نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در borlandC++‎ Builder6

  1. #1

    Question مشکل در borlandC++‎ Builder6

    با سلام خدمت همه دوستان
    من یه مشکل عجیب با برنامه borland C++‎‎‎ builder6 دارم اونم اینه که هر برنامه ای مینویسم ارور های خاصی میده حتی ساده ترین برنامه ها!
    وقتی برنامه رو باز میکنی یه سری نوشته خودش بصورت حاضر داره،وقتی اونارو پاک میکنم که شروع به نوشتن برنامه کنم،ارور های زیادی میده،نمونه ی این ارور ها:
    [Linker Error] Unresolved external '_Form1' referenced from C:\PROGRAM FILES\BORLAND\CBUILDER6\PROJECTS\PROJECT2.OBJ
    اما وقتی بزنامه های قبلی رو پاک نمیکنم و F9 رو برای اجرای برنامه میزنم یه پنجره به اسم FORM1باز میشه که هیچ خروجی ای نشون نمیده!
    یه ارور دیگه هم هست، که وقتی مینویسم
    int main ()
    ( در اصل int فاصله main فاصله () )
    ارور زیر رو میده
    [C++‎‎‎ Error] Unit1.cpp(1): Unable to invoke Code Parameters due to errors in source code
    درکل همش ارور میده!
    اینم یه نمونه
    [C++‎ Error] Unit1.cpp(21): E2141 Declaration syntax error
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که این ارور ها مربوط به چی هستند و چطور میشه با این برنامه برنامه هامو بنویسم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: مشکل در borlandC++‎ Builder6

    سلام.
    برنامه رو تو پوشه مخصوص خودش ذخیره کردی ببینی درست میشه یا نه؟ شاید فایلای به جا مونده از قبل که برای پروژه های قبلی بوده و ممکنه خراب هم باشن تو پوشه پیش فرض باقی مونده و شما همونجا داری پروژتو میسازی. حالا یا اون فایلای اضافی تو پوشه پیش فرض رو پاک کن یا برای پروژه ی خودت پوشه سوا بساز و اونجا کامپایل کن شاید درست شه.

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •