نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دسترسی به یک سل در دیتا گرید خواندن و بروز رسانی- بدست آوردن سطر انتخاب شده در دیتاگرید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    دسترسی به یک سل در دیتا گرید خواندن و بروز رسانی- بدست آوردن سطر انتخاب شده در دیتاگرید

    سلام
    واقعا" این فروم توش خاک مرده ریختن البته نه فقط به خاطر مدیریت بچه ها هم فقط دنبال حل مسئله خودشون هستند هر کسی میاد تو فروم فقط می خواد مشکلش حل بشه یه زره به فکر کس دیگه نیست که شاید بتونه مشکل کس دیگه ای رو حل کنه
    در هر صورت یه مسئله که خیلی دنبالش بودم و همین طور توی این فروم هم خیلی مطرح شده بود

    دسترسی به یک سل در دیتا گرید
    textBox1 .Text=(this.dataGrid1.Items[0] as DataRowView)[0];

    آپدیت کریدن یک سل خاص
    (this.dataGrid1.Items[0] as DataRowView)[0]=textBox1 .Text;

    بدست آوردن شماره ایندکس سطر انتخاب شده
    DataGridRow row =
    this.dataGrid1.ItemContainerGenerator.ContainerFro mItem(this.dataGrid1.SelectedItem) as DataGridRow;
    textBox1.Text = row.GetIndex().ToString();

  2. #2

    Exclamation نقل قول: دسترسی به یک سل در دیتا گرید خواندن و بروز رسانی- بدست آوردن سطر انتخاب شده در دیتاگرید

    با سلام .
    این برنامه یک نمونه آموزشی برای ویرایش اطلاعات درون بانک sql server هستش که برای انتخاب رکورد مورد نظر برای ویرایش از سطر انتخابی دیتا گرید استفاده میکنه !!!
    امیدوارم مفید واقع بشه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به یک سل در دیتا گرید خواندن و بروز رسانی- بدست آوردن سطر انتخاب شده در دیتاگرید

    سلام
    در هنگام تعریف ستون های datagrid برای هر ستون با " "=x:name نامی گذاشتم
    می خوام در هنگام اجرا نام ستونی که بر روی یکی از سلول هاش کلیک کردم رو بدست بیارم ، با چه دستوری می تونم این کار رو بکنم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن مقدار انتخاب شده گرید ویو
    نوشته شده توسط mahan.2002 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1390, 10:48 صبح
  2. دسترسی به یک سلول متنی دیتا گرید
    نوشته شده توسط saeedhan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 تیر 1388, 18:06 عصر
  3. انتخای سطر انتخاب شده در دیتا گرید
    نوشته شده توسط anahita6 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 01:33 صبح
  4. دسترسی به سلول های خاص دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط sepide1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1387, 14:39 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1387, 02:34 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •