نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه مي توان سطر آخر گريد ويو را انتخاب و درآن مقادير مورد نظر را تايپ كرد

  1. #1

    چگونه مي توان سطر آخر گريد ويو را انتخاب و درآن مقادير مورد نظر را تايپ كرد

    سلام دوستان من چند سوال داشتم
    بي زحمت
    1-چگونه مي توان سطر آخر گريد ويو را انتخاب و درآن مقادير مورد نظر را نوشت
    2-چگونه مي توان رنگ سطر آخر را عوض كرد
    3-چگونه مي توان براي ستونهاي عددي 3 رقم 3 رقم اعداد را از هم جدا كرد
    البته من row.count سطر آخر را پيدا و در آن هم مي نويسم اما به محض اينكع بروي آن كليك مي كنم پاك مي شود
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: چگونه مي توان سطر آخر گريد ويو را انتخاب و درآن مقادير مورد نظر را تايپ كرد

    سلام
    يه نمونه برنامه اينجا گذاشتم سوال اول و دوم رو جواب ميده.

  3. #3

    نقل قول: چگونه مي توان سطر آخر گريد ويو را انتخاب و درآن مقادير مورد نظر را تايپ كرد

    سلام
    برا رنگ یه بکگراند فکر کنم داشته باشه
    در خصوص انتخاب سطر آخر هم فکر کنم باید count را یکی کم کنی تا بهش برسی
    برا نوشتن هم ( تست نکرده ام ممکن است فقط خواندی باشه) باید این کار را بکنی
    grid1.row[index].cells[index].values = "sss" ;

  4. #4

    نقل قول: چگونه مي توان سطر آخر گريد ويو را انتخاب و درآن مقادير مورد نظر را تايپ كرد

    ضمن تشكر از شما دوستان عزيز
    من الان داراي 2 مشكل مي باشم
    1- من خودم يكسري ستونها را به صورت دستي به گريد اضافه مي كنم و با اطلاعات مورد نظرم آنها را پر مي كنم اما در رديف آخر اگر بروي يك سلول كليك و سپس بروي سطر بالايي كليك كنم مقدار رديف اخرم پاك مي شود نمي دانم چرا ؟
    2-وقتي بروي نام يكي از ستونها جهت مرتب سازي كليك مي كنم مقدار ستونهاي دستي ام و رنگ سطر آخرم كلا" پاك مي شود
    3-ميخواستم بدانم چگونه مي توان مرتب سازي با استفاده از كليك بروي نام ستون را غير فعال كنم
    با تشكر

  5. #5

    نقل قول: چگونه مي توان سطر آخر گريد ويو را انتخاب و درآن مقادير مورد نظر را تايپ كرد

    خواهشا" يك نفر جواب بدهد

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: چگونه مي توان سطر آخر گريد ويو را انتخاب و درآن مقادير مورد نظر را تايپ كرد

    سلام
    اگه ممکنه پروژه رو ضمیمه کنین.
    راه حل سوال آخرتون هم :
            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    dataGridView1.Columns[0].SortMode = DataGridViewColumnSortMode.NotSortable;
    }

  7. #7

    نقل قول: چگونه مي توان سطر آخر گريد ويو را انتخاب و درآن مقادير مورد نظر را تايپ كرد

    ضمن تشكر از شما دوست عزيز
    من تقريبا" مشكلاتم حل شده است اما نمي دانم چرا زماني كه من در سطر آخر فرضا" جمع را نوشته ام زماني كه بروي سلول آن كليك ميكنم و سپس بروي يكي از سطرهاي بالايي مقدار سلول آخر پاك مي شود
    مي خواستم بدانم مشكل از كجاست و يا چگونه مي توان سطر آخر را غيرفعال كنم و به طوري كه وارد سلولهاي آن نتوان شد و زماني كه موس بروي سلولهاي آن كليك مي كنام هيچ عملي انجام ندهد
    با تشكر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال يك سطر از گريد ويو به گريد ويو ديگر
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 08 خرداد 1389, 12:55 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 12:02 عصر
  3. آموزش: مشكل در سطر آخر گريد ويو
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 11:58 صبح
  4. چگونه مي توان آيتم i ام combobox را انتخاب كرد
    نوشته شده توسط alinaghiha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1388, 12:54 عصر
  5. پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 18:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •