صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 53 از 53

نام تاپیک: دیکد پی اچ پی

  1. #41

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط masiha1 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان خسته نباشید
    من تازه عضو شدم الان این پست رو هم به زور تونستم بذارم بلد نبودم
    من همه این آموزشها رو خوندم ولی نتونستم کاری بکنم
    کسی وقت داره یه فایل برای من دیکد کنه البته بصورت خصوصی
    اگه کسی از دوستان حوصله و وقتشو داشت لطفاً بگید فایل رو بدم بدجور گیر هستم
    پ.خ کن برام

  2. #42

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    دوستان یک مشکلی دارم
    متنهای فارسی رو ارسال پيامك تكي نمایش میده

    مشکلم با تگ
    کد HTML:
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />

    حل شد با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله moory1364 : جمعه 29 شهریور 1392 در 14:08 عصر

  3. #43

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام خسته نباشید مهندسین عزیز
    کسی زحمت دیکود این فایل رو میکشه

    http://phellas.ir/decode/default.php

  4. #44

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام خسته نباشید من تازه عضو شدم میتونید کمکم کنید ؟ اینجور کد شده ای رو میشه دی کد کرد یا نه ؟
    <?php ${"\x47L\x4fB\x41LS"}["\x72k\x65t\x62\x7a\x78\x69u\x79n\x64"]="\x66\x69\x6e";${"\x47\x4c\x4f\x42\x41\x4c\x53 "}["\x68\x6cg\x68z\x79wzo\x73h"]="\x61l\x6c";${"\x47\x4cO\x42\x41\x4c\x53"}["\x6e\x74\x70f\x71\x6fn\x62\x72"]="a\x70\x65\x6c";${"\x47L\x4f\x42A\x4c\x53"}

    اگه میشه کسی هست کمکم کنه دی کد کنه ؟

  5. #45

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    زحمت این یه تا فایل منو میکشید ؟
    خیلی احتیاج دارم
    لطف میکنید
    http://naz1.ir/12.zip

  6. #46

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نوبت به ما رسید همه چی خشک شد ؟
    تورو خدا اگه میتونید کمک کنین لازم دارم

  7. #47

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام دوستان خواهش ميكنم اينو برام دي كد كنيد ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #48

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط shahinnaz مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید من تازه عضو شدم میتونید کمکم کنید ؟ اینجور کد شده ای رو میشه دی کد کرد یا نه ؟
    <?php ${"\x47L\x4fB\x41LS"}["\x72k\x65t\x62\x7a\x78\x69u\x79n\x64"]="\x66\x69\x6e";${"\x47\x4c\x4f\x42\x41\x4c\x53 "}["\x68\x6cg\x68z\x79wzo\x73h"]="\x61l\x6c";${"\x47\x4cO\x42\x41\x4c\x53"}["\x6e\x74\x70f\x71\x6fn\x62\x72"]="a\x70\x65\x6c";${"\x47L\x4f\x42A\x4c\x53"}

    اگه میشه کسی هست کمکم کنه دی کد کنه ؟
     ${
    "GLOBALS"
    }
    ["rketbzxiuynd"] = "fin";
    ${
    "GLOBALS "
    }
    ["hlghzywzosh"] = "all";
    ${
    "GLOBALS"
    }
    ["ntpfqonbr"] = "apel";
    ${
    "GLOBALS"
    }

  9. #49

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط shahinnaz مشاهده تاپیک
    زحمت این یه تا فایل منو میکشید ؟
    خیلی احتیاج دارم
    لطف میکنید
    http://naz1.ir/12.zip
    سروری که فایلها رو آپلود کردین باز نمیشه. همینجا فایل رو ضمیمه کنید.

  10. #50

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    خواهش ميكنم به منم كمك كنيد ...

  11. #51

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام اگه میشه این رو برا من دیکد کنید
    من کلمه eval پیدا نکردم داخلش
    با سایت http://www.ioncube.com/ اینکد شده

    http://s1.picofile.com/file/8260711726/enc.zip.html

  12. #52

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام لطفا یکی جواب منو بده خیلی برام واجبه
    من برنامه نویسی بلدم اما پاییتون و جاوا برای پی اچ پی اماتورم دیکد روشی که استاد گفتن فکر کنم برای base64فقط جواب بده من میخوام همه اسکریپت هارو بتونم دیکد کنم هرکی توانایشو داره خیلی ممنون میشم یاد بده به صورت متن (توضیح بده میفهمم)یا اگه مقدور بود ویدیو خیلی خیلی نیازمه امیدوارم کسی بلد باشه
    مثلا یه سری کد ها هستن که به صورت چینی نوشتع شدن و .. مخصوصا این مدل رو خیلی دوست دارم یاد بگیرم دیکد کنم

  13. #53

    نقل قول: دیکد پی اچ پی

    سلام لطفا یکی این فایلو بهم یاد بده چجوری دیکد کنم واقعا واقعا نیاز دارم فایلو ضمیمه کردم
    لطفا لطفت یکی بهم یاد بده یا حداقل اینو برام دیکد کنه

    https://mega.nz/file/uzxlgAzR#Mo9WvSxIEx1RTRoS_L9Q4vGkkeFoCdbf23rc9PFX0 P4



    لینک دانلود فایل لطفا یکی کمک کنه یاد بگیرم اینو چجوری دیکد کنم حاضرم پولم بدم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. دیکد کردن برنامه های دات نت و محافظت از سورس
    نوشته شده توسط ara_prg در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 25 بهمن 1386, 02:19 صبح
  2. دیکد کردن صفحات cgi
    نوشته شده توسط yazdan در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1383, 20:46 عصر
  3. دیکد کردن cgi
    نوشته شده توسط yazdan در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1383, 06:51 صبح
  4. دیکد کردن base64
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1383, 17:01 عصر
  5. باز کردن و دیکد کردن فایل HEX
    نوشته شده توسط masoode در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1382, 14:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •