نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار MiniMicro
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    google,Microsoft,Oracle,...,
    سن
    30
    پست
    98

    Question چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

    با سلام خدمت همه شما دوستان گرامی من می خوام با استفاده از کلاس رندوم اعداد رندومی رو از 1 تا 10 تولید کنم و بعد اون هارو داخل یه آرایه قرار بدم و بعد اون ها رو به صورت مرتب شده در یه لیست باکس قرار بدم...

    دوستان میتونید راهنماییم کنند؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

    سلام
    دوست عزیز نگفتید این اعاد تصادفی شما با تکرار هستن یا بدون تکرار

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار MiniMicro
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    google,Microsoft,Oracle,...,
    سن
    30
    پست
    98

    نقل قول: چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

    سلام ممنون از توجهتون این اعداد تکراری هم هستند.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار MiniMicro
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    google,Microsoft,Oracle,...,
    سن
    30
    پست
    98

    نقل قول: چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

    سلام دوستان من این کد رو برای انجام کارم نوشتم و لی یه خطایی میگیره که نمیدونم برای چی هست...
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Random objRandom = new Random();
    //intRandomNumber = objRandom.Next(10);
    int i,intRandomNumber;
    int[] arr = new int[9];
    int[] sortarr = new int[9];
    for (int j = 0; j <=9; j++)
    {
    intRandomNumber = objRandom.Next(10);
    arr[j] = intRandomNumber;
    }

    for (i = 0; i <= 9; )
    {
    if (arr[i] == i)
    {
    i++;
    sortarr[i] = arr[i];
    }
    else
    {
    i--;
    }
    }
    for (i = 0; i <= 9; i++)
    {
    listBox1.Items.Add(sortarr[i]);
    }

    }

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار MiniMicro
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    google,Microsoft,Oracle,...,
    سن
    30
    پست
    98

    نقل قول: چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

    البته از این خط خطا میگیره:
    arr[j] = intRandomNumber;
    عنوان خطا هم از این قراره:
    Index was outside the bounds of the array.

  6. #6

    نقل قول: چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

    سلام
            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Random r = new Random();
    int[] a= new int[10];
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    a[i] = r.Next(1,10);

    Array.Sort(a);
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    listBox1.Items.Add(a[i]);
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

    عنوان خطا هم از این قراره:
    Index was outside the bounds of the array.
    خوب بخاطر اینکه حلقتون بیشتر از طول ارایه میره و به Index که اشاره میکنه بیشتر از طول آرایتون هست...

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار MiniMicro
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    google,Microsoft,Oracle,...,
    سن
    30
    پست
    98

    نقل قول: چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

    سلام ممنون جواب داد این یه تیکه چیکار میکنه؟
    a[i] = r.Next(1,10);

  9. #9

    نقل قول: چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

    نقل قول نوشته شده توسط MiniMicro مشاهده تاپیک
    سلام ممنون جواب داد این یه تیکه چیکار میکنه؟
    تو محدوده 1تا 10 اعداد تصادفی صحیح ایجاد میشه

  10. #10

    نقل قول: چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

    سلام
    من خیلی کاربلد نیستم ولی خوب برنامه زیر که نوشتم یه آرایه از اعداد تصادفی بین 1 و10 رو میسازه و بعد این 10 عددو به طور صعودی مرتب میکنه.لیست باکس ایناشو دیگه نیدونم : دی

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace Rnd
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    int temp;
    int[] a;
    a = new int[10];
    Random number = new Random();
    for (int i = 0; i <= 9; i++)
    {
    int rndnumber = number.Next(1, 11);
    a[i] = rndnumber;
    }
    for (int i = 9; i >0; i--)
    {
    for (int j = 0; j < i; j++)
    {
    if (a[j]>a[j+1])
    {
    temp = a[j];
    a[j] = a[j + 1];
    a[j + 1] = temp;
    }
    }
    }
    for (int i = 0; i <= 9; i++)
    {
    Console.WriteLine(a[i]);
    }
    }
    }
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alireza.zahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    466

    نقل قول: چگونه آرایه ای از اعداد رندوم را مرتب؟

    salam,,in hamon kario ke mikhay ro anjam mide
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. اعداد رندوم كاملا غير تكراري
    نوشته شده توسط earse+erse در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1388, 09:40 صبح
  2. سوال: سوال در مورد اعداد رندوم
    نوشته شده توسط earse+erse در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 10:03 صبح
  3. سوال: حروف و اعداد رندوم
    نوشته شده توسط alih110 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 21:08 عصر
  4. اعداد رندوم در Auto Increment
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1388, 20:34 عصر
  5. ایجاد آرایه ای از اعداد تصادفی
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 12:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •