نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    ذخیره اطلاعات برنامه

    در بعضی برنامه ها مانند downloadmanager وقتی کاربر یک سری تنطیمات رو تغییر می ده و ذخیره می کنه
    با بستن برنامه و شروع مجدد برنامه تنظیمات به همان شکلی می باشد که کاربر تغییر داده
    می خواستم بدونم توی دانلود منیجر که دیگه sql نیست این تنظیمات چه جوری ذخیره می شه
    دوستان اگر ممکنه یک راهنمایی بفرمایند ...

  2. #2

    نقل قول: ذخیره اطلاعات برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط saeedhushmand مشاهده تاپیک
    در بعضی برنامه ها مانند downloadmanager وقتی کاربر یک سری تنطیمات رو تغییر می ده و ذخیره می کنه
    با بستن برنامه و شروع مجدد برنامه تنظیمات به همان شکلی می باشد که کاربر تغییر داده
    می خواستم بدونم توی دانلود منیجر که دیگه sql نیست این تنظیمات چه جوری ذخیره می شه
    دوستان اگر ممکنه یک راهنمایی بفرمایند ...
    سلام.
    نمیدونم سوال شوخی هستش یا جدی، اما برای ذخیره اطلاعات، مگه فقط باید از RDBMS ها استفاده کرد؟ البته که خیر.
    شما می تونید اطلاعات رو در Config File (یا هر فایل دیگه ای، مثل iini و ...)، در Registery، روی اینترنت (فرضا DropBox) و ... نگهداری کنید...

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار en.reza
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تالش
    سن
    33
    پست
    69

    نقل قول: ذخیره اطلاعات برنامه

    سلام دوست عزیز
    از دستورات زیر استفاده کن

    Properties.Settings.Default.MyBackColor= Color.Red.ToString();
    Properties.Settings.Default.Save;


    اول باید روی نام پروژه راست کلیک ...
    انتخاب properties ...
    انتخاب setting ...
    یک property تعریف کنید - از نوع String به نام MyBackColor

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره فایلهای حاوی اطلاعات برنامه
    نوشته شده توسط Hamed_Shafiei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 17:59 عصر
  2. حرفه ای: ذخیره اطلاعات برنامه به صورت Portable
    نوشته شده توسط arash020 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 03:31 صبح
  3. سوال: مشکل در ذخیره سازی اطلاعات برنامه
    نوشته شده توسط msadgd در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 23:52 عصر
  4. سوال: ذخیره اطلاعات در برنامه دو زبانه
    نوشته شده توسط Roya Rayane در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 13:23 عصر
  5. ذخیره اطلاعات برنامه در فایل DLL
    نوشته شده توسط parselearn در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1387, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •