نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیدا کردن نام ومسیر فایلی که کپی می شود

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار en.reza
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تالش
    سن
    33
    پست
    69

    Post پیدا کردن نام ومسیر فایلی که کپی می شود

    سلام
    می خوام وقتی کاربر روی فایلی راست کلیک میکنه و کپی رو میزنه مسیر و نام فایلش رو بدست بیارم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: پیدا کردن نام ومسیر فایلی که کپی می شود

    سلام
      
    foreach (string filename in Clipboard.GetFileDropList())
    {
    listBox1.Items.Add(filename);
    }

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن نام ومسیر فایلی که کپی می شود

    نقل قول نوشته شده توسط en.reza مشاهده تاپیک
    سلام می خوام وقتی کاربر روی فایلی راست کلیک میکنه و کپی رو میزنه مسیر و نام فایلش رو بدست بیارم
    سلام.
    اینکارو می تونید با نوشتن Context Menu Shell Extension انجام بدید. مراحل کار (البته با استفاده از COM و در C++‎) در این سری از مقالات به خوبی توضیح داده شده. وقتی با روشش آشنا شدید، اونوقت می تونید با .NET 4.0 اینکارو در C#‎ انجام بدید (دقت کنید، گفتم .NET 4.0 چون در نسخه های قبلی Framework مشکلات عدیده ای در نوشتن Managed Shell Ext. ها وجود داشت).

    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن نام ومسیر فایلی که کپی می شود

    ببخشید با استفاده از همین روشی که گفتید روش Shell Extensions ، میشه کاری کرد که یک کپی از همون فایل در یک مسیر دلخواه ذخیره شود؟؟

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن نام ومسیر فایلی که کپی می شود

    نقل قول نوشته شده توسط hojati مشاهده تاپیک
    ببخشید با استفاده از همین روشی که گفتید روش Shell Extensions ، میشه کاری کرد که یک کپی از همون فایل در یک مسیر دلخواه ذخیره شود؟؟
    سلام.
    میشه دقیق برام توضیح بدید چه هدفی رو دنبال می کنید؟ به گمانم برداشت درستی از سوالتون نکرده بودم. Shell Extension ها امکان توسعه امکانات Shell رو در سطوح خاصی فراهم می کنه تا فرضا بتونید Item ای در Context Menu اضافه کنید که هنگام Click شدن، کار خاصی انجام بده. یا Property Sheet ای به Property Page های Shell اضافه کنید و ...

    اما سوال اخیر شما، بنظرم مساله رو تغییر داد. اگر هدفتون نوشتن نرم افزارهای مخرب هستش، باید با تکنیکهای مربوطه آشنا بشید و نوشتن Shell Extension کمک شایانی به شما نمیکنه...

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن نام ومسیر فایلی که کپی می شود

    من دقیقا هدفم اینه که نرم افزاری بنویسم که وقتی فردی در ویندوز فایلی رو پاک کرد از اون فایل یک کپی گرفته شود . یکم مطالعه در مورد برنامه نویسی ویندوز سرویس و رجیستری انجام دادم ولی هنوز نتونستم چیزه مفیدی بدست بیارم.
    البته اینم بگم هدف من اصلا کار مخرب وخرابکاری نیستا

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن نام درایو سی دی
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 19:30 عصر
  2. فوری : پیدا کردن نام اسکنرهای نصب شده در ویندوز
    نوشته شده توسط Maryam_y_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 10:55 صبح
  3. پیدا کردن نام صفحه جاری(ضروری)
    نوشته شده توسط nokhod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 13:49 عصر
  4. پیدا کردن نام ستون در dataride
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 17:21 عصر
  5. پیدا کردن نام Cd Rom
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1383, 15:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •