نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

  1. #1

    پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    سلام دوستان :

    من همیشه برای پرکذدن گریدویو از ویزارد استفاده می کنم میخواستم ببینم چطوری میشه کاری کرد که با برنامه نویسی پر بشه کسی میتونه با یه مثال کوچک کمک کنه ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    42

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    سلام دوست عزیز من همیشه 1 تابع اول برنامم تعریف میکنم و تو فرم لود اونا صدا میزنم
    public void showtabl()
    {
    var q = from cu in da.Customers
    select new { کد = cu.id, نام = cu.name, فامیلی = cu.family, آدرس = cu.address, تلفن = cu.tell };
    dvg_manage.DataSource = q;
    }

  3. #3

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط lida_2030 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز من همیشه 1 تابع اول برنامم تعریف میکنم و تو فرم لود اونا صدا میزنم
    public void showtabl()
    {
    var q = from cu in da.Customers
    select new { کد = cu.id, نام = cu.name, فامیلی = cu.family, آدرس = cu.address, تلفن = cu.tell };
    dvg_manage.DataSource = q;
    }

    این دوستمون که نگفت با Linq کار میکنه فقط می خواد کارهای ویزارد رو با کدنویسی انجام بده.

  4. #4

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    این کدهای اتصال به دیتابیس :

            OleDbConnection connection = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;  Data Source=|DataDirectory|Database.mdb");
    OleDbCommand command = new OleDbCommand();
    DataTable dataTable = new DataTable();
    DataSet dataSet = new DataSet();
    OleDbDataAdapter dataAdapter;


    برای پر کردن دیتاگرید ویو هم در Load فرم بنویس : به جای دیتاست هم میتونی از دیتاتیبل استفاده کنی.


     command.CommandText = "select * from  TableName";
    command.Connection = connection;
    dataAdapter.Fill(dataSet);
    dataGridView.DataSource = dataSet;
    dataGridView.DataMember = "TableName";

  5. #5

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    من با sql کار میکنم این قسمتهاش یک نا مفهومه برام
    DataTable dataTable = new DataTable();
    DataSet dataSet = new DataSet();
    OleDbDataAdapter dataAdapter;

  6. #6

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    فرقی نمیکنه شما اول این رفرنس رو در قسمت using ها اضافه کن :

     using System.Data.SqlClient


    حالا در همه قسمت ها به جای OleDb بنویس SQL مثلا برای کامند این جوری می نویسی :

     SqlCommand command = new SqlCommand();

  7. #7

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    درمورد کدهای زیر هم شما می تونی از dataSet یا از dataTable استفاده کنی و فقط با یکیش کار کنی. از dataAdapter هم به عنوان رابطی بین دیتابیس و دیتاست استفاده میشه.

    DataTable dataTable = new DataTable();
    DataSet dataSet = new DataSet();
    OleDbDataAdapter dataAdapter;

  8. #8

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط va2012 مشاهده تاپیک
    درمورد کدهای زیر هم شما می تونی از dataSet یا از dataTable استفاده کنی و فقط با یکیش کار کنی. از dataAdapter هم به عنوان رابطی بین دیتابیس و دیتاست استفاده میشه.

    DataTable dataTable = new DataTable();
    DataSet dataSet = new DataSet();
    OleDbDataAdapter dataAdapter;
    خوب الان این دیتا ست یا دیتا تیبل به چی وصل شده ؟؟؟؟؟؟

    یکم گیج شدم اصلا الان اینجا هیچ ارتباطی برقرار نیست


    command.CommandText = "select * from TableName";
    command.Connection = connection;
    dataAdapter.Fill(dataSet);
    dataGridView.DataSource = dataSet;
    dataGridView.DataMember = "TableName";




  9. #9

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    خوب مشخصه دیگه شما ابتدا یک کانکشن به دیتابیس ایجاد میکنی. بعد توی لود فرم با اجرای یک دستور command یک کوئری به یکی از جداول دیتابیس میزنی و اطلاعات داخل جدول دلخواهی از دیتابیس رو میخونی. حالا به وسیله دیتا آداپتور این اطلاعات رو به داخل دیتاست منتقل میکنی ( به اصطلاح دیتاست رو با دیتا آداپتور Fill می کنی)

    حالا باید دیتا گرید ویو رو به دیتاست و به جدول دلخواهی از دیتاست متصل کنی که با ویژگی dataSource دیتاگرید ویو - یک منبع رو برای دیتاگرید ویو مشخص میکنی و با ویژگی dataMember هم جدول مورد نظر از دیتاست رو به دیتاگرید ویو متصل میکنی.

    متوجه شدی؟

  10. #10

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    دوستان خواهش میکنم کمک کنیدنوشته های این دوست عزیز هیچ کمکی به من نکرد این کدهای منه تا اینجایی که بلد بودم
     string id = Request.QueryString["id"];
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=cndata;Integrated Security=True");
    SqlCommand com = new SqlCommand("SELECT * FROM table_1 where id=@id",con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataSet mydataset = new DataSet();
    da.Fill(mydataset,اینجا؟؟؟);
    GridView1.DataBind();


    بقیشو واقعا موندم البته یه راهنمایی خوب میخوام
    آخرین ویرایش به وسیله boysilent : جمعه 12 خرداد 1391 در 16:47 عصر

  11. #11

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

               string connstr = "Data Source=saman-pc;Initial Catalog=University;Integrated Security=True";
    SqlConnection conn = new SqlConnection(connstr);
    conn.Open();
    SqlDataAdapter MsgAdapter = new SqlDataAdapter();
    DataSet MsgDataSet = new DataSet();
    MsgAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
    MsgAdapter.SelectCommand.Connection = conn;
    MsgAdapter.SelectCommand.CommandText = "select * From lesson Where ID like '%" + textBox1.Text + "%'";
    MsgAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    MsgAdapter.Fill(MsgDataSet, "lesson");
    findlessongrid.DataSource = MsgDataSet;
    findlessongrid.DataMember = "lesson";
    conn.Close();


    findlessongrid نام دیتاگرید هست
    اینو هم بسته به نیازت تغییر بده
    "select * From lesson Where ID like '%" + textBox1.Text + "%'"

  12. #12

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    دوستان خواهش میکنم کمک کنیدنوشته های این دوست عزیز هیچ کمکی به من نکرد این کدهای منه تا اینجایی که بلد بودم
     string id = Request.QueryString["id"];
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=cndata;Integrated Security=True");
    SqlCommand com = new SqlCommand("SELECT * FROM table_1 where id=@id",con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataSet mydataset = new DataSet();
    da.Fill(mydataset,اینجا؟؟؟);
    GridView1.DataBind();


    بقیشو واقعا موندم البته یه راهنمایی خوب میخوام
    مشکلش چیه بچه ها ؟

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    38

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    سلام دوست عزیز
    من به شما پیشنهاد می کنم یه کتاب ADO.NET بخری و مطالعه کنی.

    حالا برای کد شما
    string id = Request.QueryString["id"];
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=cndata;Integrated Security=True");
    SqlCommand com = new SqlCommand("SELECT * FROM table_1 where id=@id",con);


    خوب حالا اینجا باید یه پارامتر تعریف کنی، چون دستورت اینطوری میگه


    SqlParameter paramID = new SqlParameter("@id", SqlDbType.VarChar);
    paramID.Value = id;


    حالا این پارامتر رو اضافه می کنی به شئ command

    com.Parameters.add(paramID);


    حالا بقیه کدها

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataSet mydataset = new DataSet();
    da.Fill(mydataset)
    GridView1.DataSource = mydataset;
    GridView1.DataBind();


    امیدوارم که کدها رو بفهمی.

  14. #14

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    من باید بدون ado کار کنم برادر جااننننننن//عزیزم جیگرجانننن///بعدشم من نباید اونجوری با پارامتر بگیرم ؟؟من فقط گفتم مشکل این چیه


    string id = Request.QueryString["id"];
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=cndata;Integrated Security=True");
    SqlCommand com = new SqlCommand("SELECT * FROM table_1 where id=@id",con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataSet mydataset = new DataSet();
    da.Fill(mydataset,اینجا؟؟؟);
    GridView1.DataBind();


  15. #15

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    دوستان من ado نباید کار کنم ؟اوکییی
    ااقای فخز اوری یه نیگاه به این کدم بتداز ببین این قسمت چی باید بنویسم ؟؟؟

     string id = Request.QueryString["id"];
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=cndata;Integrated Security=True");
    SqlCommand com = new SqlCommand("SELECT * FROM table_1 where id=@id",con);
    com.Parameters.AddWithValue("@id", SqlDbType.VarChar);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataSet mydataset = new DataSet();
    da.Fill(mydataset,اینجا؟؟؟);
    GridView1.DataBind();

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    38

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    دوستان من ado نباید کار کنم ؟اوکییی
    ااقای فخز اوری یه نیگاه به این کدم بتداز ببین این قسمت چی باید بنویسم ؟؟؟

     string id = Request.QueryString["id"];
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=cndata;Integrated Security=True");
    SqlCommand com = new SqlCommand("SELECT * FROM table_1 where id=@id",con);
    com.Parameters.AddWithValue("@id", SqlDbType.VarChar);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataSet mydataset = new DataSet();
    da.Fill(mydataset,اینجا؟؟؟);
    GridView1.DataBind();
    من که منظور شما رو نفهمیدم!!
    شما میگی میخوای با برنامه نویسی گرید رو پر کنی، بعد میگی ADO نمی خوای استفاده کنی! پس چطوری میخوای پارامتر رو پاس کنی به دیتابیس یا بقیه کارا؟!!

    کد زیر رو هم که میگی برای این استفاده میشه که یک اسم دلخواه به جدولی که کدت برمیگردونه بدی، برای زمانی خوبه که توی دیتاست چندتا جدول رو لود کردی بعد میتونی دیتاسورست رو انتخاب کنی با اون اسم!


    da.Fill(mydataset, "table1");

  17. #17

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    string id = Request.QueryString["id"]; 
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=cndata;Integrated Security=True");
    SqlCommand com = new SqlCommand("SELECT * FROM table_1 where id=@id",con);
    com.Parameters.AddWithValue("@id", SqlDbType.VarChar);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataSet mydataset = new DataSet();
    da.Fill(mydataset);
    GridView1.DataBind();


    الان برنامه درسته ولی گرید رو پر نمیکنه ایدی هم ارسال میشه؟

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    38

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    string id = Request.QueryString["id"]; 
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=cndata;Integrated Security=True");
    SqlCommand com = new SqlCommand("SELECT * FROM table_1 where id=@id",con);
    com.Parameters.AddWithValue("@id", SqlDbType.VarChar);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataSet mydataset = new DataSet();
    da.Fill(mydataset);
    GridView1.DataBind();


    الان برنامه درسته ولی گرید رو پر نمیکنه ایدی هم ارسال میشه؟
    آیدی با کدوم value ارسال میشه؟ چون به پارامترت چیزی نمی فرستی! کد درست میشه این:

    com.Parameters.AddWithValue("@id", id);

  19. #19

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    نه بازم نشد برادر//دوستان بنظرتون در قسمت design همون قسمتی که اچ تی ام ال هست چیزی نمیخواد نوشته بشه؟

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    38

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    ای بابا، آقا پس چرا DataSource رو ست نکردی، من که تو کد قبلی نوشته بودم!

    GridView1.DataSource = mydataset;
    GridView1.DataBind();
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi.bagheri : شنبه 13 خرداد 1391 در 08:48 صبح

  21. #21

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    دوستان عزیز من متوجه شدم //خیلی ممنون ولی نمیدونم چرا پر نمیشه به این کد بنده دقت کنید؟؟

    textBox1.Text=txtyear.Text+"/"+txtmonth.Text+"/"+txtday.Text;
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=hesabdar;Integrated Security=True");
    con.Open();
    SqlCommand com = new SqlCommand("SELECT * FROM factor WHERE idfactor='"+txtidfact.Text+"' AND '"+textBox1.Text+"'",con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds);
    dataGridView1.DataSource = ds;


    البته به sql هم گیر میده ودر قسمت fiil کردن توقف میکنه؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    به نام تنها برنمامه نویس هستی
    سلام ,

    نکته خیلی مهم در مورد این دستور

    SqlCommand com = new SqlCommand("SELECT * FROM factor WHERE idfactor='"+txtidfact.Text+"' AND '"+textBox1.Text+"'",con);



    از این روش استفاده نکن برای مقداردی فیلدها . برای جلو گیری از Inject . از پارامتر ها استفاده کن.

    کد بالا درست (با پارامتر ها اصلاحش کن)

    و اما این کد

    da.Fill(ds);


    معنی این کد این است که

    پر کن . برای مثال Dataset نمونه سازی شده یا همان (ds) از چه اطلاعاتی .
    از اطلاعات جدول شما ره 1 که می شه



    da.Fill(ds,"table1");

  23. #23

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    ممنون ولی ما فقط یه جدول داریم//فک نکنم نیازی باشه//برنامه دیگه خطا نداره و تنها مشکل اینه که DATABIND رو اصلا نمیشناسه //زیرش قرمز میشه//اصلا توی خاصیت ها نیست؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    اصلا نگران نباش

    binddata برای asp.net

    اینو اضافه کن



    dataGridView1.DataBindings.Clear();
    dataGridView1.DataBindings.Add(new Binding("datasource",ds,"table1"));



    اسم جدولتو جایگزین کن .

  25. #25

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    نشد داداش ؟؟به دیتا سورس گیر میده ؟؟
    راه دیگه ای نداره ؟؟بنظرم باشه ها؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    از این استفاده کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #27

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    ذوست عزیز شما زحمت کشیدی ولی من میخوام کذهای خودمو کامل کنم و چیزی بفهمم //وگرنه کد اماده که در وب زیاد هست/دوست عزیز

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    کجا شو متوجه نمی شیید

    کد ها خیلی ساده هستند

    به این جا سر بزن

    howprg.blogfa.com

    در زمینه Ado.Net تحقیق کنید

  29. #29

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    دوستان بنظرتون این برنامه رو چطوری میتونم کامل کنم یعنی راهی نداره؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    با هزارتا راه می تونید این کارو انجام بدید

    از linq to sql استفاده کن

  31. #31

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    دوستان کامل شد
    ککم.ن از لطف تون
    ولی الان همه فیلد ها میاد و هدر ها هم انگلیشه باا برنامه نویسی میشه کاری کرد یا باید از طریق ویزارد؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله boysilent : پنج شنبه 18 خرداد 1391 در 21:25 عصر

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    دوستان کامل شد
    ککم.ن از لطف تون
    ولی الان همه فیلد ها میاد و هدر ها هم انگلیشه باا برنامه نویسی میشه کاری کرد یا باید از طریق ویزارد؟؟؟

    از این استفاده کن



    dataGridView1.Columns[0].HeaderText = "Title";


    اینم بگم ، که کار نشد نداره !

  33. #33

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    ممنون اگه بخوایم یک ستون کامل نشون داده نشه چی دادا؟

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    کامل یعنی چی رفیق ؟

  35. #35

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    مثلا 4 تا فیلد id,name,buy,date داریم میخوایم id نشون داده نشه؟؟؟؟

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: پرکردن گریدویو با برنامه نویسی

    این استفاده کن


    dataGridView1.Columns[0].Visible = false;

تاپیک های مشابه

  1. نکته های برنامه نویسی
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1383, 12:24 عصر
  2. زبان برنامه نویسی جدید AFP یا Active Foxpro Pages
    نوشته شده توسط Afshinpour در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1382, 15:54 عصر
  3. برنامه نویسی با استفاده از امکانات فارسی ویندوز، بله یا نه؟؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 24 شهریور 1382, 14:19 عصر
  4. مقایسه دلفی و ویژوال بیسیک برای یک برنامه نویسی دیتابیسی
    نوشته شده توسط موسوی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اردیبهشت 1382, 08:19 صبح
  5. برنامه نویسی برای ریموت کنترل با دلفی
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1382, 23:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •