نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوتا درمورد فایل

  1. #1

    Question سوال درمورد فایل

    چه جوری می تونم اطلاعات رو درفایل ترتیبی با زبان فارسی ذخیره کنم که زمان لودشدن باتغییرفونت همراه نشه وبه مشکلی هم برخورد نکنم؟ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله mohammadghane : یک شنبه 07 خرداد 1391 در 15:52 عصر

  2. #2

    نقل قول: سوتا درمورد فایل

    سلام

    /*
    * To change this template, choose Tools | Templates
    * and open the template in the editor.
    */
    package javaapplication1;

    import com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.io.UTF8Rea der;
    import com.sun.xml.internal.stream.writers.UTF8OutputStre amWriter;
    import java.io.FileInputStream;
    import java.io.FileOutputStream;
    import java.util.Scanner;
    import javax.swing.JOptionPane;

    /**
    *
    * @author Ahmad Dehnavi
    */
    public class JavaApplication1 {

    /**
    * @param args the command line arguments
    */
    public static void main(String[] args) {
    try {
    UTF8OutputStreamWriter u=new UTF8OutputStreamWriter(new FileOutputStream("c:\\test.txt"));
    u.write("سلام");
    u.close();

    UTF8Reader r=new UTF8Reader(new FileInputStream("c:\\test.txt"));
    Scanner sc=new Scanner(r);
    JOptionPane.showMessageDialog(null, sc.nextLine());
    } catch (Exception ex) { }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: سوتا درمورد فایل

    فونت یکی از ویژگی هایی که توسط یک پردازشگر متن (مثل Word) اضافه میشه. نمی دونم منظورتون از بدون تغییر فونت چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال درمورد فایل های سیستمی
    نوشته شده توسط hamed72900 در بخش Symbian OS
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1390, 15:06 عصر
  2. کمک درمورد کپی فایل از روی cd
    نوشته شده توسط babataher در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1385, 11:35 صبح
  3. کمک درمورد Net.Socket و انتقال فایل
    نوشته شده توسط once4ever در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1384, 22:27 عصر
  4. سوال درمورد تهیه گزارش بصورت فایل
    نوشته شده توسط سیروس مقصودی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 05 تیر 1384, 01:41 صبح
  5. یک سوال درمورد رشد اندازه فایل اکسس
    نوشته شده توسط مهدی ذوقی در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1383, 07:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •