نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ریپورت ګیری با دستورات برنامه نویسی در report viewer

  1. #1

    ریپورت ګیری با دستورات برنامه نویسی در report viewer

    با سلام
    من کل انجمن را جستجو کردم و جواب سوالمو ندیدم و پس از ان این تاپیک را ایجاد کردم.
    بریم سروقت سوال: من می خواهم بدون استفاده از کریستال ریپورت با Report Viewer ویژوال استودیو2010 ګزارش ګیری انجام بدم به این صورت که دیتا اداپتور را با دستور select پر کنم و بعد اونو در قالب datatable نمایش بدم.اګر ممکنه منو راهنمایی نمایید.
    از این کد استفاده می کنم اما جواب نمیده


    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.;AttachDbFilename=C:\DB\Food.mdf;Integrate d Security=True");
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from material",con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(ds, "material");
    Microsoft.Reporting.WinForms.ReportDataSource repds = new Microsoft.Reporting.WinForms.ReportDataSource("mat erial", ds.Tables[0]);
    reportViewer1.LocalReport.DataSources.Clear();
    reportViewer1.LocalReport.DataSources.Add(repds);
    this.reportViewer1.RefreshReport();
    آخرین ویرایش به وسیله farshadvl : دوشنبه 01 خرداد 1391 در 20:16 عصر

  2. #2

    نقل قول: ریپورت ګیری با دستورات برنامه نویسی در report viewer

    کسی نیست جواب بده ؟گیر همین یه تیکه کدم بخدا

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: ریپورت ګیری با دستورات برنامه نویسی در report viewer

    اول یه سلکت دیتا تیبل اینجوری باید انجام بدی : (مثلا من اینو توی یه کلاسی به اسم Table1 نوشتم.)
    1.png
    بعد توی Show Report اینو بنویس:
    2.png
    سوالی هست بپرس.

  4. #4

    نقل قول: ریپورت ګیری با دستورات برنامه نویسی در report viewer

    دوست عزیز من از کریستال ریپورت اسفاده نمی کنما!!!!

  5. #5

    نقل قول: ریپورت ګیری با دستورات برنامه نویسی در report viewer

    سلام
    یه سر یه این لینک بزنید.یه مقاله نسبتا کامل در مورد نحوه گزارشگیری با microsoft report viewr هست که انشاا.. میتونه کمکتون کنه.


    http://www.itnee.com/Article.aspx

  6. #6

    نقل قول: ریپورت ګیری با دستورات برنامه نویسی در report viewer

    سلام
    من مقالات را خواندم اما چیزیی که بدرد من بخوره نبود.
    من میخواهم یک کوئری ایجاد کنم و اون کوئری من بشه یک ریپورت و در ms report viewer نمایش داده بشه.
    فردا باید پروژمو تحویل استاد بدم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید چون فقط بخش ریپورتش مونده
    یا علی

  7. #7

    نقل قول: ریپورت ګیری با دستورات برنامه نویسی در report viewer

    ابتدا از Project>>add>>new item>>reporting یک report به پروژه اضافه کنید. بعد در قسمت طراحی ریپورت با راست کلیک و از قسمت insert یک تیبل به گزارش اضافه کنید

    بعد در پنجره باز شده باید منبع این تیبل را تعیین کنید که برای این کار باید یک دیتاست به پروژه اضافه شده باشد. از قسمت data source دیتاست مورد نظر و از قسمت available datasets تیبل مورد نظر را انتخاب کنید. اگر هم دیتاستی به پروژه اضافه نکردید میتونید از قسمت new این کار را انجام بدید.

    بعد از اضافه شدن تیبل به گزارش باید ستونهای تیبل گزارش را به ستونهای تیبل دیتاست مرتبط کنید. با کلیک روی علامت می توانید نام ستون را انتخاب کنید.

    بعد از آماده شدن گزارش باید این گزارش را به report viewer متصل کرد. روی علامت فلش کلیک کنید و گزارش ساخته شده را انتخاب کنید.


    البته با این کار به لودفرم همین فرمی که report viewer داخلش هست خطی شبیه
    this.tblTableAdapter.Fill(this.Database1DataSet.tb  l);
    اضافه میشه که میتونید این خط رو پاک کنید و بجای این خط کوئری موردنظر خودتون رو بنویسید و تیبل مورد نظر از دیتاست رو پر کنید و بعد گزارش رو نمایش بدید
                Form2 frm2 = new Form2();
    frm2.Show();
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 17 خرداد 1391 در 19:07 عصر

  8. #8

    نقل قول: ریپورت ګیری با دستورات برنامه نویسی در report viewer

    سلام دوباره
    من کوئریم را به فرم پرینت ارسال کردم حالا می خواهم در دستور
    this.personTableAdapter.Fill(this.rayanDataSetPers  on.person);
    کوئریم را جایگذاری کنیم اما خطا میده باید چیکار کنم که رشته کوئری را قبول کنه؟

  9. #9

    نقل قول: ریپورت ګیری با دستورات برنامه نویسی در report viewer

    خودم فهمیدم اینم واسه کسایی می نویسم که شاید مثل من همچین مشکلی داشته باشند :

    فرمی که report viewer هست قسمت سازنده فرم را به شکل
            
    public int myid;
    public PrintForm(int id)
    {
    InitializeComponent();
    myid = id;
    }
    تغییر می دهم تا بتوانم کد مشتری را به این فرم ارسال کنم
    سپس در فرمی که اطلاعات چاپ از آن ارسال می شود اینجوری عمل می کنم :
                    PrintForm prt = new PrintForm(int.Parse(txtID.Text));
    prt.Show();


    ودر آخر دیتایست را باز می کنم و یک شرط براش تعریف می کنم where id=@id تمام

  10. #10

    نقل قول: ریپورت ګیری با دستورات برنامه نویسی در report viewer

    سلام دوست عزیز
    من هم مشکل کار با report viewer رو دارم
    اگه ممکنه یه نمونه برنامه ازش بزارین ممنون میشم


تاپیک های مشابه

  1. سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 51
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 18:18 عصر
  2. نمایش یک دایره در دیتا ریپورت با برنامه نویسی
    نوشته شده توسط star در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1385, 18:30 عصر
  3. برنامه نویسی در Crystal report
    نوشته شده توسط jahangostar در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 22:21 عصر
  4. اجرای Query با دستورات برنامه نویسی.
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1384, 10:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •