعت پایینی در جست و جو داره .
    اون sdk که توی چندتا پست قبلی بود را چطور میشه به دلفی معرفی و با هاش کار کرد ؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن نام فایل های موجود و بدست آوردن آدرس
    نوشته شده توسط reza_majid68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1390, 12:52 عصر
  2. بدست آوردن لیست درایو ها و کارت های حافظه نصب شده بر روی دستگاه موبایل
    نوشته شده توسط molana alavi در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 12:26 عصر
  3. سوال: بدست آوردن نام فایل های موجود در یک پوشه
    نوشته شده توسط kaka22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 بهمن 1389, 21:19 عصر
  4. بدست آوردن آدرس درایو ها و فولدرهای share شده
    نوشته شده توسط 0armin0 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 دی 1389, 21:11 عصر
  5. بدست آوردن لیست فایل های موجود در یک مسیر
    نوشته شده توسط mc_laren در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 11:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •