نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از عبارات با قاعده در C#‎ چه مزیتی دارد؟

  1. #1

    Question استفاده از عبارات با قاعده در C#‎ چه مزیتی دارد؟

    استفاده از عبارات باقاعده (Regular Expertion) در C # چه مزیتی داره؟ آیا سرعت جستجو در این حالت زیاد می شه؟آیا برای استفاده از RegEx نیاز به نرم افزار خاصی است؟

  2. #2

    نقل قول: استفاده از عبارات با قاعده در C#‎ چه مزیتی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط فاطمه_14 مشاهده تاپیک
    استفاده از عبارات باقاعده (Regular Expertion) در C # چه مزیتی داره؟ آیا سرعت جستجو در این حالت زیاد می شه؟آیا برای استفاده از RegEx نیاز به نرم افزار خاصی است؟
    سلام.
    شما با استفاده از Regular Expression ها می تونید کد مورد نظرتون رو بسیار سریعتر و در تعداد خطوط کمتری بنویسید. علاوه بر این، وقتی نوشتن این عبارات را فرا بگیرید، می تونید از اونها در "اکثر" زبانهای برنامه نویسی استفاده کنید. اما خوب، استفاده زیاد از RegEx نیز میتونه باعث افت سرعت اجرای برنامه بشه و Resource های بیشتری از سیستم بگیره. نرم افزار رایگان Expresso برای شما امکان نوشتن عبارات مورد نظر و آزمایش اونها رو فراهم می کنه. وقتی Pattern مورد نظر نوشته و آزمایش شد، می تونید با استفاده از کلاس RegEx در BCL و متودهای موجود روی اون، از این امکان در نرم افزار مورد نظرتون بهره مند بشید.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از عبارات با قاعده در C#‎ چه مزیتی دارد؟

    میشه در مورد این کد کمی به من توضیح بدید؟به خصوص در مورد توابعSystem.Console.WriteLine و regex
    ممنون

    string[] sentences =
    {
    "cow over the moon",
    "Betsy the Cow",
    "cowering in the corner",
    "no match here"
    };

    string sPattern = "cow";
    foreach (string s in sentences)
    {
    System.Console.Write("{0,24}", s);
    if (System.Text.RegularExpressions.Regex.IsMatch(s, sPattern, System.Text.RegularExpressions.RegexOptions.Ignore Case))
    System.Console.WriteLine(" (match for '{0}' found)", sPattern);
    else
    System.Console.WriteLine();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله فاطمه_14 : دوشنبه 08 خرداد 1391 در 00:27 صبح دلیل: لطفا کدهای خود را بدرستی Decorate کنید!

  4. #4

    نقل قول: استفاده از عبارات با قاعده در C#‎ چه مزیتی دارد؟


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 03:59 صبح
  2. بررسی درست بودن تاریخ با استفاده از عبارات باقاعده
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 12:56 عصر
  3. سوال: راهنمایی در مورد مشکل با عبارات با قاعده
    نوشته شده توسط BossMaster در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1387, 20:50 عصر
  4. استفاده از عبارات منظم در سطح کرنل
    نوشته شده توسط hmm در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 12 دی 1386, 08:31 صبح
  5. حذف قاعده ی لامبدا از عبارات با قاعده!
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1385, 19:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •