نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اتصال به مودم تلفن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    اتصال به مودم تلفن

    سلام دوستان.

    من دارم یه برنامه تلفنی می نویسم که هنوز اول راهم!
    یه مشکلی در اتصال به مودم دارم.
    من با کد زیر هنگام لود فرم لیست مودم ها رو در یه کامبوباکس نشون میدم:
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    tapi = new TAPI();
    ArrayList a = tapi.AvailableModems();
    modemsCombo.Items.Clear();
    foreach (string s in a)
    modemsCombo.Items.Add(s);
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("Call Center can't loaded", "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    }


    تا اینجا مشکلی ندارم و اسم مودم هم توی کامبوباکس میاد.
    حالا میخوام با زدن یه کلید به مودم انتخاب شده توی کامبوباکس وصل بشم.
    که این کد رو نوشتم :
    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (modemsCombo.Text == "")
    {
    return;
    }
    try
    {
    modem = new Modem(modemsCombo.Text, tapi, this.Handle);
    messageBox.Text = "Ready";
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("Error", "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    }


    که modem یه متغیر عمومی از نوع Modem هست.
    ولی وقتی این کد اجرا میشه خطا میده در خط زیر خطا میده و نمیتونه وصل بشه :
    modem = new Modem(modemsCombo.Text, tapi, this.Handle);


    به نظرتون مشکل این کد چیه؟
    کسی میتونه کمکم کنه؟
    اگه کسی از دوستان نمونه برنامه ای در این زمینه داره برام بذاره ممنون میشم.
    البته اینو هم بگم اگه ایشا... برنامه ای که دارم می نویسم رو بتونم تموم کنم حتما اینجا میذارم تا دوستان بتونن از استفاده کنن!
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: سوال در مورد اتصال به مودم تلفن

    البته دوستان اینم بگم که مودم من از این مودم های ساده (فکس مودم دل) هستش اینم عکسش :

    index.jpg
    که فکر نمیکنم مشکل از مودم باشه چون من دستورات ATCommand رو توی هایپرترمینال زدم و درست بود و جواب داد حتی وقتی که تلفن زنگ خورد هم نوشت ring و به نظر مشکلی نداره!
    ولی نمیدونم چرا کد بالا درست کار نمیکنه!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم تلفن

    دوستان کسی نیست کمک کنه؟
    توی تالار زیاد در این مورد بحث شده ولی نتونستم به نتیجه برسم اگه لطف کنید و کمک کنید ممنون میشم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: اتصال به مودم تلفن

    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    که modem یه متغیر عمومی از نوع Modem هست.
    ولی وقتی این کد اجرا میشه خطا میده در خط زیر خطا میده و نمیتونه وصل بشه :
    modem = new Modem(modemsCombo.Text, tapi, this.Handle);


    به نظرتون مشکل این کد چیه؟
    از نوع Modem یعنی چی؟ میشه بگین از چی استفاده می کنین؟ من که تا حالا چیزی بنام Modem تو TAPI ندیدم :(
    اینجا ( و TAPI-3.0 Sample) رو دیدین؟
    اصلاً وقتی با هایپر جواب گرفتین چرا سریال کار نمی کنین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم تلفن

    ممنونم دوست عزیز.

    راستش من این کد رو از اینترنت پیدا کردم و خودم زیاد در این زمینه کار نکردم و نمیدونم چجوریه!!

    ببینیند من میخوام یه برنامه بنویسم که این امکانات رو داشته باشه:

    مشتری زنگ بزنه و برنامه بعد از چند بوق جواب بده و یه پیغام مثلا با سلام رو پخش کنه
    بعد مشتری شماره حساب خودش رو وارد کنه و در انتها کلید ستاره رو بزنه بعد بزنامه مبلغ موجودی شماره حساب رو برای مشتری بخونه
    بعد هم تلفن رو قطع کنه

    همین
    آیا میشه با سریال و دستورات ATCommand این برنامه رو نوشت؟؟

    شما نمونه کدی دارین توی این زمینه که بتونین در اختیارم بذارین؟؟
    ممنون میشم
    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: اتصال به مودم تلفن

    جسارتِ، ولی باور کنید چندین بار این رو به دوستان دیگه هم گفتم:


    یعنی هرکس هم تو #C یا سایر زبانهای managed دات نت همچین کاری کرده فقط برای کدهای native (مثلاً ++C) یه Wrapper نوشتن و بقیه اش کارهای ظاهری هست که اونجا انجام دادن (UI) ولی بازم بهترین wrapper ای که من تا حالا برای TAPI دیدم رو اینجا میذارم (برای Agile Software ایجاد شده توسط خانم Helen Warn که بقیه هم روش کار کردن)، امیدوارم بدردتون بخوره (البته TAPI2 هست ولی نیازهای شما رو جواب میده)

    البته به این نکات توجه کنید:

    This sample app demonstrates some basic features of programming for Tapi 2.

    Note that to use this sample, you will need to change the settings value of the TSP
    to match that used by your telephony provider. You may also wish to change the version
    of Tapi that you are targeting by changing the TapiVersion settings value.

    There are many Tapi functions that are not demonstrated by this sample. You can see
    some of these functions in the CTapi class.

    If you want to see message boxes with applicable tapi data displayed, uncomment out the top line
    #define TESTING in MainForm.cs. You may do the same thing with many of the Tapi2Lib classes.

    Note that this sample was first developed for the original version of .Net, i.e. pre generics.
    The Tapi classes have a bunch of collection classes that are now obsolete, but I have not had
    the time to change them.

    This library can be used as is, but myself (Helen Warn) and my company (Agile Software Inc.)
    take no responsibility for any bugs or errors.

    Please do not remove or change any copyright notices in any of the modules, and give credit where credit is due
    when sharing this code.

    Please feel free to contact me at hwarn@agile-soft.com to report bugs and suggestions.
    You may also contact us at our webstie: www.agile-soft.com.

    Have fun with Tapi!

    Regards,

    Helen Warn
    - در مورد دستورات AT هم من صلاح نمیدونم این کار رو ادامه بدین ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نویسی بر روی مودم (تلفن)
    نوشته شده توسط alirezasheida در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آذر 1385, 11:41 صبح
  2. اتصال شماره گیر تلفن به LPT
    نوشته شده توسط vahidmcsd در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1385, 15:26 عصر
  3. اتصال 2کامپیوتر با تلفن و شیر کردن اینترنت
    نوشته شده توسط آیدا رضایی در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 تیر 1385, 05:38 صبح
  4. اتصال با مودم به سیستم windows 98
    نوشته شده توسط kazem346 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 12:59 عصر
  5. استفاده از مودم (تلفن بانک)
    نوشته شده توسط ealireza در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 21:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •