نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن از بانک و ریختن درون دیتا گرید

  1. #1

    Question خواندن از بانک و ریختن درون دیتا گرید

    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

    من یک دیتاگرید دارم که اطلاعاتش از بانک پر میشه . کاربر باید بتونه تو همین دیتا گرید اطلاعات رو ویرایش کنه . باید ستون هایی که می تونن تغییر کنن به صورت کمبو باکس نمایش داده بشن و عناصر کمبو باکس هم فیلد های قابل انتخاب برای اون ستون باشه . مشکلم سر نمایش به همین صورت هست که چطور باید این کار رو انجام بدم . آیا باید از بانک سطر به سطر بخونم و به دیتاگرید اضافه کنم یا اینکه میشه یکجا اطلاعات رو خوند و به همین صورت نمایش داد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hosseinenayati_2009
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    165

    Thumbs up نقل قول: خواندن از بانک و ریختن درون دیتا گرید

    سلام این کد خوندن از table که میریزه داخل گرید ویو. البته login.con یه متغییر که اسم و مشخصات بانک را مشخص کرده شما آدرس بانک خودتون را بزنید.



    DataSet ds = new DataSet();
    OleDbDataAdapter da;
    ds.Clear()
    da = new OleDbDataAdapter("select modelmo,modatmo,tarikhetanzim,tarikhestefade,tarik hmo from morkhasi" + bakhsh.Text + " where codeper = '" + personali.Text + "' ", login.con);
    da.Fill(ds);
    dataGridView2.DataSource = ds.Tables[0];


  3. #3

    نقل قول: خواندن از بانک و ریختن درون دیتا گرید

    با خوندن و ریختم مشکلی ندارم . می خوام که سلول ها به صورت کمبو و قابل تغییر باشند

  4. #4

    نقل قول: خواندن از بانک و ریختن درون دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط majidrezaei2007 مشاهده تاپیک
    با خوندن و ریختم مشکلی ندارم . می خوام که سلول ها به صورت کمبو و قابل تغییر باشند
    بعد از خواندن و آوردن داده ها داخل دیتا گرید (توسط دیتا ست) ؛ با دستور زیر ویرایش کن
    dt.Update(ds, "table nam");

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار با بانک اکسس(نمایش در دیتا گرید ویو)
    نوشته شده توسط morrteza323 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 01:03 صبح
  2. سوال: انتخاب اطلاعات درون دیتا گرید و چاپ آن
    نوشته شده توسط pedramfj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 02 مهر 1389, 16:54 عصر
  3. سوال: جستجو در بانک و نمایش در دیتا گرید صورت ترتیبی
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1387, 12:25 عصر
  4. ریختن اطلاغات دیتا گرید در دیتا بیس
    نوشته شده توسط farmani در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 07:08 صبح
  5. آپدیت داده درون دیتا گرید
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 28 مهر 1382, 16:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •