نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درخواست توضیح در مورد تابع regex در سی شارپ

  1. #1

    Question درخواست توضیح در مورد تابع regex در سی شارپ

    سلام
    خسته نباشید
    میشه در مورد این در C#‎ تابع توضیح بدید؟
    System.Text.RegularExpressions.Regex.IsMatch

    اگه یه مثال کوچولو هم بزنید ممنون میشم.

  2. #2

    نقل قول: درخواست توضیح در مورد تابع regex در سی شارپ

    http://www.dotnetperls.com/regex-ismatch
    using System;
    using System.Text.RegularExpressions;

    class Program
    {
    /// <summary>
    /// Test string using Regex.IsMatch static method.
    /// </summary>
    static bool IsValid(string value)
    {
    return Regex.IsMatch(value, @"^[a-zA-Z0-9]*$");
    }

    static void Main()
    {
    //
    // Test the strings with the IsValid method, which uses Regex.IsMatch.
    //
    Console.WriteLine(IsValid("dotnetperls0123"));
    Console.WriteLine(IsValid("DotNetPerls"));
    Console.WriteLine(IsValid(":-)"));
    // Console.WriteLine(IsValid(null)); // Throws an exception
    }
    }

    --------------------
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/3y21t6y4.aspx

  3. #3

    نقل قول: درخواست توضیح در مورد تابع regex در سی شارپ

    منظورتوون از این کد
    Regex.IsMatch(value, @"^[a-zA-Z0-9]*$"

    یعنی اینکه تمام کاراکترها می تونن فقط حروف و ارقام باشن؟
    کاراکتر ستاره که در آخر تطبیق گذاشتید یعنی تمامی کاراکترها؟

  4. #4

    نقل قول: درخواست توضیح در مورد تابع regex در سی شارپ

    توصیه می کنم در مورد عبارات قاعده دار کمی مطالعه کنید
    مفهوم این عبارت اینکه تمام رشته value از کاراکترهای انگلیسی و ارقام 0 تا 9 تشکیل شده باشه
    * به معنی تکرار 0 یا جندین بار از عبارت قبل از آن است. یعنی کاراکترهای موجود درون [] صفر یا چند بار تکرار شده باشند
    چندتا لینک در مورد عبارات قاعده دار
    http://en.wikipedia.org/wiki/Wikiped...lar_expression
    http://en.wikipedia.org/wiki/Regular_expression

  5. #5

    نقل قول: درخواست توضیح در مورد تابع regex در سی شارپ

    سلام
    من در مورد الگو و عبارات با قاعده مطالعه کردم
    بعضی هاشو فهمیدم اما چون خروجی نشون داده نمی شه خیلی هاشو متوجه نشدم
    می شه کمکم کنید؟
    میشه این کد رو از حالت کنسولی بودن در بیارید تا من خروجیرو ببینم (مثلا در یه تکست باکس یا هر چیزی که قابل دیدن باشه) و بفهمم


    using System;
    using System.Text.RegularExpressions;

    class Example
    {
    static void Main()
    {
    string text = "One car red car blue car";
    string pat = @"(\w+)\s+(car)";

    // Instantiate the regular expression object.
    Regex r = new Regex(pat, RegexOptions.IgnoreCase);

    // Match the regular expression pattern against a text string.
    Match m = r.Match(text);
    int matchCount = 0;
    while (m.Success)
    {
    Console.WriteLine("Match"+ (++matchCount));
    for (int i = 1; i <= 2; i++)
    {
    Group g = m.Groups[i];
    Console.WriteLine("Group"+i+"='" + g + "'");
    CaptureCollection cc = g.Captures;
    for (int j = 0; j < cc.Count; j++)
    {
    Capture c = cc[j];
    System.Console.WriteLine("Capture"+j+"='" + c + "', Position="+c.Index);
    }
    }
    m = m.NextMatch();
    }
    }
    }
    // This example displays the following output:
    // Match1
    // Group1='One'
    // Capture0='One', Position=0
    // Group2='car'
    // Capture0='car', Position=4
    // Match2
    // Group1='red'
    // Capture0='red', Position=8
    // Group2='car'
    // Capture0='car', Position=12
    // Match3
    // Group1='blue'
    // Capture0='blue', Position=16
    // Group2='car'
    // Capture0='car', Position=21



  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    17

    نقل قول: درخواست توضیح در مورد تابع regex در سی شارپ

    سلام
    می خواستم بدونم معنی این عبارت از کدهای بالا به چه معنی می باشد.
    با تشکر
        string pat = @"(\w+)\s+(car)";

تاپیک های مشابه

  1. توضیح در مورد تابع فیلتر
    نوشته شده توسط vB.N3T در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1391, 21:07 عصر
  2. درخواست توضیح در مورد این کد
    نوشته شده توسط 1485159 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 خرداد 1389, 11:51 صبح
  3. درخواست توضیح در مورد چند اصطلاح
    نوشته شده توسط shekoofeh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1387, 18:56 عصر
  4. درخواست توضیح در مورد یک عبارت
    نوشته شده توسط kavehYn در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 20:55 عصر
  5. درخواست توضیح در مورد route print
    نوشته شده توسط SRG در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 13:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •