نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل این کد کجاست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    Question مشکل این کد کجاست؟

    سلام .
    من برای دکمه ی سرچم این کدو نوشتم . ولی بعد از زدن دکمه ی سرچ DataGride خالی میشه . اشکالش کجاست .
    ممنون.



    SqlConnection con = newSqlConnection();
    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    SqlDataAdapter da = newSqlDataAdapter();
    DataTable dt = newDataTable();
    con.ConnectionString =
    global::WindowsFormsApplication1.Properties.Settings.Default.db1ConnectionString;
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText =
    "SELECT * FROM Table1 where [bname] like N'%" + textBox1.Text + "%'";
    da.SelectCommand = cmd;
    da.Fill(dt);
    this.dataGridView1.DataSource = dt;
    this.dataGridView1.DataMember = "bname";
    this.dataGridView1.AutoGenerateColumns = true;
    this.dataGridView1.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    this.dataGridView1.Refresh();
    dt.Dispose();
    da.Dispose();
    cmd.Dispose();
    con.Dispose();



  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,713

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟

    سلام
    اینجوری بنویس:
     
    SqlConnection con = new SqlConnection("connection string");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("Your Query", con);
    DataTable tb1 = new DataTable();
    da.Fill(tb1);
    dataGridView1.DataSource = tb1;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    33
    پست
    225

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟

    از binding source استفاده که هم find داره و هم filter اینجوری نیازی هم نیست select بنویسی

  4. #4

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟

    شما دیتاتیبل رو نباید از بین ببرید پس این خط رو حذف کنید
    dt.Dispose();

تاپیک های مشابه

  1. مشکل این کد کجاست؟(جواب نمیده)
    نوشته شده توسط user68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1388, 17:12 عصر
  2. سوال: مشکل این برنامه کجاست؟
    نوشته شده توسط hsn_abieteh در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1387, 23:38 عصر
  3. سوال: دوستان شما میدونید مشکل این برنامه کجاست؟
    نوشته شده توسط www.pacyrus.com در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 08:17 صبح
  4. مشکل این برنامه کجاست؟
    نوشته شده توسط nedata در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1387, 15:57 عصر
  5. مشکل این کد کجاست؟
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 29 دی 1386, 11:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •