نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اتصال برنامه تحت وب به دستگاه داراي كارت شبكه از طريق IP ياپورت سريال

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    35

    Arrow اتصال برنامه تحت وب به دستگاه داراي كارت شبكه از طريق IP ياپورت سريال

    سلام
    يك برنامه تحت وب با ASP.NET 2 هست كه بايد بتونه به يك دستگاه (بوسيله IP آن ) متصل بشه و دستور ارسال كند
    اين دستگاه دارايdll هست .بعد از اينكه ip دستگاه را برنامه پيدا مي كنه براي اتصال , مقادير ip ازبين مي رود و نميتونم به دستگاه وصل بشم
    چطوري ميتونم اين دستگاه را سمت كلاينت كنترل كنم آيا Silver Light ميتون فايده داشته باشه من با آن كار نكردم اگر ممكن راهنمايي نماييد
    (با برنامه تحت ويندوز هيچ مشكلي وجود ندارد)
    البته اگر با پورت سريال هم بشه خوبه اما ip را ترجيح ميدم
    در قسمت ASP.net شبيه اين سوال را پرسيدم يكي از دوستان WCF را پيشنهاد دادند اما جواب نداد
    آخرین ویرایش به وسیله faramosh : شنبه 06 خرداد 1391 در 08:45 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    35

    نقل قول: اتصال برنامه تحت وب به دستگاه داراي كارت شبكه از طريق IP ياپورت سريال

    كسي در اين زمينه كار نكرده؟؟؟
    اين سوال چي ...
    يك dll در برنامه هاي silverlight چطوري قابل استفاده است؟

  3. #3

    نقل قول: اتصال برنامه تحت وب به دستگاه داراي كارت شبكه از طريق IP ياپورت سريال

    از Silverlight می شه استفاده کرد ( واسه سمت کلاینت )
    ولی اگه می خوای asp.net باشه باید از javascript و Activex استفاده کنید که فقط IE کار می کنه . اگر بخوای بقیه browser ها کار کنه باید Extension بنویسید


    با جاوا اسکریپت هم باید اینطوری استفاده کنی :


     var objtest = new ActiveXObject("name.dll");
    ;
    var DeviceName = objtest.GetIP( );


    فقط یادتون باشه باید IE رو تنظیمات استفاده از Activex هاشو تنظیم کنید

تاپیک های مشابه

  1. اتصال برنامه تحت وب به دستگاه داراي كارت شبكه از طريق IP
    نوشته شده توسط faramosh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1391, 14:10 عصر
  2. مبتدی: دو مشکل در اتصال برنامه تحت Visual studio 2010 به sql server express 2008
    نوشته شده توسط shahinfarasystem در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1390, 16:09 عصر
  3. سوال: اتصال به پایگاه داده در برنامه تحت شبکه
    نوشته شده توسط f_arab در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 00:47 صبح
  4. سوال: اشکال در اتصال برنامه ی تحت شبکه
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 11:00 صبح
  5. اتصال برنامه ویندوزی به پنل تحت وب
    نوشته شده توسط saeed2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 21:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •