نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اینم یه برنامه کوچیک برای فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت (shift) در ابتدای ورود به برنامه اکسس

  1. #1

    اینم یه برنامه کوچیک برای فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت (shift) در ابتدای ورود به برنامه اکسس

    سلام
    این برنامه برای فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت (shift) در ابتدای ورود به برنامه اکسس استفاده میشه و تقدیم می کنم به همه بزرگواران
    صلوات یادتون نره...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: اینم یه برنامه کوچیک برای فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت (shift) در ابتدای ورود به برنامه ا

    دستت درد نكنه برنامه باحالي بود

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: اینم یه برنامه کوچیک برای فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت (shift) در ابتدای ورود به برنامه ا

    سلام

    برنامه خوبی است اگر سورس بازش را میذاشتید فایل MDE اساسا جنبه آموزشی نداره لطف کن MDB تبدیلش کن

  4. #4

    نقل قول: اینم یه برنامه کوچیک برای فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت (shift) در ابتدای ورود به برنامه ا

    با سلام
    عذرخواهم منم همین فایلو دارم و متن بازشو ندارم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: اینم یه برنامه کوچیک برای فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت (shift) در ابتدای ورود به برنامه ا

    سلام
    این هم کد مربوطه
    Sub SetBypassProperty()
    Const DB_Boolean As Long = 1
    ChangeProperty "AllowBypassKey", DB_Boolean, False
    End Sub
    Function ChangeProperty(strPropName As String, varPropType As Variant, varPropValue As Variant) As Integer
    Dim dbs As Object, prp As Variant
    Const conPropNotFoundError = 3270
    Set dbs = CurrentDb
    On Error GoTo Change_Err
    dbs.Properties(strPropName) = varPropValue
    ChangeProperty = True
    Change_Bye:
    Exit Function
    Change_Err:
    If Err = conPropNotFoundError Then ' Property not found.
    Set prp = dbs.CreateProperty(strPropName, _
    varPropType, varPropValue)
    dbs.Properties.Append prp
    Resume Next
    Else
    ' Unknown error.
    ChangeProperty = False
    Resume Change_Bye
    End If
    End Function

  6. #6

    نقل قول: اینم یه برنامه کوچیک برای فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت (shift) در ابتدای ورود به برنامه ا

    سلام این کد رو کجا باید نوشت؟
    من خیلی برنامه نویسی بلد نیستم فقط برا دل خودم

  7. #7

    نقل قول: اینم یه برنامه کوچیک برای فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت (shift) در ابتدای ورود به برنامه ا

    نقل قول نوشته شده توسط RESMAILY مشاهده تاپیک
    سلام
    این هم کد مربوطه
    Sub SetBypassProperty()
    Const DB_Boolean As Long = 1
    ChangeProperty "AllowBypassKey", DB_Boolean, False
    End Sub
    Function ChangeProperty(strPropName As String, varPropType As Variant, varPropValue As Variant) As Integer
    Dim dbs As Object, prp As Variant
    Const conPropNotFoundError = 3270
    Set dbs = CurrentDb
    On Error GoTo Change_Err
    dbs.Properties(strPropName) = varPropValue
    ChangeProperty = True
    Change_Bye:
    Exit Function
    Change_Err:
    If Err = conPropNotFoundError Then ' Property not found.
    Set prp = dbs.CreateProperty(strPropName, _
    varPropType, varPropValue)
    dbs.Properties.Append prp
    Resume Next
    Else
    ' Unknown error.
    ChangeProperty = False
    Resume Change_Bye
    End If
    End Function

    سلام این کد رو کجا باید نوشت؟
    من خیلی برنامه نویسی بلد نیستم فقط برا دل خودم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: اینم یه برنامه کوچیک برای فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت (shift) در ابتدای ورود به برنامه ا

    به نام خدا
    با سلام. آن را داخل یک ماجول عمومی (public) قرار دهید. باید یک بار اجرا شود. البته اگر حوصله برنامه نویسی ندارید این کاررا نکنید. چون ممکن است خودتان نتوانید دوباره به وضعیت اول دسترسی داشته باشید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: اینم یه برنامه کوچیک برای فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت (shift) در ابتدای ورود به برنامه ا

    یه جای برنامه یک کد بگذارید که مثلا با زدن دکمه منها
    شیفت دوباره فعال بشه .
    مخفی .فقط خودتون بدونید.

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت SHift در اکسس
    نوشته شده توسط mehdiqwerty در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 اسفند 1401, 14:06 عصر
  2. سوال: چجوری میشه قابلیت resize رو برای یک فولدر غیر فعال کرد؟
    نوشته شده توسط farzad93 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 آبان 1389, 22:58 عصر
  3. آموزش: یه برنامه کوچیک برای تقلید از نقاشی شما
    نوشته شده توسط arash020 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 29 مرداد 1389, 01:41 صبح
  4. سوال: چطوری SmartNavagate رو برای صفحات یه مستر پیج فعال یا غیر فعال کنم
    نوشته شده توسط tabrizp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1388, 21:15 عصر
  5. سوال: چطوری منوی راست کلیک ماوس برای کامپوننت فلش غیر فعال باشه؟
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •