نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیاده سازی این دستورات php برای برنامه های دسکتاپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    پیاده سازی این دستورات php برای برنامه های دسکتاپ

    درود
    من قصد دارم کد زیر از طریق یک برنامه exe اجرا کنم یعنی الگوریتم انجامی را به زبان دیگری پیاده سازی کنم اما متاسفانه از php سر نمیارم!

    حالا میشه دوستان بگند این کد دقیقا چی کار می کنه؟
    و اصلا چنین کاری یعنی تبدیلش به یک برنامه exe عملی هست یه نه؟

    ممنون

    function accountcreate($username, $password, $connection, $bandwidth, $disabledate, $disabletime)
    {
    $adminpassword='';
    $adminport=82;
    $proxyaddress='127.0.0.1';

    $fp = fsockopen($proxyaddress, $adminport, &$errno, &$errstr, 1000);
    if(!$fp)
    {
    echo "$errstr ($errno)<br>\n";
    }
    else
    {
    $url_ = "/account";
    $url = "add=1"."&";
    $url = $url."autodisable=1"."&";
    $url = $url."enable=1"."&";
    $url = $url."userid=-1";
    $len = "Content-Length: ".strlen($url);
    $auth = "Authorization: Basic ".base64_encode("admin:".$adminpassword);
    $msg = "POST ".$url_." HTTP/1.0\r\nHost: ".$proxyaddress."\r\n".$auth."\r\n".$len."\r\n"."\ r\n".$url;
    fputs($fp,$msg);
    //echo $msg;
    while(!feof($fp))
    {
    $s = fgets($fp,4096);
    //echo $s;
    }
    fclose($fp);
    }

    }

  2. #2

    نقل قول: پیاده سازی این دستورات php برای برنامه های دسکتاپ

    شما چرا میخواین از کدی استفاده بکنین که اصلا نمیدونین چی هست ؟ این کد داره یه کانکشن به یه هاست باز میکنه و یه سری اطلاعات رو بهش post میکنه ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: پیاده سازی این دستورات php برای برنامه های دسکتاپ

    ممنون
    نه می دونم دقیقا چی کارمیکنه یعنی نتیجه را میدونم و به نتیجش هم نیاز دارم
    البته این قدر می فهمم که این اطلاعات را ترکیب می کنه و بعد هم ارسال! مشکل منم سر همین ارسال هست که نمی فهمم چیه و چطوریه؟ یعنی دقیقا این کد چی کار میکنه؟ منظورم نتیجش نیست منظورم الگورتم هست

    بازم ممنون لطف کردین پاسخ دادین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: پیاده سازی این دستورات php برای برنامه های دسکتاپ

    البته بگم که این سرور هم همون جور که پیداس روی لوکال هست یعنی این کد باعث اضافه شدن یک اکانت به یک نرم افزار exe میشه حالا من میخوام از این طریق و داخل برنامه exe خودم به داخل اون برنامه اکانت ایجاد کنم

  5. #5

    نقل قول: پیاده سازی این دستورات php برای برنامه های دسکتاپ

    یه ارتباط سوکتی ساده بیشتر نیست.
    با سوکت یک کانکشن (طبیعتا TCP) باز میکنه و بعدش یک درخواست HTTP POST البته همراه احراز هویت HTTP ارسال میکنه.
    درخواست HTTP که ارسال میشه اینه:
    POST /account HTTP/1.0
    Host: 127.0.0.1
    Authorization: Basic YWRtaW46
    Content-Length: 38

    add=1&autodisable=1&enable=1&userid=-1

    از پارامترهای username و password تابع accountcreate هم استفاده ای نکرده. نمیدونم چطور چه اکانتی ایجاد میکنه پس.
    این برنامه کامل و عملیاتی است؟ وقتی اجرا میشه چه اتفاقی میفته؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: پیاده سازی این دستورات php برای برنامه های دسکتاپ

    ممنون
    من کد را کامل نزاشتم تا طولانی نشه اون یوزر نیم و ... را هم توی متغییر msg ترکیب میکرد منم گفتم طولانیش نکنم!
    به کاملا عملیاتی هست نمی دونم چجوری اما باعث ساخت اکانت در یک نرم افزار میشه!
    کسی از دوستان می دونه توی delphi چجوری باید این کارا کرد؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1390, 18:44 عصر
  2. شبیه سازی Aero Theme برای برنامه های دات نت
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش WPF
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1388, 14:41 عصر
  3. سوال: قفل سخت افزاری برای برنامه های php
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1388, 19:44 عصر
  4. setup سازی برای برنامه های تحت وب
    نوشته شده توسط mitida در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 13:43 عصر
  5. بهترین ساختار برای پیاده سازی این جدول
    نوشته شده توسط sjhosseini در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1387, 23:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •