نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

  1. #1

    راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    با سلام
    بنده از توابع farsi library در C#‎‎2005 به راحتی استفاده میکردم
    اما اکنون که کوچ کردم به C#‎‎ 2010 و net. framework 4.0.30319
    برای استفاده از توابع دچار مشکل می شوم
    نیاز بنده:
    - می خواهم در یک گوشه از فرم تاریخ جاری سیستم نمایش داده شود و
    - Date Time Picker شمسی قرار دهم طوری که با انتخاب تاریخ مقدار در txtbox ذخیره شود

    لطفا بفرمایید که از چه نسخه ی farsilibrary استفاده کنم و چگونه؟ (دقیقا مراحل اضافه کردن کامپوننت و کدهای لازم جهت اجرا)
    متاسفانه هر کدوم از نسخه ها رو دانلود کردم نه فایل راهنماش باز شد و نه خود پروژه.

    ممنون میشم اگر راهنمایی نمایید
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    ممنون میشم اگر راهنمایی نمایید
    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    بنده تاریخ جاری را به درستی میتونم نمایش بدم
    اما وقتی از faDatePicker استفاده میکنم خطای زیر نمایان میشه

     Error    1    The type or namespace name 'Win' does not exist in the  namespace 'FarsiLibrary' (are you missing an assembly reference?) ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    نقل قول نوشته شده توسط ramin005 مشاهده تاپیک
    بنده تاریخ جاری را به درستی میتونم نمایش بدم
    اما وقتی از faDatePicker استفاده میکنم خطای زیر نمایان میشه

     Error    1    The type or namespace name 'Win' does not exist in the  namespace 'FarsiLibrary' (are you missing an assembly reference?) ...
    using FarsiLibrary.Win.Controls;

    Download

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    ممنون از راهنماییتون
    اما بنده قبلا این کارو انجام دادم الانم دوباره تست کردم ولی همون خطا دوباره پیش اومد
    لطفا بیشتر راهنمایی نمایید
    با اینکه FarsiLibrary.Win به رفرنس ها افزوده شده اما using FarsiLibrary.Win.Controls; خطا نشون میده.
    راهنمای پک farsilibrary متاسفانه باز نمیشه
    منتظر راهنمایی دوستان هستم
    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    گویا دوستان زیادی دچار این مشکل هستند.
    این مشکل هم در اینجا و هم در اینجا بی پاسخ مانده
    لطفا از دوستان اگر کسی با vs2010 از farsilibrary داره استفاده میکنه راهنمایی کنه
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    نقل قول نوشته شده توسط ramin005 مشاهده تاپیک
    گویا دوستان زیادی دچار این مشکل هستند.
    این مشکل هم در اینجا و هم در اینجا بی پاسخ مانده
    لطفا از دوستان اگر کسی با vs2010 از farsilibrary داره استفاده میکنه راهنمایی کنه
    با تشکر
    شما دقیقا میخای چیکار کنی؟
    من با همین کامپوننت و ویژوال 2010 کار میکنم!
    نتونستم کنترل رو به ToolBox اضافه کنم ولی داینامیک ازش استفاده کردم!

    شما سورس بزار من برات اضافه کنم!

  8. #8

    Question نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    نقل قول نوشته شده توسط hunter_ara مشاهده تاپیک
    شما دقیقا میخای چیکار کنی؟
    من با همین کامپوننت و ویژوال 2010 کار میکنم!
    نتونستم کنترل رو به ToolBox اضافه کنم ولی داینامیک ازش استفاده کردم!

    شما سورس بزار من برات اضافه کنم!
    با سلام
    من نمونه رو آپلود کردم
    میخوام هم تاریخ جاری نشون داده بشه هم با انتخاب از datepicker تاریخ منتخب وارد textbox بشود.
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    شما آخرین ورژنو از لینک زیر دانلود کنید هیچ مشکلی نداره
    من از همین نشخه استفاده کردم
    متاسفانه همان مشکل پیش آمده
    اگر امکان داشته باشه یکی روش کامل نصب و استفاده از farsi library را شرح بده
    در ضمن بنده از فریم ورک 4 استفاده میکنم آیا احتمال داره مشکل از این باشه؟

  10. #10

    نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    ورژن دات نت را روی ورژن 4 ( و نه client profile) تنظیم کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    Exclamation نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    نقل قول نوشته شده توسط ramin005 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من نمونه رو آپلود کردم
    میخوام هم تاریخ جاری نشون داده بشه هم با انتخاب از datepicker تاریخ منتخب وارد textbox بشود.
    با تشکر

    VS 2010
    .Net 4
    تا جایی که وقت و حالشو داشتم، نوشتم براتون!
    بقیش به عهده شما!

    farsilibrary.rar

  12. #12

    نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    نمی‌دونم منظور شما رو درست متوجه شدم یا نه.
    ولی با این کد، میشه روز و تاریخ رو به فرم اضافه کرد :

    lblDay.Text = PersianDateConverter.ToPersianDate(faDatePicker.Se  lectedDateTime).LocalizedWeekDayName + PersianDateConverter.ToPersianDate(faDatePicker.Se  lectedDateTime).ToString();

  13. #13

    نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    نه عزیز. farsilibrary مجموعه ای از کمپوننت های مربوط به تاریخ از جمله تقویم فارسی ، سلول تاریخ فارسی برای گریدویو و ... هست که لینکشو توی صفحه اول گذاشتم.
    خب من هم دقیقاً همین کامپوننت رو گفتم که آقای هادی اسکندری نوشته.
    نسخه‌ی آخرش که توی سایتش هست (http://www.hightech.ir) ظاهراً مشکل داره. DLLهای Win و Utils قابل استفاده نیست. ( حداقل من نتونستم استفاده کنم. یعنی به همون مشکلی برخوردم که این تاپبیک اشاره کرده )
    ولی نسخه‌ی قبلی درست کار می‌کنه تا حدی. ولی باگ داره. الان مدتیه که روزهای هفته رو توی DateTimePicker درست نشون نمیده و جا به جا نشون میده.
    با نسخه‌ی قدیمیش به هر حال این مشکلی که در این تاپیک مطرح شده، حل میشه.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    نقل قول: راهنمایی - استفاده از توابع farsi library در VS2010

    براي تاريخ 1389/04/31 جواب نميده!؟؟؟
    اصلا اين تاريخ رو قبول نميكنه!

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از Farsi library در صفحات وب
    نوشته شده توسط babi_wd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 09:52 صبح
  2. تاریخ شمسی در stimulsoft با استفاده از farsi library
    نوشته شده توسط MIRZAEI2003 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1390, 16:59 عصر
  3. سوال: چند سوال در استفاده از Farsi Library
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 01:56 صبح
  4. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 02:04 صبح
  5. استفاده از توابع Namespace VisualBasic و چند سوال دیگر......
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 مهر 1382, 20:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •