نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: FONT Embedding

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد- سجاد-نیلوفر
    پست
    147

    FONT Embedding

    با سلام
    من چه طوری یک فونت رو در برنامه مدفون کنم که در صورتی که کاربر فونت رو نداشته باشه
    فونت رو از توی مسیر وب لود کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: FONT Embedding

    شما باید ابتدا فونت را به فرمتهای موجود تبدیل کنید و در یک CSS فراخونی کنید
    @font-face {
    font-family: 'F_Ziba';
    src:url('BZiba.eot?#') format('eot'),
    url('BZiba.woff') format('woff'),
    url('BZiba.ttf') format('truetype');
    }

    .F_Ziba
    {
    font-family : 'F_Ziba';
    font-size : 24px;
    }

    فرمت ها eot-woff-woff
    <html dir="rtl">

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
    <title>New Page 1</title>
    <link href="StyleSheet.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

    </head>

    <body>
    <div class="F_Mtra">محمد حسین فخراوری</div>
    <div class="F_Lts">محمد حسین فخراوری</div>
    <div class="F_Traffic">محمد حسین فخراوری</div>
    <div class="F_Ziba">محمد حسین فخراوری</div>
    <div class="T_Nsim">محمد حسین فخراوری</div>
    <div class="T_Naz">محمد حسین فخراوری</div>
    </body>

    </html>
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: FONT Embedding

    البته با jQuery میشه همچین کاری انجام داد...!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار p.parsaee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    117

    نقل قول: FONT Embedding

    بهترين روش، همون روشي هست كه آقاي فخراوري اينجا بيان كرد. در اين صورت فونتتون توي كليه مرورگرهاي تحت وب از جمله اينترنت اكسپلورر نسخه 6 قابل استفاده خواهد بود!

  5. #5
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: FONT Embedding

    سلام
    تو انتخاب فونت رایجترین روش همین font-face هست ..ولی متاسفانه تو خیلی از فونت های فارسی جواب نمیده و تو ff کلمات رو جدا میکنه از هم..البته برای حل این مسله هم راه حل های هست ..
    ولی بهترین روش که جوابشم پس داده و نسخه فارسی هم به صورت نرم افزاری داره پلاگین Cufon هست که ترجمه شده به فارسی اون Bifon هست ..کار باهاش راحته من اینو پیشنهاد می کنم..
    موفق باشی..
    آخرین ویرایش به وسیله Saber Mogaddas : پنج شنبه 04 خرداد 1391 در 15:29 عصر

  6. #6

    نقل قول: FONT Embedding

    ببخشید اقای فخراوری من توی یه قالب وردپرس چطور استفاده کنم این کد هارو... مثلا در قسمت منو که خودش پر از div و class هست چطوری این کلاس ها رو دوباره تعریف کنم؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: FONT Embedding

    با سلام
    من asp کار میکنم . وردپرس تا حالا برسی نکردم

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار ali.poorbazargan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    Isf
    پست
    66

    نقل قول: FONT Embedding

    نقل قول نوشته شده توسط kaboom مشاهده تاپیک
    ببخشید اقای فخراوری من توی یه قالب وردپرس چطور استفاده کنم این کد هارو... مثلا در قسمت منو که خودش پر از div و class هست چطوری این کلاس ها رو دوباره تعریف کنم؟؟؟؟؟
    شما با استفاده از دستور العمل های گفته شده در اینجا عمل کنید .
    فایل های bifon-1.1b.min.js و cufon-1.10.min.js و فایل جاوای ساخته شده با bifon که پسوند js داره رو توی مسیر اصلی که وردپرستون رو نصب کردید آپ کنید .
    توی تمپلیتی که استفاده میکنید فایل css رو با دقت ویرایش کنید طبق دستور العمل گفته شده، و بعد توی همه صفحاتی که میخواین از فونت استفاده کنید اسکریپت ها رو اوایل صفحه جایی که بین دستوری نباشه وارد کنید .
    امیدوارم واضح باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله ali.poorbazargan : شنبه 24 تیر 1391 در 16:02 عصر

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار ali.poorbazargan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    Isf
    پست
    66

    نقل قول: FONT Embedding

    دوستان من از bifon استفاده کردم و مشکل فونت به طور کامل حل شد، ولی مشکل دیگه ای که دارم اینه که وقتی از این اسکریپت استفاده میکنم تصاویر لود نمیشه توی اون قسمت .
    لطفا راهنمایی کنید .

  10. #10

    نقل قول: FONT Embedding



    @font-face { font-family: 'B Yekan';
    src: url('../../../DirFont/Yekan.eot?#') format('eot'),
    url('../../../DirFont/Yekan.woff') format('woff'),
    url('../../../DirFont/Yekan.ttf') format('truetype');
    } body {
    font-family:'B Yekan' ,BYekan,Arial, Helvetica, sans-serif;


    }


    مشکل این کد چیه که روی فایر فاکس نشون نمیده

تاپیک های مشابه

  1. listbox1.Font.Color
    نوشته شده توسط (امید) در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1383, 12:01 عصر
  2. Embedded Email
    نوشته شده توسط may_csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1382, 21:58 عصر
  3. font برایmschart؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط ario در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آذر 1382, 21:41 عصر
  4. تغیر language font
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 اردیبهشت 1382, 15:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •