نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: باز کردن ویدئو پلایر با php

  1. #1

    باز کردن ویدئو پلایر با php

    سلام دوستان
    متاسفانه من از php سر در نمیارم ولی کدی میخام که بتونم باهاش ویدئو پلایرم را توی صفحه جدید اجرا کنم به شکل زیر

    کد HTML:
    http://site.com/player.php?urlvideo&weight=240&height=320
    اگه میشه کد این را برای من قرار دهید!

    کد پلایر:
    <object tabindex="0" name="mediaplayer" id="mediaplayer" data="/player.swf" type="application/x-shockwave-flash" height="100%" width="100%">
    <param value="true" name="allowfullscreen">
    <param value="always" name="allowscriptaccess"><param value="true" name="seamlesstabbing"><param value="opaque" name="wmode">
    </object>
    <script type="text/javascript" src="/player.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    jwplayer("mediaplayer").setup({
    flashplayer: "/player.swf",
    file: "1.flv",
    volume: "100",
    });
    </script>

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: باز کردن ویدئو پلایر با php


  3. #3

    نقل قول: باز کردن ویدئو پلایر با php

    مرسی دوست عزیز ولی من از اینا سر در نمیارم اگه میتونید با ستفاده کد پلایر که گذاشتم این نو ع فایل را برام درست کنید ببخشید جسارت کردم

  4. #4

    نقل قول: باز کردن ویدئو پلایر با php

    کسی نیست کمک کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: باز کردن ویدئو پلایر با php

    سلام
    شما تنها کاری که می کنی اینه که پروژه روقرار میدی و سپس توسط آدرس اسم فایل flv رو به صفحت ارسال می کنی. و خودش نشون میده. یکم سعی کنی میشه

  6. #6

    نقل قول: باز کردن ویدئو پلایر با php

    این کار ربطی به پی اچ پی نداره کاملا جاوا اسکریپته !

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: کلاسی برای باز کردن صفحات وب با PHP درون سرور
    نوشته شده توسط amir001 در بخش PHP
    پاسخ: 23
    آخرین پست: جمعه 25 اسفند 1391, 23:56 عصر
  2. مبتدی: معرفی نرم افزار برای باز کردن فایلهای کد شده php
    نوشته شده توسط newmusic در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 19 دی 1389, 00:07 صبح
  3. سوال: باز کردن فرم کوچک در php
    نوشته شده توسط jaykob در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 28 اسفند 1388, 11:16 صبح
  4. باز کردن url توی php
    نوشته شده توسط m_ziba در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1383, 13:28 عصر
  5. دستور باز کردن یک صفحه در کد php
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1383, 20:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •