نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل SESSION در هاست

  1. #1

    مشکل SESSION در هاست

    با سلام
    من تو سرور خودم توی ومپ کاملاً با session ها کار می کنم و هیچ مشکلی ندارم ولی الان که خواستم تو هاستم بذارم دیدیم حتی یه برنامه ساده که یه نشست تعریف کنم و در صفحه بعدی بخوام اجرا بشه هم انجام نمی شه این هم کداشه


       <body>
    <?php
    include('config.php');
    if (isset($_POST['np']))
    {
    $n=@$_POST['n'];
    @session_start();
    $_SESSION['no']=$n;
    echo "<a href='2.php'>link</a>";
    }
    ?>
    <form id="form1" name="form1" method="post" enctype="multipart/form-data" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
    <label></label>
    <p>

    <label>
    <input type="text" name="n" id="n" />
    </label>
    <p>
    <label>
    <input type="submit" name="np" id="np" value="Submit" />
    </label>

    </form>
    </body>

    از صفحه پایین می خوام نشستم نمایش داده بشه که در هاستم هیچی نشون داده نمی شه

        <?php
    include('config.php');
    @session_start();
    $aq=$_SESSION['no'];
    echo $aq;
    ?>

  2. #2

    نقل قول: مشکل SESSION در هاست

    session_start همیشه باید در اولین خط باشه و هیچ خروجی html قبلش نباشه ! سوالتون رو اشتباها اومدین توی بخش cakephp مطرح کردین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: مشکل SESSION در هاست

    ربطی به cakephp نداشت!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با session روی هاست
    نوشته شده توسط mostafa8266 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1392, 14:13 عصر
  2. مشکل با headeer و session در هاست
    نوشته شده توسط nimja145 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1390, 18:31 عصر
  3. سوال: مشکل session در پی اچ پی 5 ؟
    نوشته شده توسط tysongonbak در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1387, 18:19 عصر
  4. مشکل اجرای در هاست
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1385, 09:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •