نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بدست آوردن نام و آدرس فولدر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    110

    بدست آوردن نام و آدرس فولدر

    سلام و خسته نباشید.
    من میخوام اگه تو windows explorer و کلا منظورم My computer روی فولدری کلیک کردم آدرس کامل اون فولدر همراه با اسم اون فولدرو بدست بیارم میشه راهنماییم کنین از چه کدی باید استفاده کنم.
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: بدست آوردن نام و آدرس فولدر

    نیازی به برنامه نویسی نیست :)
    توی ویندوز7 ، شیفت رو نگه دار و روی فولدرت کلیک راست کن، یه گزینه میاد با عنوان "Copy as Path"

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    110

    نقل قول: بدست آوردن نام و آدرس فولدر

    من میخوام تو برناما ازش استفاده کنم. سوال ویندوز که نپرسیدم

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن نام و آدرس فولدر

    سلام دوستان ،

    میتونین از شی FolderBrowserDialog استفاده کنید این شی امکان انتخاب یک Folder رو بهتون میده . و بعد میتونین از طریق خاصیت SelectedPath از این شی مسیرش رو بدست بیارین.

    مثال : یک دکمه رو روی فرمت قرار بده و کد زیر رو داخل رویداد کلیکش بنویس.

    FolderBrowserDialog fbd = new FolderBrowserDialog();

    if (fbd.ShowDialog()==DialogResult.OK)
    {
    this.Text = fbd.SelectedPath;
    }


    کد بالا یک شی از کلاس FolderBrowserDialog میسازه و بعد از طریق متد ShowDialog نشونش میده و میگه اگه کاربر یک folder رو انتخاب کرد و سپس روی ok کلیک کرد مسیرش رو بالای فرم بنویس/
    آخرین ویرایش به وسیله younes221 : یک شنبه 31 اردیبهشت 1391 در 21:31 عصر دلیل: مثال ضمیمه شد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    110

    نقل قول: بدست آوردن نام و آدرس فولدر

    فکر کنم منظورمو درست نتونستم برسونم. من یه برنامه میخوام بنویسم که hide اجرا بشه. و اربر داخل my computer روی هر فولدری کلیک کرد و بازش کرد آدرس و اسم فولدرو به من بده. نمیخوام کاربر از داخل برنامم کاری کنه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    110

    نقل قول: بدست آوردن نام و آدرس فولدر

    کسی نیست کمکم کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: بدست آوردن نام و آدرس فولدر

    البته منم اینو کار نکردم ولی اگه انگلیسیت خوبه یه سرچ تو گوگل بزن.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: بدست آوردن نام و آدرس فولدر

    نقل قول نوشته شده توسط asgharjoon2 مشاهده تاپیک
    کسی نیست کمکم کنه
    حتماً به سیستم دسترسی داری دیگه، فکر نکنم بخوای برنامه مخرب بنویسی، با این فرض:
    باید یه ویندوز سرویس درست کنی، بعدش از هوک های ماوس توش استفاده کنی؛ ویندوز سرویس رو توضیح نمیدم!

    * برای کاری که شما میخوای انجام بدی، باید با سیستم پیام های Hook ویندوز آشنا باشی، از دید MSDN:

    A hook is a point in the system message-handling mechanism where an application can install a subroutine to monitor the message traffic in the system and process certain types of messages before they reach the target window procedure.

    برای استفاده از Hook های ویندوز یکمی مقدمه لازمه، که از حوصله این پست خارجه! (اینجا و اینجا و +)

    بعد اینکه اونا رو خوندی و یه چیزایی دستت اومد، میشه از کارهایی که قبلاً در این زمینه انجام شده استفاده کرد مثل این:
    Processing Global Mouse and Keyboard Hooks in C#‎‎‎

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن نام درایو سی دی رام
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1392, 23:33 عصر
  2. سوال: بدست آوردن نام فایل های موجود و بدست آوردن آدرس
    نوشته شده توسط reza_majid68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1390, 12:52 عصر
  3. بدست آوردن نام فایل اسکریپت؟
    نوشته شده توسط houtanal در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 12 مرداد 1389, 17:45 عصر
  4. بدست آوردن نام کامپیوتر
    نوشته شده توسط فرزاد دلفی باز در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1383, 00:12 صبح
  5. بدست آوردن آی پی آدرس سرور
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 26 دی 1382, 00:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •