نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    Question ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    سلام دوستان
    تا حالا هر سوالی پرسیدم مشاهده کننده داشته اما هیچ جوابی ندادید !!
    دارم روی یه نرم افزار چت که از Socket استفاده میکنه و برپایه TCP/IP هست ، کار میکنم . الان هم دوتا سوال دارم :
    1- واسه ارسال و دریافت فایل مشکل دارم . اگه میشه راهنماییم کنید . درضمن نمیخوام از توابع ویندوز و DLL هاش استفاده کنم .
    2- همراه متنی که به سرور میفرستم دارم مشخصات رنگ و فونت رو ارسال میکنم . توی سرور با استفاده از دستور Split دارم اون بخش مشخصات رنگ و فونت رو جدا میکنم . رنگ رو اعمال کردم اما فونت رو نمیدونم چطوری باید اعمال کنم :

    اینو از کلاینت میفرستم :



    byte[] b = Encoding.UTF8.GetBytes(hostName + " : " + txt_message_send.Text + Convert.ToChar("\n") + "" + System.Drawing.ColorTranslator.ToHtml(colorDialog1.Color) + "" + fontDialog1.Font.Name + "" + fontDialog1.Font.Size.ToString());


    بعد تو سرور اینطوری جداش میکنم :


    string txt_beforeSplit = Encoding.UTF8.GetString(buff);


    string[] Arr_After_Split = txt_beforeSplit.Split('');

    message = Arr_After_Split[0] ;


    MessageColor = System.Drawing.
    ColorTranslator.FromHtml(Arr_After_Split[1]);



    بعد اینجوری متن انتخاب شده توی richtext box رو تغییر میدم :


    message_recive.SelectionColor = MessageColor;


    اگه ممکنه راهنماییم کنید . واقعا ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله saman_h : شنبه 06 خرداد 1391 در 16:57 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    واقعا از دوستان و اساتید کسی نیس من رو راهنمایی کنه ؟! میدونید تا حالا چندتا سوال پرسیدم هیچکس به هیچکدوم جوابی نداده !!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    سلام دوست عزیز
    اول از همه پستت را اگر میتونی ادیت کن و کدت را داخل تگ کد از نوع سی شارپ قرار بده که خوانا تر بشه
    فایلت را چند بخش کن
    بعد بریز داخل یک بافر
    هر سری یک بخش از فایل یعنی به اندازه بافر به طرف مقابل ارسال کن
    http://www.codeproject.com/Articles/...ion-in-C-NET-2

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    نقل قول نوشته شده توسط vof.ir مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    اول از همه پستت را اگر میتونی ادیت کن و کدت را داخل تگ کد از نوع سی شارپ قرار بده که خوانا تر بشه
    فایلت را چند بخش کن
    بعد بریز داخل یک بافر
    هر سری یک بخش از فایل یعنی به اندازه بافر به طرف مقابل ارسال کن
    http://www.codeproject.com/Articles/...ion-in-C-NET-2

    ممنون از پاسختون دوست عزیز چک میکنم و نتیجه رو بهتون میگم .
    واسه اون قسمت فونت هم میتونید منو راهنمایی کنید . ممنون میشم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    برای بحث فونت و سایر مشخصاتی که همراه پیام ارسال میشه
    مثلا همین خندانکهایی که توی یاهو مسنجر هست
    شما می تونید یک ساختار xml
    به طور مثال
    یا هر ساختاری که خودتان صلاح می دانید طراحی کنید
    بعد اون ساختار را ، در قالب متن در بیاورید
    یا یک کار دیگه
    می تونید پیام هاتون را به صورت یک کلاس در بیارید
    مثلا یک کلاس به اسم Message که حاوی چند property هست
    مثلا
    message
    style
    style.font
    style.size
    smilies
    و...
    بعد این پراپرتی ها را مقدار دهید کنید
    سپس نمونه ای که از این کلاس ساختید را سریالایز کنید که به صورت یک رشته در میاد
    بعد در طرف مقابل دیسریالایز کنید و دوباره یک نمونه از همان کلاس، در طرف دیگر کار ایجاد می کنید و از پراپرتی های اون شی ساخته شده برای نمایش پیام استفاده می کنید
    xmlserializer
    را در دات نت سرچ کنید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    راستش سر در نیاوردم چی گفتید !! من زیاد وارد نیستم . اگه ممکنه به همون روشی که رفتم راهنماییم کنید ممنونتون میشم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    با سلام
    میبخشید که دیر شد
    دوست عزیز؛ ببینید منظور کلی من این هست که هر پیغام شما دارای یک ساختاری هست؛ مثل کدهای html
    حالا اینکه این ساختار چه مدلی باش و چه مدلی منتقل صد تا راه و ایده میشه براش ارائه کرد
    برای اعمال کردن فونت هم؛ اگر کنترلی که درش دارید متن را نمایش می دهید
    textbox معمولی باشد؛ امکان اعمال فونت به بخش خاصی از متن نیست

    اما با RochTextBox میشه
    با پراپرتی هاش سر و کله بزنید مشخص میشه.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    نقل قول نوشته شده توسط vof.ir مشاهده تاپیک
    با سلام
    میبخشید که دیر شد
    دوست عزیز؛ ببینید منظور کلی من این هست که هر پیغام شما دارای یک ساختاری هست؛ مثل کدهای html
    حالا اینکه این ساختار چه مدلی باش و چه مدلی منتقل صد تا راه و ایده میشه براش ارائه کرد
    برای اعمال کردن فونت هم؛ اگر کنترلی که درش دارید متن را نمایش می دهید
    textbox معمولی باشد؛ امکان اعمال فونت به بخش خاصی از متن نیست

    اما با RochTextBox میشه
    با پراپرتی هاش سر و کله بزنید مشخص میشه.
    تشکر دوست عزیز ، هفته پیش تونستم کاری که میخواستم رو انجام بدم بسکه باهاش ور رفتم !! فقط یادم رفت بیام اینجا و خبر بدم
    بازم ممنون از راهنماییتون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    به نام تنها برنامه نویس هستی
    سلام

    از روش متنی استفاده کن

    برای فونت ببین کمک می کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadreza517 مشاهده تاپیک
    به نام تنها برنامه نویس هستی
    سلام

    از روش متنی استفاده کن

    برای فونت ببین کمک می کنه



    با تشکر از پاسخ خوبتون اما دوست عزیز منکه گفتم کارم راه افتاد !! این پست روهم فردا پاک میکنم ( البته اگه یادم نره ) . کارتون جالب بود اما نیازی به این همه دردسر نداشت ! از طرف دیگه مشکل من با دریافتش از طرف سرور و اعمالش روی متن بود که خداروشکر تونستم به راحتی درستش کنم .
    بازم ممنون از پاسختون و اضافه کنم که کارتون هم جالب بود . یجورایی همون کاری بود که خودم کردم اما خودم با یکی دو خط انجام شد

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    خب دوست عزیز؛ خیلی خوب خواهد بود که اطلاعات و تجربیاتتان را در صورت امکان در همین تاپیک به اشتراک بگذارید
    موافقید؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: ارسال و دریافت فایل و همچنین نوع فونت در Socket Programing

    نقل قول نوشته شده توسط vof.ir مشاهده تاپیک
    خب دوست عزیز؛ خیلی خوب خواهد بود که اطلاعات و تجربیاتتان را در صورت امکان در همین تاپیک به اشتراک بگذارید
    موافقید؟
    چشم حتما ... چرا که نه !؟
    من داشتم با این دستور یه سری اطلاعات رو درقالب متن ارسال میکردم :

    byte
    [] b = Encoding.UTF8.GetBytes(hostName + " : " + "~" + txt_message_send.Text + Convert.ToChar("\n") + "~" + System.Drawing.ColorTranslator.ToHtml(colorDialog1.Color) + "~" + fontDialog1.Font.Name + "~" + fontDialog1.Font.Size.ToString());

    مشکل این بود نمیتونستم نوع و سایز فونت رو توی سرور روی متنم اعمال کنم از این دستورات واسه جدا کرردن قسمت های مختلف متن ارسالی استفاده کردم :
    string txt_beforeSplit = Encoding.UTF8.GetString(buff);
    string[] Arr_After_Split = txt_beforeSplit.Split('~');
    message = Arr_After_Split[0] + Arr_After_Split[1];
    MessageColor = System.Drawing.ColorTranslator.FromHtml(Arr_After_ Split[2]);
    MessageFont_Name = Arr_After_Split[3].ToString();
    MessageFont_Size = float.Parse(Arr_After_Split[4]);

    و اینطوری مقادیر رو روی متن اعمال کردم :
    این واسه رنگ بخشی از متن که اعمال شده بود :

    txt_message_show.SelectionColor = MessageColor;

    اینم واسه فونت و سایز بخشی که انتخاب شده بود :

    txt_message_show.SelectionFont =
    newFont(MessageFont_Name, MessageFont_Size);

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال و دریافت فایل pdf با کمک دستور header
    نوشته شده توسط balis_pascal در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 12:50 عصر
  2. برنامه ای برای ارسال و دریافت فایل
    نوشته شده توسط ILOVEVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 18:20 عصر
  3. ارسال و دریافت فایل از طریق خط تلفن مثل hyper
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1383, 23:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •