نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: عدم نمایش اطلاعات فارسی تو صفحه سایت

  1. #1

    عدم نمایش اطلاعات فارسی تو صفحه سایت

    سلام دوستان
    من یه برنامه به زبان php و پایگاه داده mysql نوشتم
    و برا پایگاه داده از نرم افزار phpmyadmin استفاده کردم
    منتها وقتی به بانک وصل میشم و ازش اطلاعات میگیرم
    توصفحه سایتم اطلاعات چون فارسین به صورت علامت سوال نمایش داده میشن
    میخواستم لطفا بهم بگین دقیقا باید چیکار کنم که این اتفاق نیفته
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات فارسی تو صفحه سایت

    Collation رو روی utf8_general_ci قرار بدید و بعد از اتصال به دیتابیس کوئری زیر رو انجام بدید


    mysql_query("SET NAMES UTF8");

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات فارسی تو صفحه سایت

    1- فایلتون رو با یک ادیتور خوب مثل ++Notepad یا Rapid PHP یا phpDesigner و... با کدگذاری UTF-8 without BOM ذخیره کنید.
    2- تگ زیر رو در قسمت head بگذارین:
    کد HTML:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
    3- بعد از اتصال به دیتابیس این کد رو بنویسید:
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');

    4- اگه از توابع Escape (مثل mysql_real_escape_string) استفاده میکنید، این دستور رو هم بعد از اتصال به دیتابیس قرار بدین:
    mysql_set_charset('utf8');

    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات فارسی تو صفحه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط persian-boy مشاهده تاپیک
    Collation رو روی utf8_general_ci قرار بدید و بعد از اتصال به دیتابیس کوئری زیر رو انجام بدید


    mysql_query("SET NAMES UTF8");
    ممنون ولی جواب نداد

  5. #5

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات فارسی تو صفحه سایت

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    1- فایلتون رو با یک ادیتور خوب مثل ++Notepad یا Rapid PHP یا phpDesigner و... با کدگذاری UTF-8 without BOM ذخیره کنید.
    2- تگ زیر رو در قسمت head بگذارین:
    کد HTML:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
    3- بعد از اتصال به دیتابیس این کد رو بنویسید:
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');

    4- اگه از توابع Escape (مثل mysql_real_escape_string) استفاده میکنید، این دستور رو هم بعد از اتصال به دیتابیس قرار بدین:
    mysql_set_charset('utf8');

    موفق باشید.
    اینم نشد ممنون

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات فارسی تو صفحه سایت

    اینها جواب میده حتما جای دیگه ایی مشکل داری . موقع ایجاد بانک به این نوع دقت کردی ؟ ( تصویر زیر : )

    phpmyadmin.PNG

  7. #7

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات فارسی تو صفحه سایت

    ضمناً دقت کنید که موقع ثبت اطلاعات در دیتابیس هم این مراحل باید انجام بشه. بعلاوه اطلاعاتی که قبلاً ثبت شدن رو باید دوباره تغییر بدین چون احتمالاً قبلیها با کدگذاری درست ذخیره نشدن. موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش اطلاعات از جداول سایت بدون دلیل
    نوشته شده توسط smrb59 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1388, 17:38 عصر
  2. عدم نمایش اطلاعات فارسی در فرم
    نوشته شده توسط sogoli321 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 21:44 عصر
  3. نمایش اطلاعات فارسی و لاتین باهم
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 09:19 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 30 مرداد 1383, 18:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •