نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اتصال به اکسل در Win 7_64 bit

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    اتصال به اکسل در Win 7_64 bit

    سلام,
    من در Connection String از دستور زیر استفاده می کنم اما به Exception زیر برخورد می کنم.امادر Win 32 میده.لطفا اگه اطلاعاتی دارید کمک کنید.
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" + strFilePath + ";Extended Properties=\"Excel 12.0;HDR=Yes\""

    Exception
    'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: اتصال به اکسل در Win 7_64 bit

    اتصال به اکسل در Win 7_64 bit

    سلام,
    من در Connection String از دستور زیر استفاده می کنم اما به Exception زیر برخورد می کنم.امادر Win 32 جواب میده.لطفا اگه اطلاعاتی دارید کمک کنید.
    1
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" + strFilePath + ";Extended Properties=\"Excel 12.0;HDR=Yes\""




    Exception
    'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: اتصال به اکسل در Win 7_64 bit

    دوست عزیز باید موتور 64 بیتی مجموعه آفیس رو نصب کنی ؟تا کانکشن ها رو 64 هم کارکنه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: اتصال به اکسل در Win 7_64 bit

    http://social.msdn.microsoft.com/For...b-41d912d50a64
    این لینک جواب کامل داده.

تاپیک های مشابه

  1. خطا در اتصال به اکسل
    نوشته شده توسط csharpdoost در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مرداد 1389, 10:51 صبح
  2. اتصال اکسل به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط sjhosseini در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 15:19 عصر
  3. اتصال به sql serverدر win server 2003
    نوشته شده توسط mohinsoft در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 12:31 عصر
  4. مشکل در اتصال به بانک اکسل از طریق ADO
    نوشته شده توسط msseng در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1387, 08:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •