نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد checkedListBox در contextMenuStrip

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navidiran
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    242

    ایجاد checkedListBox در contextMenuStrip

    سلام. دوستان چطوری میتوان در منوی کلیک راست ، سایر ابزارها از جمله checkedListBox اضافه کرد؟ چون همونطور که میدانید در contextMenuStrip فقط تکست باکس و کمبوباکس وجود داره ولی من لیست رو هم میخوام. کسی میتونه راهکاری بگه؟

    1.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار navidiran
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    242

    نقل قول: ایجاد checkedListBox در contextMenuStrip

    یعنی هیچکس حرفی ، نظری ، سخنی ، توصیه ای نداره ؟

    دوستان مدیر لطفا عنایتی به مشکل بنده داشته باشین . ممنون از همه.

  3. #3

    نقل قول: ایجاد checkedListBox در contextMenuStrip

    در این تاپیک یک پروژه گذاشتم. کلاس های فولدر ToolStripItemClasses را به پروژه خود اضافه کنید و یک بار دیباگ کنید. بعد از این گزینه های دیگری هم به آیتم های منو اضافه میشه .
    https://barnamenevis.org/showthread.php?343062

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار navidiran
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    242

    نقل قول: ایجاد checkedListBox در contextMenuStrip

    ضمن تشکر از شما. کامپوننت هایی که ساختید کار میکنن؟

    اینها رو با استفاده از ابزار کمکی ساختین؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: ایجاد checkedListBox در contextMenuStrip

    سلام
    دوست عزیز به هیچ کمپوننتی نیاز ندارید!
    کار خیلی راحتیه فقط این کد رو اجرا و رو فرم راست کلیک کنید تا نتیجه رو ببینید

            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    ContextMenuStrip contx = new ContextMenuStrip();
    //Add CheckedListBox
    CheckedListBox chkLst = new CheckedListBox();
    for (int i = 0; i < 50; i++)
    chkLst.Items.Add(i.ToString());
    ToolStripControlHost hst1 = new ToolStripControlHost(chkLst);
    hst1.AutoSize = false;
    contx.Items.Add(hst1);
    //Add CobboBox
    ToolStripControlHost hst2 = new ToolStripControlHost(new ComboBox { Items = { "1", "2", "3", "4" } });
    contx.Items.Add(hst2);
    //Add ProgressBar
    ToolStripControlHost hst3 = new ToolStripControlHost(new ProgressBar {Value=50});
    contx.Items.Add(hst3);

    this.ContextMenuStrip = contx;

    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: ایجاد checkedListBox در contextMenuStrip

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    خوب منم از ToolStripControlHost استفاده کردم فقط تنها فرقش اینه که نیاز به کدنویسی برای ایجاد نداره.
    سلام
    درسته ولی یه ج.ورایی شما کد ها رو پیچوندین مثلا این دوستونم به جای اونهمه کا تو ران تایم می تونن به راحتی تو خود فرم کنترل هارو ایجاد کننن و هر چی رو دلشون خواست واسه اون کنترل (بدون برنامه نویسی) تنظیم و تو ران تایم با دوخط انتقالش بدن به منو


    ToolStripControlHost hst = new ToolStripControlHost(this.comboBox1);
    contx.Items.Add(hst);

    خیلی هم راحتر و عینی تر هست

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد دو کومبو باکس که به هم مرتبطند
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1383, 07:52 صبح
  2. مشکل ایجاد ایندکس در SQL
    نوشته شده توسط sahar8010 در بخش T-SQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1382, 17:01 عصر
  3. ایجاد فیلتر
    نوشته شده توسط دلفی3000 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1382, 17:58 عصر
  4. ایجاد دایرکتوری
    نوشته شده توسط m_zargarnia در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1382, 20:32 عصر
  5. ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 12:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •