نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش گوگل مپ ولی ناقص!

  1. #1

    نمایش گوگل مپ ولی ناقص!

    سلام
    از این کد برای نمایش گوگل مپ استفاده کردم ولی از کل نقشه توی صفحه فقط چیزی در حدود 20 درصدش نمایش داده میشه و بقیه کادر گوگل طوسی باقی میمونه!
    قبلا از این کد توی یه قسمت دیگه استفاده کرده بودم و مطمئنم که درسته کدش ولی اینجا نمیدونم چرا اینطوری نمایش میده!!


    $gmap = $row['gmap'];
    $ret = "";
    $ret .= " <script type=\"text/javascript\" src=\"http://maps.google.com/maps/api/js?sensor=true\"></script> \n ";
    $ret .= " <script type=\"text/javascript\"> \n ";
    $ret .= " var initGoogleMaps = function() \n ";
    $ret .= " { \n ";
    $ret .= " try { \n ";
    $ret .= " var latlng = new google.maps.LatLng($gmap); \n ";
    $ret .= " var myOptions = { \n ";
    $ret .= " zoom: 15, \n ";
    $ret .= " center: latlng, \n ";
    $ret .= " mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP , \n ";
    $ret .= " mapTypeControl: true, \n ";
    $ret .= " mapTypeControlOptions: {style: google.maps.MapTypeControlStyle.DROPDOWN_MENU}, \n ";
    $ret .= " navigationControl: true, \n ";
    $ret .= " navigationControlOptions: { \n ";
    $ret .= " style: google.maps.NavigationControlStyle.ZOOM_PAN \n ";
    $ret .= " } \n ";
    $ret .= " }; \n ";
    $ret .= " var map = new google.maps.Map(document.getElementById(\"map_canv as\"), myOptions); \n ";
    $ret .= " var marker = new google.maps.Marker({ \n ";
    $ret .= " position: latlng, \n ";
    $ret .= " map: map, \n ";
    $ret .= " title:'میدان ولیعصر' \n ";
    $ret .= " }); \n ";
    $ret .= " } catch (e) { \n ";
    $ret .= " alert(e); \n ";
    $ret .= " } \n ";
    $ret .= " } \n ";
    $ret .= " window.onload = initGoogleMaps; \n ";
    $ret .= " </script> \n ";
    echo $ret ;
    ?>
    <div id="map_canvas" style="height:320px"></div>

  2. #2

    نقل قول: نمایش گوگل مپ ولی ناقص!

    حداقل این کد و یه نفر کپی کنه روی هاستش تست بگیره ببینم باز هم این شکلی نمایش میده؟!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: نمایش گوگل مپ ولی ناقص!

    من کد هات رو آپلود کردم ولی خطا میده
    http://sorush-soft.ir/tt.php
    <?php
    $ret = "";
    $ret .= " <script type=\"text/javascript\" src=\"http://maps.google.com/maps/api/js?sensor=true\"></script> \n ";
    $ret .= " <script type=\"text/javascript\"> \n ";
    $ret .= " var initGoogleMaps = function() \n ";
    $ret .= " { \n ";
    $ret .= " try { \n ";
    $ret .= " var latlng = new google.maps.LatLng($gmap); \n ";
    $ret .= " var myOptions = { \n ";
    $ret .= " zoom: 15, \n ";
    $ret .= " center: latlng, \n ";
    $ret .= " mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP , \n ";
    $ret .= " mapTypeControl: true, \n ";
    $ret .= " mapTypeControlOptions: {style: google.maps.MapTypeControlStyle.DROPDOWN_MENU}, \n ";
    $ret .= " navigationControl: true, \n ";
    $ret .= " navigationControlOptions: { \n ";
    $ret .= " style: google.maps.NavigationControlStyle.ZOOM_PAN \n ";
    $ret .= " } \n ";
    $ret .= " }; \n ";
    $ret .= " var map = new google.maps.Map(document.getElementById(\"map_canv as\"), myOptions); \n ";
    $ret .= " var marker = new google.maps.Marker({ \n ";
    $ret .= " position: latlng, \n ";
    $ret .= " map: map, \n ";
    $ret .= " title:'میدان ولیعصر' \n ";
    $ret .= " }); \n ";
    $ret .= " } catch (e) { \n ";
    $ret .= " alert(e); \n ";
    $ret .= " } \n ";
    $ret .= " } \n ";
    $ret .= " window.onload = initGoogleMaps; \n ";
    $ret .= " </script> \n ";
    echo $ret ;
    ?>
    <div id="map_canvas" style="height:320px"></div>


    خوب تو$gmap چی قرار میگیره؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: نمایش گوگل مپ ولی ناقص!

    توی $gmap مختصات جغرافیائی محلی که میخواین روی نقشه نمایش بده باید باشه مثلا این 35.71695106943481, 51.435123381164544

  5. #5

    نقل قول: نمایش گوگل مپ ولی ناقص!

    heeeeeeeeeyyyy
    کاش یه آدم خیری پیدا مشد کمک میکرد!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: نمایش گوگل مپ ولی ناقص!

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    heeeeeeeeeyyyy
    کاش یه آدم خیری پیدا مشد کمک میکرد!
    خوب شما یه سورس کامل به من بده من بذارم.

  7. #7

    نقل قول: نمایش گوگل مپ ولی ناقص!

    این سورس کامل

    $gmap = '35.71695106943481, 51.435123381164544';
    $ret = "";
    $ret .= " <script type=\"text/javascript\" src=\"http://maps.google.com/maps/api/js?sensor=true\"></script> \n ";
    $ret .= " <script type=\"text/javascript\"> \n ";
    $ret .= " var initGoogleMaps = function() \n ";
    $ret .= " { \n ";
    $ret .= " try { \n ";
    $ret .= " var latlng = new google.maps.LatLng($gmap); \n ";
    $ret .= " var myOptions = { \n ";
    $ret .= " zoom: 15, \n ";
    $ret .= " center: latlng, \n ";
    $ret .= " mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP , \n ";
    $ret .= " mapTypeControl: true, \n ";
    $ret .= " mapTypeControlOptions: {style: google.maps.MapTypeControlStyle.DROPDOWN_MENU}, \n ";
    $ret .= " navigationControl: true, \n ";
    $ret .= " navigationControlOptions: { \n ";
    $ret .= " style: google.maps.NavigationControlStyle.ZOOM_PAN \n ";
    $ret .= " } \n ";
    $ret .= " }; \n ";
    $ret .= " var map = new google.maps.Map(document.getElementById(\"map_canv as\"), myOptions); \n ";
    $ret .= " var marker = new google.maps.Marker({ \n ";
    $ret .= " position: latlng, \n ";
    $ret .= " map: map, \n ";
    $ret .= " title:'میدان ولیعصر' \n ";
    $ret .= " }); \n ";
    $ret .= " } catch (e) { \n ";
    $ret .= " alert(e); \n ";
    $ret .= " } \n ";
    $ret .= " } \n ";
    $ret .= " window.onload = initGoogleMaps; \n ";
    $ret .= " </script> \n ";
    echo $ret ;
    ?>
    <div id="map_canvas" style="height:320px"></div>

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: نمایش گوگل مپ ولی ناقص!


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 19:41 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1390, 15:27 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1390, 15:47 عصر
  4. مشکل با وروود به sql - وارد میشوم ولی ناقص
    نوشته شده توسط mg_mahyar در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 18:41 عصر
  5. نمایش گوگل در تکست
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 دی 1387, 13:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •