نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پردازش استثنا

  1. #1

    پردازش استثنا

    سلام.
    با تابع زیر من عبارت ایمیل را اعتبار سنجی می کنم ولی نمی تونم بیرون از کلاس و جایی که این پراپرتی را فراخوانی می کنم استثنا را پردازش کنم و به کاربر بگم دلیل اشتباهش را!.ایا نحوه پرتاپ استثنا درست هست؟
    protected string EmailAddress
    {
    get { return emailAddress; }
    set {

    Regex re = new Regex(@"\w+([-+.']\w+)*@\w+([-.]\w+)*\.\w+([-.]\w+)*");//regular expersion for email address

    if (re.IsMatch(value.ToString()))
    emailAddress= value;
    else

    throw new ExecutionEngineException();
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: پردازش استثنا

    کسی نیست کمک کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: پردازش استثنا

    نگفتید وقتی به خط throw میرسید چه اتفاقی میوفته
    چون امکان نداره یک throw باشه و JIT اونو نادیده بگیره
    از اون خط برنامه رو خط به خط اجرا کنید ببینید کجا می رسه
    ممکنه در بین عملیات جایی هست که try داشته و شما خبر ندارید
    در ضمن فکر کنم شما نیاز دارید پراپرتی رو public تعریف کنید!

  4. #4

    نقل قول: پردازش استثنا

    من اینو نوشتم که اگه داده غلط بهش داده شد استثنا پرتاب بشه و در جای دیگه که فراخوانی می کنم بتونم استثنا را پردازش کنم.به نظر شما این غلطه؟راه حل شما چیه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: پردازش استثنا

    من نگفتم اشتباه نوشتید
    گفتم صد در صد این استثنا در جایی گرفتار می شه که به شما نمی رسه
    یعنی یا کد شما به اون قطه نمی رسه یا اگه می رسه استثنا به فرخوان نمیرسه
    ما هیچ وقت یه استثنا سرگردان نداریم اگه شما به یک استثنا رسیدگی نکنید خود دانت (JIT) اون رو می گیره و همون گنجره معروف و بد خاطره رو نشون می ده

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: پردازش استثنا در جاوا
    نوشته شده توسط Abalfazl در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1389, 12:08 عصر
  2. استفاده ی زیاد از پردازش استثنا(try , catch)
    نوشته شده توسط صابر طهماسبی در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 تیر 1389, 09:50 صبح
  3. کسی با فیلتر سوبل برای تشخیص لبه در پردازش تصویر استفاده کرد
    نوشته شده توسط masoode در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 08:43 صبح
  4. پردازش تصویر
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1383, 10:01 صبح
  5. تغییر دادن اولویت پردازش
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1382, 21:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •