نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ارسال و دریافت SMS با متن فارسی علامت(؟؟؟؟؟؟)داده می شه؟؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mobasherian
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    23

    Post مشکل در ارسال و دریافت SMS با متن فارسی علامت(؟؟؟؟؟؟)داده می شه؟؟

    با عرض سلام به بچه های برنامه نویس

    از شرکتی API ارسال و دریافت SMS گرفتم . . یه Page نوشتم که هم ارسال می کنه و هم دریافت با Engilish مشکلی نداره ولی با فارسی علامت سوال نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟
    هم توی ارسال هم توی دریافت ؟
    این کد :
    Text_Message = SEC.Check(Request["t"], 800);


    اینجا t نام متغییر من در پارامتر هستش , کارائی که انجام دادم تا مشکل حل بشه ؟؟

    به پیشنهاد یه نفر توی قسمت رجیستر توی فایل Aspx این پارامترها اضافه کردم :
    UICulture="fa-IR" Culture="fa-IR"

    که صفحه من فارسی شناخته بشه ولی مشکل حل نشد .

    Server.UrlEncode(Request["t"]);

    از این متد استفاده کردم مشکل حل نشد

    Server.UrlDecode(Request["t"]);

    این متدم مشکلما حل نکرد

    دوستان راه حلی برای مشکل من دارن با تشکر ؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hamed2592
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    بهبهان
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در ارسال و دریافت SMS با متن فارسی علامت(؟؟؟؟؟؟)داده می شه؟؟

    سلام

    این رو هم تست کنید :


    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mobasherian
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    23

    Unhappy نقل قول: مشکل در ارسال و دریافت SMS با متن فارسی علامت(؟؟؟؟؟؟)داده می شه؟؟

    حل نشد !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: مشکل در ارسال و دریافت SMS با متن فارسی علامت(؟؟؟؟؟؟)داده می شه؟؟

    <globalization fileEncoding="utf-8" requestEncoding="utf-8" responseEncoding="utf-8" culture="fa-IR" uiCulture="fa-IR"/>

  5. #5
    کاربر جدید آواتار mobasherian
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    23

    نقل قول: مشکل در ارسال و دریافت SMS با متن فارسی علامت(؟؟؟؟؟؟)داده می شه؟؟

    بازم حل نشد ؟؟؟
    از چی می تونه باشه ؟؟
    اون سرویس دهنده داره به یه جماعتی سرویس می ده ولی شانس ما , پشتیبانی نیستن ؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. ارسال و دریافت SMS از طریق وب سایت
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 12 خرداد 1386, 00:10 صبح
  2. مشکل در ارسال و دریافت فایل pdf با کمک دستور header
    نوشته شده توسط balis_pascal در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 12:50 عصر
  3. جمع بندی سیستم ارسال و دریافت sms از طریق سایت
    نوشته شده توسط -osho- در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1384, 20:40 عصر
  4. جمع بندی سیستم ارسال و دریافت sms از طریق سایت
    نوشته شده توسط -osho- در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1384, 19:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •