نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: شمارش تعداد فیلدهای دیتابیس

  1. #1

    شمارش تعداد فیلدهای دیتابیس

    با سلام
    چگونه می توان تعداد فیلدهای دیتابیس شمارش کرد در یک آرایه از نوع string ذخیره کرد
    آخرین ویرایش به وسیله bitcob589 : جمعه 05 خرداد 1391 در 14:17 عصر


  2. #2

    نقل قول: شمارش تعداد فیلدهای دیتابیس

    شمارش تعداد آن به صورت کد زیر توسط برنامه نویس مشخص نشود به ازای خواندن هر فیلد دیتابیس یکی به مقدار قبلی اضافه کند و در آرایه از نوع string ذخیره کند
    string[] s = new string[30];

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: شمارش تعداد فیلدهای دیتابیس

    سلام

                //دستور دریافت اطلاعات ستون ها
    //اطلاعات بیشتری نیز می توانید با این دستور بدست آوید - با گذاشتن * در دستور
    string TSQL = @" SELECT
    COLUMN_NAME
    FROM INFORMATION_SCHEMA.COLUMNS
    WHERE TABLE_NAME = 'Table1'";
    //نتیجه دستور
    DataTable dtRes = new DataTable();

    SqlConnection Conn = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=test;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter(TSQL, Conn);
    //اجرای دستور
    adp.Fill(dtRes);
    //لیست نام ستون ها
    List<string> ColNameList = new List<string>();
    //پر کردن لیست نام
    foreach (DataRow aRow in dtRes.Rows)
    ColNameList.Add(aRow[@"COLUMN_NAME"].ToString());
    //تبدیل به آرایه در صورت نیاز
    string[] Names = ColNameList.ToArray();

  4. #4

    نقل قول: شمارش تعداد فیلدهای دیتابیس

    آیا امکان وجود دارد با استفاده از sqlDAtaReader و با حلقه forech کد پست قبل را پیاده سازی کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: شمارش تعداد فیلدهای دیتابیس

    سلام
    کار نشد نداریم!

    البته الان این کد خودش با حلقه کار می کنه در مورد دیا ریدر هم مشکلی نیست ولی دیتاتیبل ا از نظر کار با دیتابیس ارجحیت دارن چون دیتا ریدر سربار بیشتری روسرور داره و نقاط ضعف های دیگه ای هم هست

    شما بگید دقیقا چی می خواید بنویسید تا راهنمایی متناسب بگیرید

  6. #6

    نقل قول: شمارش تعداد فیلدهای دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Farid.N مشاهده تاپیک
    سلام
    کار نشد نداریم!

    البته الان این کد خودش با حلقه کار می کنه در مورد دیا ریدر هم مشکلی نیست ولی دیتاتیبل ا از نظر کار با دیتابیس ارجحیت دارن چون دیتا ریدر سربار بیشتری روسرور داره و نقاط ضعف های دیگه ای هم هست

    شما بگید دقیقا چی می خواید بنویسید تا راهنمایی متناسب بگیرید
    نحوه نوشتن کد پست 3 با استفاده از sqlDAtaReader

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: شمارش تعداد فیلدهای دیتابیس

    بفرمایید:

                //دستور دریافت اطلاعات ستون ها
    //اطلاعات بیشتری نیز می توانید با این دستور بدست آوید - با گذاشتن * در دستور
    string TSQL = @"SELECT
    COLUMN_NAME
    FROM INFORMATION_SCHEMA.COLUMNS
    WHERE TABLE_NAME = 'Table1'";
    //نتیجه دستور
    DataTable dtRes = new DataTable();

    SqlConnection Conn = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=test;Integrated Security=True");
    SqlCommand cmd = Conn.CreateCommand();
    cmd.CommandText = TSQL;
    Conn.Open();
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();

    //لیست نام ستون ها
    List<string> ColNameList = new List<string>();
    //پر کردن لیست نام
    while (dr.Read())
    ColNameList.Add(dr.GetString(0));

    dr.Close();

    if (Conn.State!=ConnectionState.Closed)
    Conn.Close();

    //تبدیل به آرایه در صورت نیاز
    string[] Names = ColNameList.ToArray();

تاپیک های مشابه

  1. شمارش تعداد عناصر در دیتابیس
    نوشته شده توسط ali_behshahr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 18:25 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 دی 1389, 12:39 عصر
  3. تعداد یک حرف یا کلمه در کل فیلدهای دیتابیس !!!
    نوشته شده توسط Arshad2 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1388, 00:10 صبح
  4. شمارش تعداد سطر های جدول درون یک جدول از دیتابیس + رسم نمودار
    نوشته شده توسط Messenger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 06:17 صبح
  5. چگونه تعداد فیلدهای پیداشده در SQL را بدست بیاورم ؟
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 مهر 1382, 13:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •