نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: یک خطای نامشخص

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    یک خطای نامشخص

    سلام دوستان.
    تا به حال به این چنین مشکلی برخورد کرده اید؟
    دلیلش چی هست؟
    چگونه ررفع میشه؟ ممنون میشم اگه جواب بدین . خیلی ضروری هست...
    (تصویر زیر را ببیند.)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639

    نقل قول: یک خطای نامشخص

    چندتا دلیل ممکنه داشته باشه.
    راحتترین راه حلش اینکه اگه دقت کنی، یه خط قرمز زیر ; هست. ماوس رو ببر روی اون، رو آیکنِ ظاهر شده، کلیک کن تا جزئیان exception رو نشونت بده. مستقیم برو سراغ Inner Exception ببین خطاش چیه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: یک خطای نامشخص

    سلام
    خطا تو قسمت بار گذاری فرم شماست
    این قسمت ها رو چک کنید ببینید مشکلی می بینید یا نهک

    public Form1
    داخل Form1.Desinger.cs و ComponnentInitilaser

    لود فرم : Form1_Load

    و البته یه جای مهمتر:
    تو قسمت جنرال کلاس فرم اون جایی که متغیر های private و publice رو تعریف می کنید ممکنه یه متغیر رو بدون new تعریف و استفاده کرده باشید
    دقت کنید که Warrning نداشته باشید ( زیرش خط سبز می کشه) اگه بود حلش کنید (مهمترینش Use Varable Befor assinment)

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطای نامشخص بعد از Publish موقع نصب (Force)
    نوشته شده توسط ehsanara در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1389, 11:33 صبح
  2. رفع خطای (بی ربط) !Out of memory
    نوشته شده توسط ع.م.خ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1384, 12:09 عصر
  3. خطای calss dose nat support
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 شهریور 1382, 17:24 عصر
  4. خطای برنامه در جایی که sql serverنصب نیست
    نوشته شده توسط jannati در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1382, 01:21 صبح
  5. خطای Cgi TimeOut در دلفی(روش زیاد کردنTimeOut سرور در دلفی؟)
    نوشته شده توسط anoush در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •