نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در کد جستجو در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    مشکل در کد جستجو در دیتابیس

    دوستان با سلام من از این کد وقتی یک اطلاعات جدیدی رو به دیتابیس اضافه می کنم برای اینکه datagridview همون موقعه اونو نشون بده استفاده می کنم ولی یک مشکلی داره اونم اینه که هنگام رفلش شدن بر می گرده و سطر اول به حالت انتخاب در می یاره اما من می خوام هر سطری که در حال انتخاب هست پس از رفلش شدن همون سطر در حالت انتخاب باقی بمونه

    SqlDataAdapter myDA;
    DataSet myDS;
    StrConn =
    @"Data Source=.;Initial Catalog=accounting;Integrated Security=True";
    StrQury =
    "Select Code,Group_Account From Group_Account where Group_Account like N'%" + textBox10.Text + "%' ORDER BY Group_Account";
    myDA =
    newSqlDataAdapter(StrQury, StrConn);
    myDS =
    newDataSet();
    myDA.Fill(myDS,
    "Group_Account");
    this.dataGridView1.DataSource = myDS;
    this.dataGridView1.DataMember = "Group_Account";
    this.dataGridView1.AutoGenerateColumns = true;
    this.dataGridView1.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    this.dataGridView1.Refresh();
    myDA.Dispose();
    myDS.Dispose();

    لطفا راهنمایی فرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    36
    پست
    225

    نقل قول: مشکل در کد جستجو در دیتابیس

    شما باید قبل از ریفرش کردن شماره رکورد انتخاب شده رو نگه دارید و بعد از ریفرش دوباره اون رو انتخاب کنید
    datagridview1.rows[number of row].selected=true;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: مشکل در کد جستجو در دیتابیس

    خوب شماره رکود ثابت که نیست...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    36
    پست
    225

    نقل قول: مشکل در کد جستجو در دیتابیس

    راه بهتر اینه که از BindingSource استفاده کنید. با استفاده از متد find رکورد انتخاب شده رو پیدا کنید در غیر اینصورت در روش قبلی باید براش یه الگرینمی پیاده کنید که ببینه چه تعداد رکورد حذف و اضافه شده اونطوری میتونید شماره رکورد رو پیدا کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل در کد جستجو در دیتابیس

    اگه فیلد Codeی که توی کوئری ات هست، یونیک هست می تونی از اون استفاده کنی. احتمالا این فیلد از نوع int هست. خب شما یه متغیر از نوع int به صورت سراسری تعریف کنید. بعد وقتی که یک رکورد رو می خواید حذف یا ویرایش کردید این متغیر رو مقدار دهی کنید. یعنی وقتی که روی ردیف مورد نظر کلیک می کنید این متغیر رو مقدار دهی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud Zaad : شنبه 30 اردیبهشت 1391 در 20:56 عصر دلیل: خط آخر اضافه شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل جستجو در دیتابیس توسط وی بی دات نت
    نوشته شده توسط seyed ehsan در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 09:42 صبح
  2. سوال: مشکل در جستجو در دیتابیس فارسی
    نوشته شده توسط Mr.Moghadam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1388, 00:55 صبح
  3. مشکل در جستجو در دیتابیس
    نوشته شده توسط ASedJavad در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 17:46 عصر
  4. سوال: مشکل با جستجو در دیتابیس اکسس به صورت یونیکد
    نوشته شده توسط mojtaba-saleh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 13:36 عصر
  5. مشکل ضعف جستجو در دیتابیس ؟؟!!
    نوشته شده توسط peyman13618 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1386, 21:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •