نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

  1. #1

    نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

    سلام دوستان عزیز من میخوام از کوری استرینگ برای نمایش اطلاعات مربوط به ای دی همان کوری استفاده کنم ولی فک کنم اشتباه تعریف کردم ؟؟این کدمه


    <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:schoolConnectionString %>"
    SelectCommand="SELECT * FROM [doros] WHERE ([yeare] = @yeare)">
    <SelectParameters>
    <asp:QueryStringParameter DefaultValue="1390" Name="yeare"
    QueryStringField="yre" Type="String" />
    </SelectParameters>
    </asp:SqlDataSource>



    البته این بصورت پیشفرض 1391 رو داره اگه بخوام از کوری دریافت کنم چطوریه ؟؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

    دوستان کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟خیلی کارم گیرهههه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

    این یه دیتاسورس که با گرید اتصال داره.
        <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server" 
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString1 %>"
    ProviderName="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString1.ProviderName %>"
    SelectCommand="SELECT [ForumID], [CategoryID], [ForumName], [ForumDescription], [ForumPosition] FROM [B_Forums] WHERE ([CategoryID] = @CategoryID)" >
    <SelectParameters>
    <asp:QueryStringParameter Name="CategoryID" QueryStringField="id"
    Type="Int32" />
    </SelectParameters>
    </asp:SqlDataSource>

    شما هر ID که به این صفحه از طریق Query String میفرستین توسط دیتاسورس گرفته میشه

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

    ببینید دوستان من بدین شکل فرستادم

          <asp:HyperLinkField DataNavigateUrlFields="yeare" 
    DataNavigateUrlFormatString="addnomre.aspx?yeare={ 0}" Text="برو">
    </asp:HyperLinkField>


    و بدین شکل گرفتم


    <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:schoolConnectionString %>"
    SelectCommand="SELECT * FROM [doros] WHERE ([yeare] = @yeare)">
    <SelectParameters>
    <asp:QueryStringParameter Name="yeare" QueryStringField="yeare" Type="Int32"/>
    </SelectParameters>
    </asp:SqlDataSource>



    ولی بازم خطا میده؟؟؟
    Operand type clash: ntext is incompatible with int

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Operand type clash: ntext is incompatible with int

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

       <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server"
    NavigateUrl='<%# String.Format("~/Show/Display_PostID.aspx?TopicID={0}",Eval("TopicID")) %>'
    Target="_blank">
    <%# Eval("Subject")%>
    </asp:HyperLink>

  6. #6

    نقل قول: نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
       <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server"
    NavigateUrl='<%# String.Format("~/Show/Display_PostID.aspx?TopicID={0}",Eval("TopicID")) %>'
    Target="_blank">
    <%# Eval("Subject")%>
    </asp:HyperLink>
    منتو این قسمت مشکلی نذارم قسمت نمایش مشکل دارم

    البته از این روش استفاده کردم،ولی جواب نمیده گرید ویو


    string id = Request.QueryString["id"];
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=cndata;Integrated Security=True");
    SqlCommand com = new SqlCommand("SELECT * FROM table_1 where id=@id",con);
    com.Parameters.AddWithValue("@id",id);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataSet mydataset = new DataSet();
    da.Fill(mydataset);
    GridView1.DataBind();


    آخرین ویرایش به وسیله boysilent : جمعه 12 خرداد 1391 در 21:13 عصر

  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

    اینم خود پروژه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

        SqlConnection con = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin  gs["Test1ConnectionString1"].ToString());
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlDataAdapter dat = new SqlDataAdapter("select * from TB_NotBook WHERE Name like N'%" + TextBox1.Text + "%' ", con);
    dat.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    DataTable dt = new DataTable();
    dat.Fill(dt);

    GridView1.DataSource = dt;
    GridView1.DataBind();

    dat.Dispose();
    dt.Dispose();
    }

  9. #9

    نقل قول: نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

    اقاپروژه کار میکنه ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله boysilent : جمعه 12 خرداد 1391 در 22:49 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار imanasp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قطعه ای از بهشت
    پست
    364

    نقل قول: نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
        SqlConnection con = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin  gs["Test1ConnectionString1"].ToString());
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlDataAdapter dat = new SqlDataAdapter("select * from TB_NotBook WHERE Name like N'%" + TextBox1.Text + "%' ", con);
    dat.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    DataTable dt = new DataTable();
    dat.Fill(dt);

    GridView1.DataSource = dt;
    GridView1.DataBind();

    dat.Dispose();
    dt.Dispose();
    }
    خوب الان این کد شما که خطر Sql Injection داره!!!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: نحوه استفاده از کوری استرینگ در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط imanasp مشاهده تاپیک
    خوب الان این کد شما که خطر Sql Injection داره!!!
    میتونید تبدیل به SP کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: سوال : نحوه استفاده از Combo box در گرید
    نوشته شده توسط mehri_ema در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آذر 1389, 10:18 صبح
  2. سوال: نحوه نمایش اطلاعات انکریپت شده در گرید ویو
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1389, 07:25 صبح
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1389, 01:40 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 16:17 عصر
  5. سوال: ساخت کویری استرینگ در گرید ویو
    نوشته شده توسط sudy3090 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1387, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •